View Full Version : Ima li nqkoi...?
prosto iskam suvet
11-30-2006, 23:56
..v moiqta situaciq...imam si priqtel,obicham go mn,naistina mnogo :!: problemut mi e,che...nz kak da go obiasnia...ne izpitvam silno sexualno vlechenie kum nego..v smisul obicham,kogato si govorim,kogato me celuva i me pregrushta e nai-neveroqtniq,no kogato pravim sex ne mi e tolkova priatno,kolkoto mi se iska :smt010 bila sum i s drugi muje,s koito ne e imalo himiq pomejdu ni(v smisul liubov),no v sexa neshtata sa vurvqli...ne iskam da se razdeliam sus segashniq mi priatel,toi e moqta srodna dusha,no imam sexualno vlechenie kum drugo momche..ne iskam da pravia nishto zad gurba mu,zashtoto ne go zaslujava..molq vi,posuvetvaite me kak da postupq ](*,) ](*,) mn sum oburkana :cry: :cry:
panterata
12-01-2006, 05:56
ами говорете за секса. не се тревожи да му кажеш точно какво искаш и той ще се радва да го направи за да ти достави удоволствие. кажи му че искаш да разнообразите в пози , място , да играете някакви роли напр.. и може да ти стане по инт в секса. :) даже докато го правите си казвай какво искаш.. не се срамувай :) а ако продължаваш да нямаш желание към него и си сигурна в това.. по хубаво да се разделите , защото връзка без секс..
krem4et0
12-01-2006, 07:07
Сексът е вълнуващ не от това,че той се справя перфектно и изпитваш 100 оргазма на ден,а от това,че се обичате и сте заедно. Възможно е по принцип да нямаш сексуално влечение към него,но тогава не прави секс. В крайна сметка това не е задължително. Правете любов-бавно,внимателно,да изследвате всяко кътче от кожата си..........ох,засърбя ме :oops:
mcvuchev
12-01-2006, 09:07
Знаешли защо е така защото ти си кучк/ бебе поне така аз си мисля са да не ми се обиди някои ! :wink:
bulgarche
12-01-2006, 20:22
Еми толкова може момчето ся, няма какво да го виниш. Поговори с него и пробвайте туй-онуй и може да се получи пък
ei parcalano vnimavai sas krem4eto da ne vijdam no coment 4e shti s4upq zubkite bambi ebati kurvata
сега стани от компютъра, влез в банята и малко се успокой. плочките там отдавна ти казват "тати" ;-)
ами тя кремчету понякога си е за no coment с нейните coment ](*,)
Не ме карайте да се изказвам за кремчето...че ще стане мазало тука! :smt013
tuk sum suglasen, ne sa mnogo neinite izkazvaniq koito ot moq gledna to4ka mi se vijdat pravilni no kakto i da e, tova ne e temata
po temata: nau4i go tvoito mom4e na nqkoi ne6tica, obqsni mu kakvo i kade da pravi, kaji mu kakvo ti haresva i t.n. ob6to vzeto govorete si pove4e za sex, i pove4e praktika mu e maikata, toku vij ti haresalo sled nqkolko opita ;)
Uspeh i priqten sex ;)
..v moiqta situaciq...imam si priqtel,obicham go mn,naistina mnogo :!: problemut mi e,che...nz kak da go obiasnia...ne izpitvam silno sexualno vlechenie kum nego..v smisul obicham,kogato si govorim,kogato me celuva i me pregrushta e nai-neveroqtniq,no kogato pravim sex ne mi e tolkova priatno,kolkoto mi se iska :smt010 bila sum i s drugi muje,s koito ne e imalo himiq pomejdu ni(v smisul liubov),no v sexa neshtata sa vurvqli...ne iskam da se razdeliam sus segashniq mi priatel,toi e moqta srodna dusha,no imam sexualno vlechenie kum drugo momche..ne iskam da pravia nishto zad gurba mu,zashtoto ne go zaslujava..molq vi,posuvetvaite me kak da postupq ](*,) ](*,) mn sum oburkana :cry: :cry:
Разбери къде точно в секса е самия проблем,за да не изпитваш удоволствие. Не те възбужда,малък му е, имаш някакви предразсъдаци спрямо него , няма любовна игра .... разбирасе не търси причината само в него .
Докато стигна тука до последния отговор забравих темата :) Та значи конкретно по нея - поговори с него кажи му го , така е най-лесно ! Момичетата си мислят че ние мъжкия пол сме толко зле че не си заслужава да обсъдят с нас нещо такова... По-добре да го пуснат в интернет форум :P а Ако го кажете си мислите че ще се разсърдим доживот и всичко ще се развали ... Ако стане нещо такова с мен и приятелката ми го каже ще я разбера и ще обсъдим като големи хора какво ще правим . :smt008 а не сама да мисли какво да направи :smt017 Две глави мислят по-добре от една , дори едната да е мъжка :smt005
e kvo da te posavetvame?ne te kefi kat se 4ukate ama e pi4,ne zalujava da go laje6 s drug.........emi kfo iska6 da ti kajem da te potupame po ramoto i da ti kajem davai naebi se s drugiq emi ne
stavaaaa............ima problemi na koito grupa nepoznati ne mogat da pomognat i pri dobro jelanie-tvoqt problem e takav taka 4e macka opravqi se
hahavteen
12-02-2006, 13:40
Emi nai-dobre kakto ve4e kaza niakoi razberi kakvo to4no ne ti haresva!Ako ne ti haresva kak i kude te dokosva primerno,prosto sloji rucete my na pravilnoto miasto i my pokaji! Taka hem niama da ima nyjda da govorite po temata ako ti e neydobno hem toi 6te razbere kakvo iska6. :roll:
spored men tuka moje da ima samo edin otgovor:
edinstveniq na4in da pobedi6 izku6enieto e kato mu se otdade6!!!
t.e. hodi se ebi s koito si iska6 za6toto jivota e kratak i trqbva da se otdavame na tova koeto ni pravi udovolstvie za6toto lubovta e utopiq i e samo na4in da iska6 da se po4ustva6 specialen - nqma takova ne6to - vsi4ko se vyrti okolo prosti4kiq vypros: "ti kakvo iska6?"
krem4et0
12-05-2006, 08:22
ei parcalano vnimavai sas krem4eto da ne vijdam no coment 4e shti s4upq zubkite bambi ebati kurvata
сега стани от компютъра, влез в банята и малко се успокой. плочките там отдавна ти казват "тати" ;-)
ами тя кремчету понякога си е за no coment с нейните coment ](*,)
Не ме карайте да се изказвам за кремчето...че ще стане мазало тука! :smt013
tuk sum suglasen, ne sa mnogo neinite izkazvaniq koito ot moq gledna to4ka mi se vijdat pravilni no kakto i da e, tova ne e temata
po temata: nau4i go tvoito mom4e na nqkoi ne6tica, obqsni mu kakvo i kade da pravi, kaji mu kakvo ti haresva i t.n. ob6to vzeto govorete si pove4e za sex, i pove4e praktika mu e maikata, toku vij ti haresalo sled nqkolko opita ;)
Uspeh i priqten sex ;)
Че и на мен не всички изказвания ми харесват,но това не е задължително. Какво сте взели да се заяждате с мен?
Кремчо,ако не знаеш,тука заяждането е национален спорт - помага на смотаните тийнейджъри да се почувстват по-важни от гниди...
:evil:
e kvo da te posavetvame?ne te kefi kat se 4ukate ama e pi4,ne zalujava da go laje6 s drug.........emi kfo iska6 da ti kajem da te potupame po ramoto i da ti kajem davai naebi se s drugiq emi ne
stavaaaa............ima problemi na koito grupa nepoznati ne mogat da pomognat i pri dobro jelanie-tvoqt problem e takav taka 4e macka opravqi se
еми ако решиш че искаш хубав секс се разделете как така го обичаш ма нете възбужда да него обичаш като приятел :-k
maikooooooo ne ne ne ne ne obi4ala go kato priqtel da mu kaje tva xaxaxaxa
az ako momi4e po4ne da mi dava akul nz kak 6a reagiram ama nqma da e v neina polza a po temata zemi mu sa razdai malko poe4e i nedei po4va s naglasata e nqa ti e kef
Не е зле да му кажеш, а не да криеш от него.И той не е твоята средна душа, защото, ако беше щеше да имаш И сексуално влечение към него.
alkobalko
01-05-2007, 19:39
Първо разбери къде точно е проблема-не те възбужда достатъчно, не отделя много време за играта, свършва бавно/бързо, не се съобразява с теб...Има хиляди вероятности. След като вече разбереш седни и поговори с него. Обясни му как стоят нещата и се опитайте заедно да намерите решение. Изпробвайте нови неща, казвай му често по време на секс какво искаш да направи.
Това с изневярата е много гадно. Не можеш да твърдиш, че обичаш много един човек и че той е твоята сродна душа, а да се замислиш дали да му изневериш.
Satanata ot grobi6teto
01-05-2007, 20:27
Kaji mu,4e e grozen :-D :smt005
maikooooooo ne ne ne ne ne obi4ala go kato priqtel da mu kaje tva xaxaxaxa
az ako momi4e po4ne da mi dava akul nz kak 6a reagiram ama nqma da e v neina polza a po temata zemi mu sa razdai malko poe4e i nedei po4va s naglasata e nqa ti e kef
Виждам, че си от хората, към които се обръщам със сегашния си подпис. Май сме девствени, а? За съжаление, винаги ще е пълно с идиоти, които си избиват комплексите там, където не трябва. Да не ти дава акъл, бламама, много ли си велик? ](*,) ](*,) ](*,)