Влез

View Full Version : Ima li nqkoi...?

prosto iskam suvet
11-30-2006, 23:56
..v moiqta situaciq...imam si priqtel,obicham go mn,naistina mnogo :!: problemut mi e,che...nz kak da go obiasnia...ne izpitvam silno sexualno vlechenie kum nego..v smisul obicham,kogato si govorim,kogato me celuva i me pregrushta e nai-neveroqtniq,no kogato pravim sex ne mi e tolkova priatno,kolkoto mi se iska :smt010 bila sum i s drugi muje,s koito ne e imalo himiq pomejdu ni(v smisul liubov),no v sexa neshtata sa vurvqli...ne iskam da se razdeliam sus segashniq mi priatel,toi e moqta srodna dusha,no imam sexualno vlechenie kum drugo momche..ne iskam da pravia nishto zad gurba mu,zashtoto ne go zaslujava..molq vi,posuvetvaite me kak da postupq ](*,) ](*,) mn sum oburkana :cry: :cry:

panterata
12-01-2006, 05:56
ами говорете за секса. не се тревожи да му кажеш точно какво искаш и той ще се радва да го направи за да ти достави удоволствие. кажи му че искаш да разнообразите в пози , място , да играете някакви роли напр.. и може да ти стане по инт в секса. :) даже докато го правите си казвай какво искаш.. не се срамувай :) а ако продължаваш да нямаш желание към него и си сигурна в това.. по хубаво да се разделите , защото връзка без секс..

krem4et0
12-01-2006, 07:07
Сексът е вълнуващ не от това,че той се справя перфектно и изпитваш 100 оргазма на ден,а от това,че се обичате и сте заедно. Възможно е по принцип да нямаш сексуално влечение към него,но тогава не прави секс. В крайна сметка това не е задължително. Правете любов-бавно,внимателно,да изследвате всяко кътче от кожата си..........ох,засърбя ме :oops:

mcvuchev
12-01-2006, 09:07
Знаешли защо е така защото ти си кучк/ бебе поне така аз си мисля са да не ми се обиди някои ! :wink:

bulgarche
12-01-2006, 20:22
Еми толкова може момчето ся, няма какво да го виниш. Поговори с него и пробвайте туй-онуй и може да се получи пък

hforce
12-01-2006, 21:08
ei parcalano vnimavai sas krem4eto da ne vijdam no coment 4e shti s4upq zubkite bambi ebati kurvata

сега стани от компютъра, влез в банята и малко се успокой. плочките там отдавна ти казват "тати" ;-)

ами тя кремчету понякога си е за no coment с нейните coment ](*,)

Не ме карайте да се изказвам за кремчето...че ще стане мазало тука! :smt013
tuk sum suglasen, ne sa mnogo neinite izkazvaniq koito ot moq gledna to4ka mi se vijdat pravilni no kakto i da e, tova ne e temata

po temata: nau4i go tvoito mom4e na nqkoi ne6tica, obqsni mu kakvo i kade da pravi, kaji mu kakvo ti haresva i t.n. ob6to vzeto govorete si pove4e za sex, i pove4e praktika mu e maikata, toku vij ti haresalo sled nqkolko opita ;)
Uspeh i priqten sex ;)

Forslor
12-01-2006, 21:34
..v moiqta situaciq...imam si priqtel,obicham go mn,naistina mnogo :!: problemut mi e,che...nz kak da go obiasnia...ne izpitvam silno sexualno vlechenie kum nego..v smisul obicham,kogato si govorim,kogato me celuva i me pregrushta e nai-neveroqtniq,no kogato pravim sex ne mi e tolkova priatno,kolkoto mi se iska :smt010 bila sum i s drugi muje,s koito ne e imalo himiq pomejdu ni(v smisul liubov),no v sexa neshtata sa vurvqli...ne iskam da se razdeliam sus segashniq mi priatel,toi e moqta srodna dusha,no imam sexualno vlechenie kum drugo momche..ne iskam da pravia nishto zad gurba mu,zashtoto ne go zaslujava..molq vi,posuvetvaite me kak da postupq ](*,) ](*,) mn sum oburkana :cry: :cry:
Разбери къде точно в секса е самия проблем,за да не изпитваш удоволствие. Не те възбужда,малък му е, имаш някакви предразсъдаци спрямо него , няма любовна игра .... разбирасе не търси причината само в него .

Emcho
12-02-2006, 06:53
Докато стигна тука до последния отговор забравих темата :) Та значи конкретно по нея - поговори с него кажи му го , така е най-лесно ! Момичетата си мислят че ние мъжкия пол сме толко зле че не си заслужава да обсъдят с нас нещо такова... По-добре да го пуснат в интернет форум :P а Ако го кажете си мислите че ще се разсърдим доживот и всичко ще се развали ... Ако стане нещо такова с мен и приятелката ми го каже ще я разбера и ще обсъдим като големи хора какво ще правим . :smt008 а не сама да мисли какво да направи :smt017 Две глави мислят по-добре от една , дори едната да е мъжка :smt005

12-02-2006, 11:58
e kvo da te posavetvame?ne te kefi kat se 4ukate ama e pi4,ne zalujava da go laje6 s drug.........emi kfo iska6 da ti kajem da te potupame po ramoto i da ti kajem davai naebi se s drugiq emi ne
stavaaaa............ima problemi na koito grupa nepoznati ne mogat da pomognat i pri dobro jelanie-tvoqt problem e takav taka 4e macka opravqi se

hahavteen
12-02-2006, 13:40
Emi nai-dobre kakto ve4e kaza niakoi razberi kakvo to4no ne ti haresva!Ako ne ti haresva kak i kude te dokosva primerno,prosto sloji rucete my na pravilnoto miasto i my pokaji! Taka hem niama da ima nyjda da govorite po temata ako ti e neydobno hem toi 6te razbere kakvo iska6. :roll:

12-04-2006, 09:40
spored men tuka moje da ima samo edin otgovor:

edinstveniq na4in da pobedi6 izku6enieto e kato mu se otdade6!!!

t.e. hodi se ebi s koito si iska6 za6toto jivota e kratak i trqbva da se otdavame na tova koeto ni pravi udovolstvie za6toto lubovta e utopiq i e samo na4in da iska6 da se po4ustva6 specialen - nqma takova ne6to - vsi4ko se vyrti okolo prosti4kiq vypros: "ti kakvo iska6?"

krem4et0
12-05-2006, 08:22
ei parcalano vnimavai sas krem4eto da ne vijdam no coment 4e shti s4upq zubkite bambi ebati kurvata

сега стани от компютъра, влез в банята и малко се успокой. плочките там отдавна ти казват "тати" ;-)

ами тя кремчету понякога си е за no coment с нейните coment ](*,)

Не ме карайте да се изказвам за кремчето...че ще стане мазало тука! :smt013
tuk sum suglasen, ne sa mnogo neinite izkazvaniq koito ot moq gledna to4ka mi se vijdat pravilni no kakto i da e, tova ne e temata

po temata: nau4i go tvoito mom4e na nqkoi ne6tica, obqsni mu kakvo i kade da pravi, kaji mu kakvo ti haresva i t.n. ob6to vzeto govorete si pove4e za sex, i pove4e praktika mu e maikata, toku vij ti haresalo sled nqkolko opita ;)
Uspeh i priqten sex ;)
Че и на мен не всички изказвания ми харесват,но това не е задължително. Какво сте взели да се заяждате с мен?

quench
12-05-2006, 08:27
Кремчо,ако не знаеш,тука заяждането е национален спорт - помага на смотаните тийнейджъри да се почувстват по-важни от гниди...
:evil:

01-05-2007, 17:48
e kvo da te posavetvame?ne te kefi kat se 4ukate ama e pi4,ne zalujava da go laje6 s drug.........emi kfo iska6 da ti kajem da te potupame po ramoto i da ti kajem davai naebi se s drugiq emi ne
stavaaaa............ima problemi na koito grupa nepoznati ne mogat da pomognat i pri dobro jelanie-tvoqt problem e takav taka 4e macka opravqi se

deidiy
01-05-2007, 17:58
еми ако решиш че искаш хубав секс се разделете как така го обичаш ма нете възбужда да него обичаш като приятел :-k

KuReC
01-05-2007, 18:14
maikooooooo ne ne ne ne ne obi4ala go kato priqtel da mu kaje tva xaxaxaxa
az ako momi4e po4ne da mi dava akul nz kak 6a reagiram ama nqma da e v neina polza a po temata zemi mu sa razdai malko poe4e i nedei po4va s naglasata e nqa ti e kef

koalka
01-05-2007, 18:25
Не е зле да му кажеш, а не да криеш от него.И той не е твоята средна душа, защото, ако беше щеше да имаш И сексуално влечение към него.

alkobalko
01-05-2007, 19:39
Първо разбери къде точно е проблема-не те възбужда достатъчно, не отделя много време за играта, свършва бавно/бързо, не се съобразява с теб...Има хиляди вероятности. След като вече разбереш седни и поговори с него. Обясни му как стоят нещата и се опитайте заедно да намерите решение. Изпробвайте нови неща, казвай му често по време на секс какво искаш да направи.
Това с изневярата е много гадно. Не можеш да твърдиш, че обичаш много един човек и че той е твоята сродна душа, а да се замислиш дали да му изневериш.

Satanata ot grobi6teto
01-05-2007, 20:27
Kaji mu,4e e grozen :-D :smt005

shizzle
01-05-2007, 23:15
maikooooooo ne ne ne ne ne obi4ala go kato priqtel da mu kaje tva xaxaxaxa
az ako momi4e po4ne da mi dava akul nz kak 6a reagiram ama nqma da e v neina polza a po temata zemi mu sa razdai malko poe4e i nedei po4va s naglasata e nqa ti e kef

Виждам, че си от хората, към които се обръщам със сегашния си подпис. Май сме девствени, а? За съжаление, винаги ще е пълно с идиоти, които си избиват комплексите там, където не трябва. Да не ти дава акъл, бламама, много ли си велик? ](*,) ](*,) ](*,)