PDA

View Full Version : brat mi-malko oligofren4e

sestra na oligofren
12-01-2006, 16:48
imam brat-na 5 godini i e nai-smotanoto su6testvo na taq skapana planeta
dnes si kupih biskviti-samo za men i za nikoi drug osven men a onova iz4adie tupo mi gi izqde daje i ne popita moje li da si vzeme (ne 4e 6tqh da mu dam de) sled tova kazah na maika mi 4e otivam da si vzema o6te edin paket tq oba4e mi re4e 4e ne moje za6toto bilo tumno ](*,) OMG az umiram ot glad za6toto onova idiot4e tupanarsko mi izqde biskvitite a maika mi mi kazva 4e ne mojelo da otida da si kupq ne6to za qdene osven tova me nakara da si podredq staqta (koqto e VINAGI podredena no tq kat ne vijda az ne sum i kriva)
ta problema e 4e onova idiot4e brat mi tova nenormalno tupanarsko suzdanie tova iz4adie dqvolsko ne spira da mi pipa ne6tata eto na izqde mi biskvitite-moite biskviti ](*,) i posle se skaraha na men 4e trqbvalo da mu otstupvam ne stiga 4e mu otstupvam ot cennoto si vreme ne stiga 4e (makar i da ne iskam) mu dadoh biskvitte si ami tva i o6te stiga
egati oligofreniqta
ama q kajete adres na nqkoi priut z aku4eta 4e da go pratq tam

AngelOfDarkness
12-01-2006, 17:13
Чиста проба егоизъм.

Не бих убила сестра ми или брат ми било то по-големи или по-малки за глупави бисквити.
Детинщини. По дяволите замисли се малко!!!

anastacia_7
12-01-2006, 17:16
zdr iskam samo da kaja che te razbiram i az sam minala po sashtiq pat ne e lek chestno kazano nqma da ti kaja da go tarpish zashtoto e gadno no shte ti dam syvet ostavigo hvani go samo nqkolko pati v krachka pred vashte i krai na mykite ako se karate izobshto ne mu obryshtai vnimanie otidi v drugata staq ako iskash si poplachi nqma da ti stane koi znae kolko dobre no...
po dobre ne se zaqjdaite zashtoto s vremeto stava po zle
sega izobshto ne si govorim i ne misli che e po dobre vqrvai mi ne e

KpuCuTo0o
12-01-2006, 17:36
Ami mene pitash li me - az imam bliznachka.. napravo e ujasna.. Ne stiga che e po-tupa mi se namesti i v moito uchilishte.... (vie pone ne ste po cql den zaedno...) Onzi den i obqsnqvam zadachite po matematika i tq pochva da mi vika "Ne e taka ma idiotko" kato tq samata znae che e tochno taka i az prodyljavam da i obqsnqvam a tq neshte i da zacepi... A kato malki mi zimashe moite igrachki i az i kazvah da mi gi vyrne a tq - moi sa si... :smt013 mnogo me drazni tva syshtestvo e daje neska v uchilishte se psuvahme dosta qko... :) Abe ne e hubavo znam.. seki ni kazva da ne se karame ama nee lesno da si s edin chovek cql den... I cql jivot...

sestra na oligofren
12-01-2006, 17:52
Не бих убила сестра ми или брат ми било то по-големи или по-малки за глупави бисквити.

zmi az sum na 15 godini i ne znam za kakvi detin6tini govori6 (moje bi za sebe si...)
a i da sum spomenala nqkude dumata ``ubiistvo`` :-k hmmmmm NE NE SUM aide 4eti predi da prikazva6
i ne si ti tazi koqto 6te mi kaje dali da se zamislqm ili ne, qsno li ti ma

AngelOfMercy
12-01-2006, 17:57
sestra na oligofren оспокой топката малко...сфикфай аз ги имам 2ама такива....ядат без да си праят сметка че има други....споко..нема кфо да се впрягаш ами се замисли малко що прави така?!?!

koalka
12-01-2006, 18:04

zmi az sum na 15 godini i ne znam za kakvi detin6tini govori6 (moje bi za sebe si...)
a i da sum spomenala nqkude dumata ``ubiistvo`` :-k hmmmmm NE NE SUM aide 4eti predi da prikazva6
i ne si ti tazi koqto 6te mi kaje dali da se zamislqm ili ne, qsno li ti maА тя да ти го е казвала някъде,че ти си го казала...?Ти очевидно щом си пуснала темата искаш мнение,така че....То си личи каква култура имаш....Хахаха,"ма" :smt005

AngelOfDarkness
12-01-2006, 18:12
Да, да, аз чета и пиша и не разбирам, и затова пиша. Може би съм дете, но съм доста по-голяма от теб.
Ти -ето това е важно-четеш и не мислиш. От това се опасявах в мнението си, че като е кратко и метафорично написано, някои хора като теб най-вече няма да ме разберат. Не ме разбирай грешно, нападна ме лошо. Искам да ме разбереш и да МИСЛИШ над това, което ще ти кажа, а това си е твоя работа нататък дали ще го приемеш или не. Ако имаш нещо стрещу мен и мнението ми си го задръж и не ме обиждай, защото искам да ти помогна. Просто, още веднъж, това, което исках да кажа е:
Ти се държиш като дете. Братчето ти е дете. Карате се като деца. Ти не осъзнаваш, че като по-малък, той има нужда от обич и закрила. За едни глупави бисквити ли си, че да го наричаш с всичките тези обидни думи?! А защо не би му дала? Ей за това говорех-детинщина и непоправим егоизъм.
Опитай се да прияевиш разбиране и да не си пълниш главицата със злоба. Когато порастнете и двамата и ви дойде акъла в главите, няма да искате да се карате и ще ви е мъчно-помни ми думата! Даже ще ви е смешно за тея бисквити(той ако помни изобщо).
Така, не ме съди МЕН и не ме обиждай, защото темата е за ТЕБ, аз нямам проблеми, затова се опитвам да разбера хора като теб и да съм полезна. Затова на този свят намаляват добрите хора, защото биват неразбрани, порицани, обиждани и т.н.
Замисли се над поведението си. Вашите също не постъпват много справедливо, ама ти вместу да им се караш и да нервничиш, им обясни простичко каво ти тежи-затова са ти родители-да те разберат. Ако не стане, поне ще си опитала.
За "убийството", метафората която не разбра...ставаше въпрос за обидите, злобата и агресията, с която изпълваш поста си. Звучеше толкова грубо, унизително за братчето, че няма накъде. Затова ти казах...Егати, убий го да ти мине, иначе ще умреш ти от нерви?!?!?!
Осъзнай се, де!

12-01-2006, 18:30
Ти не осъзнаваш, че като по-малък, той има нужда от обич и закрила
ima si gi toi obi4ta i zakrilata daje malko v pove4e po-skoro ima nujda ot boi
dobre de kakto i da e qvno ne me razbira6 za6toto nqma6 takova iz4adie kakvoto az imam
[-X sorry puk i vijdam 4e haresva6 Tristania koeto e mnogo hubavo

ами се замисли малко що прави така?!?!
za6toto e malko tupanar4e zadovoleno ot vsi4ko

vijte ne mi e za biskvitite (stava mi lo6o ot tqh) prosto toi vinagi polu4ava vsi4ko maika mi sedi i go gleda a kogato az bqh malka me ostavq6e na baba mi koqto su6to hode6e na rabota i trqbva6e 4esto na 4ri godi6na vuzrast da ostavam pri nqkoq susedka koqto ne be6e s uma si a brat mi si e u nas vinagi hodi na detska samo do obqd za6toto ne iska da spi i za6toto ima koi d ago gleda a az stoqh kato malka tam ot 8sutrinta do 8 ve4erta za6toto vsi4ki bqha zaeti i nqma6e koi da me vzeme

LaFee
12-01-2006, 18:32
Защо така говориш за малкото си братче?

AngelOfDarkness
12-01-2006, 18:40
Ето. това си го мислих-може да е глезено. За това ти не си виновна и ... ако вашите не могат да спрат да го глезят и да го възпитат по-стегнато се опитай ти да му обясниш и то СПОКОЙНО, че живота е гаден, че джобните за бисквитите са твои, и на теб също ти се ядат(примерно)
Понякога възпитават малките стил-ей ти, големия, дай му веднага тва тва и тва-и стават ужасни, глезени, капризни дечица. Боя не е решение, винаги съм предпочитала разговор. В противен случай, опитай се да кажеш на родителите си, че взема да става егоист и е по-добре да му покажат това онова...
Ама от друга страна малките нямат мн мозък да те разберат. Кофти е, но при всички положения не се впрягай така, за глупости... Спокойно...Братче ти е... и колкото и да те нерви си е твоето, и е сладко малко и глупаво, както всички деца... и ТРЯБВА да си го обичаш :mrgreen:

sestra na oligofren
12-01-2006, 18:46
Ама от друга страна малките нямат мн мозък да те разберат.
pfff lo6oto e 4e go smqtat za edno ot taka nare4enite ``nadareni deca`` moje da smqta na um i razni drugi takiva ne6ta koito men ama hi4 ne mi dremqt
e vse taq s tova temata se iz4erpa blagodarq zza pomo6ta :mrgreen:
nqkoi da zakliu4i temata

ProstoAz
12-01-2006, 20:53
Ама от друга страна малките нямат мн мозък да те разберат.
pfff lo6oto e 4e go smqtat za edno ot taka nare4enite ``nadareni deca`` moje da smqta na um i razni drugi takiva ne6ta koito men ama hi4 ne mi dremqt
e vse taq s tova temata se iz4erpa blagodarq zza pomo6ta :mrgreen:
nqkoi da zakliu4i temata

Считам темата за приключена! :wink: