LaFee
12-01-2006, 19:03
случи ми се нещо малко гадно трябваше да взема едни билети защото исках да изненадам майка ми с една пиеса тя много се зарадва и направо няма търпение да отиде днес купих билетите преди малко тя ме помоли да й ги дам за да ги пази защото аз попринцим съм разсеяна и губя често неща.но вече беше късно защото билетите бяха изчезнали от чантата ми за училище :shock: много се притесних търсих но не ги намерих сега как да съобщя на майка ми деликатно че билетите просто ги няма и няма да има пиеса а пиесата е утре оххх много лошо не искам двете да се караме защото сме в много добри отношения и ще е лошо зарадни едни билети да ги развалим
та мисълта ми е как попринцип казвате на родителите си такива неща че не сте изпълнили тяхна поръчка че сте загубили нещо ценно попринцип темата трябваше да се състой само в това изречение но се сетих за тази случка и направих нещо като тема 2в 1
та мисълта ми е как попринцип казвате на родителите си такива неща че не сте изпълнили тяхна поръчка че сте загубили нещо ценно попринцип темата трябваше да се състой само в това изречение но се сетих за тази случка и направих нещо като тема 2в 1