View Full Version : Как да задълбоча нещата...
Значи нямам си гадже(аз съм момче)..., проблема ми е маи в начина по които контактувам нз как да се изразя но ... имам много приятелки харесвам ги те ме харесват някои от тях бих искал да станем повече от приятели но незнам как ... възприемат ме все като добър приятел а не както "гадже" ...
Много флуидно изказване, драги.
Първо си избери жертва и виж къде ти куцат нещата. Оплетен ли си в езика, мозък ли ти недостига, кураж ли...
Започваш да обръщаш повече внимание на даденото момиче. Щом сте приятели ще ти е по-лесно да я поканиш насаме еди-къде-си. После има нещо друго. Същоствува една граница, на приятелство, която е доста незабележима при жените. Веднъж възприемат ли те за приятел просто започвай да търсиш другаде.
Иначе разясни проблема да видим дали ще можем да изкажем компетентно мнение.
не аз съм си харесал 1-2 това че имам доста "приятелки" ставаше дума че момичета им е приятно да са с мен по принцип ;-) но нз как да кажа един вид "ай сме гаджета" по спонтано така ми звучи сухо и донякъде неприятно , без романтика
Един въпрос - на колко сте години?
А иначе - рецептата е такава - кафе, разходка, кафе, кино, разходка, билярд, кафеее....и тн. Извеждаш момичето, по възможност само...или най-много с още 2-3 човека (не някакви огромни тумби хора), гледаш да й е приятно с теб, лека полека започваш да ставаш по-интимен физически - прегращаш я от време на време (нееежно, без да я обарваш, просто и показваш, че търсиш някакъв по-близък контакт), хващаш я за ръка (особено лесно е когато пресичате улица...хващаш й ръчичката и после не пускаш ;) ), държиш се мило, показваш й, че за теб и по-специална от другите момичета....ако тя също изпитва нещо към теб, малко по малко ще стигнете до целувка...ще стане ясно кой какво изпитва - не е нужно да й правиш официално предложение за "гаджосване"...тия неща стават постепенно и от самосебе си...
Успех ;)
akademika
12-01-2006, 21:55
И аз имам същия проблем, при мене е физическото приближаване, не мога да го направя, вънаги си мисля неща от рода - "може да има нещо против", "ще си помисли, че се интересувам от езистециалистични неща" и тн.. . Не мога да разбера границата - кога вече е готова за да го направя (хващането за ръка и тн, т.е. докосването до нея). И винаги са ми били много интересни всякакви субекти дето без задръжки обарват момичетата както им падне.
Аkademika, много го мислиш. Чувал ли си някога женски разговор - когато момиче харесва момче и той я е погалил или гушнал...жените обичат физическия контакт също толкова, колкото и мъжете. Е, естествено трябва да си сигурен, че момичето има симпатии към теб - ако си и неприятен няма да ти се зарадва.
Има мъже, които просто..."знаят как" - не те обарват грубо и нахално...но се приближават до теб физически по някакъв изключително...естествен начин (дари не мога да го опиша ;) )
За това обаче е много важно самочувствието - няма да си мислиш "леле сега ако й е неприятно"...мислиш си "това момиче ме харесва и моето внимание й доставя удоволствие"... като направиш първата крачка тя ще се отпусне и сама ще продължи...да се доближава до теб...
Малко по-смело ;) (но смелостта в никакъв случай да не граничи с грубост)
{Sweety_f}
12-02-2006, 10:11
ami opitai se da ne se dyrjish s tqh samo kato priqtel a kato enshtu pove4e ti sam kaza 4e moje bi te te haresvat...taka 4e nqma kvo da se pritesnqavash:)
gerinceto
12-03-2006, 12:24
izvedi momi4eto nqkade na kafe ili na razhodka i vsi4ko 6te stane ot samo sebe si.preodolei straha si i priznai 4uvstvata si.ta dori i momi4eto da ne spodelq 4uvstvata ti,tq pone malko 6te se izkefi.kasmet
да, възможно е причината да е в начина ти на отношение и държание към тях. така например ако се опиташ леко да флиртуваш с тях това положение може и да се промени. но според мен ти ги предразполагаш към споделяне, към прекалено близко доверие и те те допускат твърде лесно до себе си.
та както ти казах вече - опитай се да проявиш и изкуството на флирта. дано това има успех ;)