PDA

View Full Version : Toi e vluben v men...a az ne

XXX_f
12-01-2006, 13:46
imam golqm problem molqvi pomognete mi.Ima edno mom4e koeto e vlubeno v men...az super mnogo go uvajavam i obicham kato priqtel...nie se vijdame s nego okolo 1-2 puti v sedmicata, kolegi sme toi e v drugata zala i vseki den si pishem po chata mejdy zalite.Toi nemoje poveche taka mnogU mu e tejko...kogato se vidim i sled tova toi se chyvstva ujasno , zashtoto znae che nqma nachin da sme neshto poveche ot priqteli.Iska reshenie kakvo shte pravi no nemoje da se reshi i zatova me pomoli men da resha...neznam i az kakvo da pravq.Ako sprem da se vijdame i da si pishem shte mi e super kofti kakto i na nego....a ako produljavame kakto sega na nego pak shte my e gadno i iskam da vzema pravilnoto reshenie...dulja my go.Molqvi pomognete mi kajete si mnenieto i ima li 3-ti variqnt..speshno se nujdaq ot vashata pomosht...vie ako bqhte na moe mqsto kak shtqhte da reagirate.

p.s
az sum na 19 toi na 22

Sunny_stz
12-01-2006, 13:55
Ами ти си знаеш най-добре какво 4увстваш,казваш 4е го уважаваш само като приятел,така 4е кажи му го не го крий,защото ако тръгнеш с него от съжаление,лъжеш него,лъжеш и себе си.На теб самата няма да ти е хуваво, ако си с него само заради неговите 4увства,а при теб да няма такива!Може много да го заболи,но така е в живота и любовта!Ако пък не си сигурна в твоите 4увства послушай сърцето си ,то ще ти подскаже какво да направиш!

Mauc7opa
12-01-2006, 13:56
re6enieto e samo 1: Spirate da si pi6ete i da se vijdate izob6to nikfa vrazka :) samo taka moje da mu mine dr varinat e da nameri dr no tova nqma da stane dokat ti si mu pred pogleda !!!
P.S KAZVAM GO OT Li4en OPIT !

XXX_f
12-01-2006, 13:57
Toi znae ,che iskam da sme samo priqteli...iskam takova reshenie da vzema che toi maksimalno malko da strada... :cry:

Barbie
12-01-2006, 14:32
Ако си сигурна, че нищо не искаш от него - спри до тук. Прекъсни контакти. Може да ти е кофти, че губиш приятел, но ще му помогнеш да те забрави. Иначе той ще вижда във всеки твой приятелски жест нещо повече. Ако искаш да му помогнеш стой далеч от него...освен ако той изрично не ти каже, че ще се задоволи с приятелството ти.

koalka
12-01-2006, 15:05
Виж...той има силни чувства към теб и това ще попречи да го нараниш по-малко,защото не можеш да обичаш толкова и,когато ти кажат,че не споделят чувствата ти,да ти е все едно.А това сигурно е най-ужасното.Но какво да се прави...понякога животът е жесток.

12-01-2006, 15:12
аз не бих спрял контактите пишете си виждаите се но като приятели все едно сте брат и сестра (дръж се малко грубо с него да не му е толкова приятно при теб) и му потърси друго гадже... кофти ситуация но щом ти е добър приятел само ще загубите и двамата ако се разделите

Sunny_stz
12-01-2006, 20:29
В такъв слу4ай прекъсни контакти с него поне за момента за да го преживее,но му кажи 4е не искаш да си разваляте приятелството ,надявам се 4е ще те разбере,ако държи на теб!

{Sweety_f}
12-01-2006, 21:20
ti si znaesh kakvo 4ustvash kym nego mn e kofti tva polojenie no sled kato ne go obi4ash prostto toi trqbva da prieme tova....kolkoto i da e kofti...

akademika
12-01-2006, 21:22
Да хамлетувам или да не хамлетувам ...

И двете на са решения.

nasty_f
12-01-2006, 21:28
Moje da prozvu4i egoisti4no,no purvo trqbva da misli6 za sebe si,za6toto v toq jivot,v dne6no vreme purvo misli6 za teb ina4e ti se ka4vat na glavata.Ne mislq,4e e redno da se hva6ta6 s nqkoi,kum koito ne izpitva6 ne6to...No re6enieto e tvoe.
Radvam se,4e nqmam problemi kato teb i ne se pritesnqvam da otkaja na nqkoi,vse pak vseki si ima pravo na izbor....Ti,vinagi ako misli6 za drugite,4e na tqh trqbva da im e dobre,tupo e,ti si re6ava6.

~Teen_GirL~
12-01-2006, 21:47
Spored mene kakvoto i da napravish se she mu e gadnu..ako se dyrjish grupo s nego pak she strada ama moje da te zabrvi..a ako neiskash da go zagubish i si s nego pak e kofti..osven ako i ti nqmash chuvstva razlichni ot priqtelski..taka che vezmi pravilnu reshenie i nemisli samo za nego a i za sebe si ..az bix pogovorila seriozno ..kaji kakvo chuvstvash i kakvi iskash da sa vi otnosheniqta po lesnu she byde i za dvamata ako kajesh kakvo mislish i chuvstvash a ne da si dlyjna da si s nego samo da ne go naranish..UspeXx MaCka :)

pampers
12-02-2006, 10:13
ако няма6 никви 4увства към него..трябва да спре6 сякакви връзки с него 4атове..излизания..колкото се може по-малко да се заси4ате..6том работите на една работа избягвай го..за да може колкото е възможно по-малко да мисли за теб..а ако има6 некви 4увства към него(не приятелски) тогава му дай 6анс...но ти ре6ава6..успех и да вземе6 най-доброто ре6ение :lol: :lol:

12-03-2006, 12:09
kaji mu vsi4ko.kaji mu 4e iska6 da ste samo priqteli i 4e ni6ty pove4e nqma da stane mejdu vas.a ako ne moje da vazprieme 4e iska6 da ste samo fr,togava ve4e po doore ne se vijdai s nego

12-03-2006, 12:10
kaji mu vsi4ko.kaji mu 4e iska6 da ste samo priqteli i 4e ni6ty pove4e nqma da stane mejdu vas.a ako ne moje da vazprieme 4e iska6 da ste samo fr,togava ve4e po doore ne se vijdai s nego

12-03-2006, 12:12
obqsni mu 4e iska6 da ste samo fr i 4e ni6ty nqma da se polu4i mejdu vas

gerinceto
12-03-2006, 12:13
obqsni mu 4e iska6 da ste samo fr i 4e ni6ty nqma da se polu4i mejdu vas

levskarkata_
12-03-2006, 13:12
Mila,kakvo da ti kaja,slu4valo mi se e,i znae6 li kakvo,sled kato ediniq ima 4uvstva-priqtelstvo ne moje da ima,kolkoto i gadno da zvu4i.Pomisli dobre kakvo trqbva da napravi6,no nai-dobre moje bi 6te e da priklu4ite otno6eniqta si.Po vsqkakuv na4in,kakvoto i da mu kaje6,toi ne moje da te prieme kato priqtelka,i pri vsqko polojenie 6te mu e gadno.New moje6 da go izbegne6.Nio puk v kraina smetka,ako priiklu4ite otno6eniqta si tova moje da ima svoq plus-moje i da te zbravi po burzo!USPEH!!

sweet_poison
12-03-2006, 20:09
Ако и нямаш чуства към него - кажи му го
Щом държиш на него трябва да си искрена, но помисли дали ти нямаш някакви чуства към него?
Трябва да си наясно със себе си

{SwEeT_anGeL_F}
12-04-2006, 13:53
Казването на истината в тези моменти е много болезнено но и най-доброто решение пред лъжите или това да го отбягваш.не го прави!ако го отбягваш още повече ще му е гадно че не се държиш с него дори и като приятел както преди..Бях изпаднала в същата ситуация.мом4ето ме харесваше 2 години.бях му казала още в началото че НА ТОЗИ ЕТАП не може да очаква нищо от мен,казвам на ТОЗИ ЕТАП защото пък кой знае..може да се влюбя някой ден и ако още не е късно да съм с него,тъй като не се забравя лесно старата любов ::: и моят съвет е да му кажеш същото.макар и след време ще те забрави и ще спре да се надява,най-важно е да си искрена с него.успех! и кажи после какво е станало :)

4on4i
12-04-2006, 17:31
imam golqm problem molqvi pomognete mi.Ima edno mom4e koeto e vlubeno v men...az super mnogo go uvajavam i obicham kato priqtel...nie se vijdame s nego okolo 1-2 puti v sedmicata, kolegi sme toi e v drugata zala i vseki den si pishem po chata mejdy zalite.Toi nemoje poveche taka mnogU mu e tejko...kogato se vidim i sled tova toi se chyvstva ujasno , zashtoto znae che nqma nachin da sme neshto poveche ot priqteli.Iska reshenie kakvo shte pravi no nemoje da se reshi i zatova me pomoli men da resha...neznam i az kakvo da pravq.Ako sprem da se vijdame i da si pishem shte mi e super kofti kakto i na nego....a ako produljavame kakto sega na nego pak shte my e gadno i iskam da vzema pravilnoto reshenie...dulja my go.Molqvi pomognete mi kajete si mnenieto i ima li 3-ti variqnt..speshno se nujdaq ot vashata pomosht...vie ako bqhte na moe mqsto kak shtqhte da reagirate.

p.s
az sum na 19 toi na 22

Аз съм в същата позиция само, че от страната на момчето :lol: . Съвет искаш...сърцето ти е най-добрия съветник, но уви един въпрос ще ти задам. Когато той спре да те гледа с онзи влюбен поглед, който ти е вдигал самочувствието дори и ти да не си го харесвала, като спре постоянно да те занимва с дреболии, но си е отдал цялото внимание само върху теб няма ли да ти лиспва. Ето там е разковничето попитай се, ако го видиш с друго момиче как ще се почувстваш....Аз съм пристрастен да ти кажа, и аз искам да ме огрее, но уви живота си е живот и всяко нещо, което не ни убива ни прави по-силни, нали така. :wink:

ATAKABG
12-04-2006, 17:51
що не му направиш кефа на момчето и да тръгнеш с него. :wink: 100 % ти е симпатичен,ако не го харесваш като тръгнете ще го харесаш. :wink: