Влез

View Full Version : Toi haresva nai dobrata mi priqtelka ;(

Tujna ;(
12-01-2006, 16:06
Az ujasno haresvam edno mom4e daje mojedas e kaje 4e sam vlubena v nego ,NO toi haresva neq.
Eto po podrobno opisanie na slu4kata:
S tova mom4e i negovite priqteli bqhme u4ili edna godinazaedno. Vsi4ko vurve6e dobredokato toi ne razbra 4e go haresvam.
1. prati priqteliq si da mi kaje 4e tofa mom4e ne me haresva.
Posle se 6eguva s mene savsem priqtelski i mi vika" nebudi tolkova sigurna! I pak pra6ta negovite fr da mi kazvat si4ko. :-s
Dnes prdi daskalo otidohme da go iz4akame dase vurne ot u4ili6te (razli4ni smeni sme)
No ne se pribra i nie si trugnahme.
Sega predi 4as sled daskalo otidohme tam samo dase proazhodime i go vidqhme s negovite fr.
Ediniq sled kato minaha se oburna i izvika "YJAS" (za nas)
A tozi koito haresvam mu kaza: 6to be to tfa e hubavo (nz za kakvo govoreha, no sam vijdala mn puti TOI kak q gleda. Li4i si 4e q haresva)
Tq kaza 4e i da q haresval ( i tq go haresva, no ne se poznavat) tq nqmalo da mu stane gj za6toto na men 6tqli da mi bude 6te po tujno.
Az i kazah 4e ne iskam da sum pri4inata i dvamata da ne sa 6tastlivi i da me mrazqt. I naistina e taka.
Ne iskam da im pre4a, no ve4e ne moga da go vijdam i da iskam ujasno mn da go celuna =;
A i vijdam 4e toi samo me razigrava i tova moje da zna4i 4e i sne 6te pravi taka.
Zapo4vam da si mislq 4e toq negov fr deto mi kazva6e vsi4ko e mn po svesten ot NRGO dori i da me psuva (predi imah drugo mnenie za nego) pone kazva tova koeto misli i poneje znae 4e mn haresvam negoviq fr vse mi dava povod za razgovor, no nz za6to az ne otgovarqm.A onova mom4e daje ne mi kaza 4e neme haresva!!!!!!!!!!
A nai lo6oto e 4e si4ki v daskaloto si mislqt 4e sme gj, a ako toi razbere(toi be6e v moeto u4ili6te) o6te pove4e 6te me namrazi.
Molq vi kajetekakvo da napravq.

Ivchet0
12-01-2006, 17:04
еми аз мисля че това момче дето го харесваш можеби те харесва щом не ти е казвал че не те харесва а праща приятели няма смелост да ти го каже и неможеш да си сигорна че не те харесва тои не ти е казвал нито че те харесва нито че е обратното :)

iiirish
12-01-2006, 17:09
аз мисля, че излишно си тровиш нервите и се мъчиш над подобни елементарни неща. харесваш него, но пък от друга страна приятеля му бил по-свестен... ти какво не можеш без да харесваш някой ли?! пък и не може да изпитваш симпатии към момче, което те псува. това е един вид неуважение и пренебрежение към теб. не се поддвай и забрави и за двамата

sledko_f>93
12-01-2006, 17:10
eeee... mn gadno.
No 6tom toi ne ti e kazal li4no 4e ne te haresva moje naistina da ne e taka.
Ili puk prosto kakto ti kaza da te razigrava.
A kolkoto do priqtelkata ti .... tq sama moje da re6i. N e e malkodete vse pak, a i moje naistina mn da q haresva.
Kolkoto da negoviq priqtel , moje prosto da ne iska da ti e gadno i nai nakraq da se izqsnite. Moje i na nego da mu e omruznalo toi se da vi posredni4i ;-) ili puk da te haresva
Uspeh! :wink:

tujna ;(
12-01-2006, 17:12
аз мисля, че излишно си тровиш нервите и се мъчиш над подобни елементарни неща. харесваш него, но пък от друга страна приятеля му бил по-свестен... ти какво не можеш без да харесваш някой ли?! пък и не може да изпитваш симпатии към момче, което те псува. това е един вид неуважение и пренебрежение към теб. не се поддвай и забрави и за двамата
kazvam 4e e svesten. Ne 4e go haresvam!
a ti nemoje6 da ne si misli6 4e go haresvam li?
Kazvam samo 4e toi pone kazva kakvoto misli, a ne potaini4i :wink:

iiirish
12-01-2006, 17:20
нямах предвид точно, че го харесваш, а че го сравняваш с другия. което за мен лично е глупаво. щом изпитваш нещо към даден човек то не можеш по нищо да го сравняваш с други. било то дори и за недостатъците му, защото няма нито идеален, нито перфектен човек. а иначе мнението ми си остава - откажи се

sirius_fenka
12-01-2006, 17:27
Хм да ти кажа тая история е много интересна. Никои от нас няма да може да ти отговори как точно да постъпиш, но съвет няма да ти е излишен.
Аз искам да ти кажа, че е най-добре да разговаряш с него. Нз как, но Ти трябва да намериш начин. Още нещо не се надявай на него, това, че не ти е казал лично че не те харесва, не означава обратното. Не се самозалъгвай, че те харесва, защото после може да останеш много разочарована.

koalka
12-01-2006, 19:09
Ами няма какво да направиш...той просто не харесва теб.

ххх
12-01-2006, 20:02
ПРосто не се занимава с него и да го харесваш мн зарежи аз също преживях нещо подобно дори по-гадно мъчно ми беше много даже обаче в един момент спря да ми пука

{Sweety_f}
12-01-2006, 21:53
spored men vsi4ki mom4eta sa ednakvi nqma smisyl da si uslojnqvame jivota zaradi tqh no go pravim postoqnno....ta taka neka da preminem na temata spored men toi sega se pravi na nedostypen kakto napravi tova mom4e koeto az obi4am ... nz ve4e kakvo da pravq opitvam se da go zabravq napravi i ti syshtoto zashtoto sled kato nqma smelostta da ti go kaje v liceto zna4i ne si struva da go luff...

Crafter
12-02-2006, 05:07
spored men vsi4ki mom4eta sa ednakvi nqma smisyl da si uslojnqvame jivota zaradi tqh no go pravim postoqnno....ta taka neka da preminem na temata spored men toi sega se pravi na nedostypen kakto napravi tova mom4e koeto az obi4am ... nz ve4e kakvo da pravq opitvam se da go zabravq napravi i ti syshtoto zashtoto sled kato nqma smelostta da ti go kaje v liceto zna4i ne si struva da go luff...

Надявам се, че осъзнаваш как нарани чувствата ми...

BrokenInnocence
12-02-2006, 05:44
Извинявай, ама това момче ми изглежда пълен загубеняк, приятелите му също. Всъщност как може човек който те псува и като те види да казва "ужас", да бъде наречен свестен...е, тоа не ми е много ясно, но както и да е. Просто му тегли една майна, тоя изобщо не те заслужава.

BunnYY_f
12-02-2006, 07:14
Примири се че не можете да бъдете заедно, защото 1. Той не те харесва ! 2. Харесвя най-добрата ти приятелка! Според мен трябва да го забравиш и да продължиш напред! Не винаги хората, които харесваме ни отвръщат със същото и това е нормално!

Tujna;(
12-03-2006, 15:27
a dali ako sled vreme mu se izvinq i mu kaja 4e ve4e ne go haresvam i iskam da sme priqteli 6te sme takiva?
Ili...?

BeBcHeTo
12-03-2006, 15:39
Не те харесва няма смисал се изма4ваш