PDA

View Full Version : rasisti?!

Dj Acara
12-01-2006, 00:25
iskam da vi pitam rasisti li ste
i bixte li xodili s negyrche..
i ne iskam da gledam grozni otgovori ot roda "oo negri-golemi pishki"
iskam da znam dali bixte pojelali da se otdadete izcqlo a moje bi i do kraq na jivota si.. i da narodite edin kup sladki mulatcheta

doky
12-01-2006, 04:33
За жалост или не аз съм такъв.Мразя всички цигани,турци,негри и цялата подобна паплач в нашата държава.Споделям идеята на Хитлер за чиста раса!

Acara
12-01-2006, 05:45
a koi govori za nashta durjava?
i zashto gi mrazish xorata.... i stava vypros ne za cigani da ytochnq...
i syshto govorim za tova da sreshtesh lybovta v ochite na xora koito ne si ochakval...
da si rasist e priznak na zatvorenost i otdrypnatost ot socialnoto obshtestvo.... xora koito se sramuvat ot sebe si mrazqt i drygite...
ima edin izrax open minded my vikat.... dano pa da ste naychili angliiskiq ta da razberete kvo iskam da vi kaja
ta... da si open minded e edno ot nai xybavite neshta na sveta..... davat ti se vyrmojnosti da izpitash, izprobvash, ysetish (i oshte mnogo takiva glagoli) edni ot nai prekrasnite neshta na sveta... i taka...

I_ve7o
12-01-2006, 05:49
cigani i as ne haresvam t.e sa mi protivni tyrcite ne tolkova oba4e negri ni6to protiv daje ima negri koito sa mn gotini :))

panterata
12-01-2006, 06:03
ако някой ми харесва няма значение какъв е ( негър , турчин...) важното е да си го обичам и той мен и да си се разбираме :) не съм расистка!

flower4e
12-01-2006, 06:08
много обичам негърчета - ако си намеря някой готин(характер имам предвид) с който да си се обичкаме веднага си раждам 1-2 мулатчета :D :D :D :D

pampers
12-01-2006, 07:04
расистка съм единствено спрямо турците...противни са ми тия индивити... ](*,) а за негри нямам ни6то против тях...има мн яки и ако сре6тна лубовта в тях...изоб6то няма да ми пре4и 4е е 4ерен пък аз съм бяла :mrgreen:

NightCrawler
12-01-2006, 07:59
бих ходил с негърка,азиатка,латино... (без цигани ест) то няма значение като се обичате къф е проблема ..

doky
12-01-2006, 08:04
a koi govori za nashta durjava?
i zashto gi mrazish xorata.... i stava vypros ne za cigani da ytochnq...
i syshto govorim za tova da sreshtesh lybovta v ochite na xora koito ne si ochakval...
da si rasist e priznak na zatvorenost i otdrypnatost ot socialnoto obshtestvo.... xora koito se sramuvat ot sebe si mrazqt i drygite...
ima edin izrax open minded my vikat.... dano pa da ste naychili angliiskiq ta da razberete kvo iskam da vi kaja
ta... da si open minded e edno ot nai xybavite neshta na sveta..... davat ti se vyrmojnosti da izpitash, izprobvash, ysetish (i oshte mnogo takiva glagoli) edni ot nai prekrasnite neshta na sveta... i taka...

Нищо не си конкретизирал за какво и за къде говорим.Ми да беше уточнил преди това!Не ме интересуват другите хора,аз съм БЪЛГАРИН и си обичам българите и никога не бих споделил любовта си с някоя чужденка.Европейците и като цяло хората ги харесвам,но цигани и турци мразя,защото в нашата държава е пълно с тях за жалост,но и заради характера им,просто ги ненавиждам.От кога да мразиш някой,значи да се срамуваш от себе си?,просто имаш свой начин на мислене,глупаво е някой да налага своето,както ти правиш в случая и да твърдиш,че е вярно.А относно познанията ти по английски,достатъчно съм го научил,при положение,че уча в езикова гимназия,така че аз бих казал за себе си,че съм много open minded даже,но с някой изключения!

miloto_girl_4e
12-01-2006, 09:04
Оооо... негрите не са ми нещо по вкуса .. не знам .. изглеждат ми като някакви маймуни ... изглеждат ми и нечистоплътни...
Не мога да си се представя с некъв черен до мен ...
Да, може би съм расистка ..
И цигани не харесвам, и турци, и араби ...
Какво да направя.. нямам против да имаме някакви взаимоотношения(професион лни или чисто приятелски евентуално), но .. за нещо повече не може да се говори :!: [-X

koalka
12-01-2006, 09:29
Еми...предполагам никога не бих тръгнала с негър.Просто не ми харесват по външност най-малкото,защото,за да тръгнеш някой все пак и външно трябва да го харесваш.Иначе,не не съм расистка.

Mike-Jones
12-01-2006, 10:08
Turcite rqzani na sapun i mangalite !!!!!!!!!!! v TECA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

teardrop
12-01-2006, 10:43
Не съм расистка. Ако човекът ми харесва по характер, няма да ме интересува дали е бял или черен.

die_die_my_darling
12-01-2006, 10:46
nikoga!!!!mnoo sa mi otvratitelni!!!!

Barbie
12-01-2006, 11:30
Ходила съм с чернокож - голям сладур :)
Определено не съм расистка...имам мнение по проблема с интеграцията на малцинставата в България, но това няма никакво значение - не смятам, че някой има право да генарализира и да слага такава голяма група хора (цяла раса...) под общ знаменател. Освен това - цветнокожи, мюсюлмани - всичките са хора, също толкова, колкото сме и ние...и това значи, че можеш да намериш някой специален човек, стига да си позволиш да го оцениш, въпреки глупави стереотипи и предразсъдъци...

TraPPed
12-01-2006, 11:43
Nqmam problemi s veta na kojata na edin 4ovek,vajnoto e kakva my e dy6ata,kakto kazvat horata,moje i da e svetla!

nikinkaaa
12-01-2006, 11:44
По принцип не съм расистка , но ме отблъсква една раса...Няма да кажа коя защото имам много приятели от тази раса :wink:

haily
12-01-2006, 11:49
mislq 4e bih hodila s nqkoi negur,6to ne :wink: ama ina4e ne sum mn golqma rasistka.ne harsvam izob6to ciganite,turcite ne sa mi hi4 simpati4ni,za6toto vse pak tehnite pradedi sa ubivali na6te-bulgari.a i na4e negrite,aziatcite(kitaici,iaponci) naparavo gi ubojavam :-D mn me kefat \:D/

[Industrial_Fr3aK]
12-01-2006, 12:00
нямам нищо против негрите, дори ме кефат.. ама не бих тръгнал с негърка.. не знам защо
иначе само циганите не ги харесвам.. противни са ми

Dj Acara
12-01-2006, 12:08
vie prodyljavate da govorite za cigani i tyrci a az kato sum si pisala vyprosa ne sum imala predvid cigani i tyrc i sum konkretizirala "negurcheta"
inache merci za otgovorite na ne rasistite:) :D

12-01-2006, 12:47
здравейте бифшия ми приятел беше турчин,преди да го срещна старшно много мразех всички турци и цигани....бях с него 4 прекрасни години,може би още щяхме да сме заедно,но той замина да живее в холандия,благодарение на него разбрах,че няма значение расата,цвета на кожата или вярата,която даден човек изповядва,може да ви звучи като клише,но е важно какъв е човек от вътре,а особено за негрите,аз познават 3 и всичките са супер яки хора:-)))

Dj Acara
12-01-2006, 12:52
XORA SPRETE DA PISHETE ZA TYRCI I CIGANI! [-X [-X [-X
ZADALA SUM SI KONKRETNO V-SA KOITO NE SE OTNASQ ZA TYRCI I CIGANI.....
PROCHETETE DOBRE V-SA I SHTE VIDITE....
MERCI ZA OTGOVORITE NO VSE PAK ISKAM KONKRETEN OTGOVOR.... TYRCI I CIGANI SI PUSNETE DRYGA TEMA ZA TQX I SI OTGOVARQITE TAM

12-01-2006, 12:58
сори за турчина дет писах-малко се отнесох
относно твоя въпрос за негрите,ако бях на твое място-да бих трагнала с негър,но това,че задаваш самия въпрос малко или много показва че ти самата имаш скрупули за тая вразка,но ако тоя човек те кефи,защо да не сте заедно,не трябва да ти пука от мнението на хората,а сега за това дали бих прекарала живота си с такъв човек-ако го обичам няма да ме интересува дали е черен или бял,ако го обичам не само с радост ще му народя куп малки и сладки мулатчета,ами и нз какво още щях да направя:-)

Dj Acara
12-01-2006, 13:06
ei tova veche e otgovora na v-sa mi! :-D :-D :-D
radvam se che se razbraxme.. nadqvam se i drygite da razberat:)
i samo da popravq... nqmam skrypoli... s takyv chovek i tova e nai sladkoto neshto koeto sum izpitvala... a se bqx zaklela da ne se poddavam na flirtove i ne vqrvax v lybovta...
a sega samo kato go pogledna v ochite i mi se shte da byda s nego do kraq na jivota si....predi ne iskax i da si pomislqm za vryski a sega gledam svatbeni rokli i se vijdam v tqx... gledam bremenni jeni i si se predstavqm.. gledam bebeta i im se radvam i xodq na pitam xorata ot smesenite brakove ot koi durjavi i rasi sa im roditelite

12-01-2006, 13:14
tva e super milo i sladko,
pojelavam ti mnoo shtastlivi migove s tvoq chovek,obichaite se-vse pak tova e nai-vajnoto!!!!!!!!!!!

Dj Acara
12-01-2006, 13:24
merci naistina mnogo
az se molq na Gospod da e vse taka krasivo i prekrasno

He3HauKa
12-01-2006, 14:14
Че какво лошо има в негрите..... или в другите раси. Ако обичам човека ,едва ли ще ме интересува от какъв произход е :smt016

Crafter
12-01-2006, 14:48
Абсолютно не!

Три са:
Европеидна, монголоидна и негро-афстралоидна.
Олиото и водата не се смесват.

ПС. Като се замисля... имам някакъв фетиш относно азиатките

Dj Acara
12-01-2006, 15:28
taka kakto go kaza... olioto i vodata ne se smesvat.. znachi ednite sa xora drygite ne...... tochno taka izliza....
znachi ne gi zachitash za xorata taka li da razbiram?

Crafter
12-01-2006, 15:30
Разбира се, че не.
И въобще не излиза точно така. Ха, прочети го отново...

Dj Acara
12-01-2006, 15:40
tochno taka izliza...
olioto i vodata se otnasqt taka kakto rasa kum dryga rasa....
ti kazvash che olio i voda ne se smesvat.... dve razlichni sybstancii.. toest ednite xora drygite ... ne chak tolkova

Crafter
12-01-2006, 16:11
Отново - къде видя да съм казал, че единте са по-добри от другите?
Казвам, че са различни. Точка!

~Teen_GirL~
12-01-2006, 17:21
Az ne sym rasistka..obache kym turcite imam nekakva omraza neznam ne sa mi simpatichni..seki chovek e razlichen ama az govora kato cqlo..ciganite syshto ne sa mi liubimci..trqbva da im napravat dyrjava spored mene..zashtoto zeha da prevzemat nashata.. a za negrite nqmam nishtu protiv..daje me kefat :D

iiirish
12-01-2006, 17:27
по принцип си падам малко или много расистка - това цигани, турци (особено турци) не мога да понасям. за негри няма какво да говорим, защото тук такива се срещат рядко, пък и още не са ми трън в очите. по принцип бих искала да прекарам живота си (или просто да бъда) с човек, който споделя народноста ми

sirius_fenka
12-01-2006, 17:33
Аз не съм расист. Да, бих ходила с негър, е чак с циганин може би не, зависи от човека. Но наистина се опитвам да преодолея въпроса с расовата дискриминация.

Mike-Jones
12-01-2006, 23:20
здравейте бифшия ми приятел беше турчин,преди да го срещна старшно много мразех всички турци и цигани....бях с него 4 прекрасни години,може би още щяхме да сме заедно,но той замина да живее в холандия,благодарение на него разбрах,че няма значение расата,цвета на кожата или вярата,която даден човек изповядва,може да ви звучи като клише,но е важно какъв е човек от вътре,а особено за негрите,аз познават 3 и всичките са супер яки хора:-))) ei jivotno kak e da lapash rqzania mu xui ei povrushta mi sa ot teb mrazq cigani i turci

air_J
12-01-2006, 23:47
Аман от печки! :-({|=

Mikohito
12-01-2006, 23:53
Аз нямам нищо против негрите,циганите и турците.Както съм казвал и преди хората не трябва да се делят по цвета на кожата и такива глупави стериотипи.Има добри и лоши хора от всички раси не бива да ги обобщаваме в едно.Аз имам приятели турци и не съм забелязал да са нещо по различно от нас единствената разлика е в религията но това непречи да сме приятели.А относно това дали бих искал да имам дълга връзка с човек от друга раса бих казал защо не.Няма пречки за това стига да се обичаме.

Dj Acara
12-02-2006, 03:34
PAK KAZVAM CHE VYPROSA MI NE SE OTNASQ A CIGANI I TYRCI.. SPRETE DA OTGOVARQTE S "NQMAM NISHTO PROTIV CIGANI I TYRCI ILI MRAZQ CIGANI I TYRCI" NIKYDE VUV VYPROSA NE PITAM ZA TQX I OCHEVIDNO NE ME INETESYVA TOVA A DRYGO...

CHETETE V-SITE XORA.... CHETETE KAKVO VI PITAT I NE OTGOVARQITE NESHTA KOITO NE SA PITANI :smt013 :smt013 :smt018 :smt018 :smt018
KONKRETNO VI PITAM...

Crafter
12-02-2006, 04:20
PAK KAZVAM CHE VYPROSA MI NE SE OTNASQ A CIGANI I TYRCI.. SPRETE DA OTGOVARQTE S "NQMAM NISHTO PROTIV CIGANI I TYRCI ILI MRAZQ CIGANI I TYRCI" NIKYDE VUV VYPROSA NE PITAM ZA TQX I OCHEVIDNO NE ME INETESYVA TOVA A DRYGO...

CHETETE V-SITE XORA.... CHETETE KAKVO VI PITAT I NE OTGOVARQITE NESHTA KOITO NE SA PITANI :smt013 :smt013 :smt018 :smt018 :smt018
KONKRETNO VI PITAM...

Значи има един друг момент. Ти вече изглеждаш предубеден(а). За мнение ли питаш или просто ти е нужен кураж? Ако правиш статистическо проучване ти гарантирам, че вече са те изпреварили...

Dj Acara
12-02-2006, 08:48
nqmam predybejdeniq.... ne pitam za kuraj... ne pitam za prouchvane....
kvo veche chovek ne moje da si zadade v-sa bez da se zaqdat s nego li!?!??!?
kakto vijdam tova e forum kudeto si zadavame konkretni v-si i ochakvame konkretni otgovori....
shtom pitam znachi me ineteresyva...
i shtom pitam neshto konkretno znachi me interesyva otgovora na neshto konkretno....
a tova zashto pitam si e moq rabota....
xorata tuka sa zadali stotici v-si za kuraj.. storici s predybejdeniq sprqmo neshto... stotici za proychvane... stotici za syvet...
nali za tva e forum vse pak....
taka che e napylno moq rabota zashto pitam...
prosto iskam otgovor na konkretniq mi v-s.... koito nqma nishto obshto s cigani i turci pak povtarqm

ATAKABG
12-02-2006, 09:15
Принципно бих ходил с негърка или мулатка,ако ми хареса наистина. Що не? НО чак да се оженя за такава и да прекарам живота си с нея - по-скоро не.
Иначе съм 100 % анти циганите,турците и арабите. Негрите... да речем,че просто не са ми много симпатични. :wink:

{Sweety_f}
12-02-2006, 09:22
аз ли4но не бих но ако го обии4аш няма за какво да се 4удишш дали др хора са расисти или не....

IlLuSi0nS`
12-02-2006, 11:20
оо ако е некой като Method man.. хахаа а сериозно - не съм общувала с негри.. незнам какви са.. но съм расист спрямо мангалите и турците - не ги искам в родината си, защото са мизерни, необразовани и т.н.

R0lfc0pter
12-02-2006, 13:43
еми нищо против тях няам, ама не бих определено. .. . .

ABSOLUTme
12-02-2006, 14:23
purvo i nai-vajno - KOI KVOTO ISKA DA SI PRAVI :!:

vtoro i vaja6to za men - mrazq gi si4kite teq,mrazq arabi,mrazq reznqci(po religiq),mrazq 4ernite!! sega nqkoi 6e kajat - glei q pa taq predubedenata,govori na izust..az puk 6te vi kaja -e*ete si ma****a,za6toto AZ jiveq sred takiva,AZ znam 6to za mantalitet imat i AZ trqbva da gi turpq,ne vie!! 6oto ne e kato po filmite!
tva,4e i te bili hora,imalo izkliu4eniq... i da ,verno sa IZKLIU4ENIQ,za6toto ot teq bokluci,deto gi poznavam,nikoi ne e oprovergal mnenieto mi,4e sa tupi rasi s masovo otricatelno IQ..tva,4e ima EDIN na 3879237509,deto se e rodil v gre6nata koja ne zna4i,4e vsi4kite struvat!teq hora trqbva da se cenqt - izkliu4eniqta!
A kolkoto dali az bih hodila ili bih se ojenila za 4eren(4e nali tva e vuprosut)-mi ne,ne bih.i ne moga da si predstavq da si lqgam vs ve4er do 4eren i moite sobstveni deca,deto az 6e gi rajdam,da sa 4erni..absurd :!:

no kakto kazah - KOI KAKVOTO ISKA DA SI PRAVI :!:

Ninska
12-02-2006, 14:59
hihihihihihiihihihihihihihihih

DevilWish
12-02-2006, 15:00
Мразя расистите най-много от всичко на света ](*,)

ABSOLUTme
12-02-2006, 15:11
ako jivee6 vuv France(ili neide v Africa) 6a namrazi6 4ernite,povqrvai mi :-D

sladkoto_viki92
12-02-2006, 18:12
[quote="panterata"]ако някой ми харесва няма значение какъв е ( негър , турчин...) важното е да си го обичам и той мен и да си се разбираме :) не съм расистка![/quoi

az mislq taka!

doky
12-02-2006, 18:56
[quote=panterata]ако някой ми харесва няма значение какъв е ( негър , турчин...) важното е да си го обичам и той мен и да си се разбираме :) не съм расистка![/quoi

az mislq taka!

Кво си се размислила пък ти,кат гледам си набор 92,кво си видяла ти от живота и от сблъсъка с такъв тип хора,недей ми обяснява ти,че ги разбираш нещата.Порасни,виж нещо от тоя скапан живот и тогава говори!

Dj Acara
12-03-2006, 00:58

i az taka... syglasna sum s tova devoiche...
kolkoto rasistite mrazqt drygite xora tolkova az nenavijdam rasisite....
vqrno e che ima precakani nacii.. vqrno e che ima kofti xora... no vsichki sme xora
ne mislq che moga da imam priqteli primerno afganistanci poneje sa leko fanatichni razbiraniq... no nikoga ne bix kazala neshto na nqkoi chovek prosto shtoto e dryg a ne bql bokluk haha:P tva beshe bazik ama tochno zaradi takiva beli rasisti ni e lepnato imeto beli bokluci ot drygite rasi...

BrokenInnocence
12-03-2006, 01:27
Не мога да кажа, че съм расистка. Имам приятели негри, имам приятели турци, даже познавам и свестни цигани. И са страхотни хора, мога съвсем спокойно да си го призная въпреки, че и аз съм набарала доста на турците и циганите. Но пък не мога да кажа, че не съм предубедена изобщо, понеже не мога да си се представя женена за човек от друга раса, нито мога да си представя децата ми да са от друга раса.А ти па като си рекла "бял боклук"... ми к'во нека пък такава да съм, аз си се гордея с това и к'во мислят за мене другите раси хич не ме е*е.

12-03-2006, 02:21

Tova su6to e rasizum... sled kato mrazi6 nqkogo zaradi ubejdeniqta/religiqta/pola/nacionalnostta/t.n.

Acara
12-03-2006, 04:24
ne e rasizum... ponqtieto rasizum se otnasq za rasite....
a tova che mrazi rasistite ne e rasizum... osven ako ne otnesem rasistite kato rasa idioti

dream_dragon
12-03-2006, 07:39
Нямам нищо против негрите, но идея за връзка с тях не е нещо което ме привлича. Те са готини хора, според това което съм чувал, но връзка с тях - не благодаря, предпочитам бялата кожа за децата си.