Влез

View Full Version : Какво да направя..

Колебливката
12-02-2006, 09:10
Здравейте на всички

ЗНачи направо започвам с проблема и дано ми подскажете какво бих направила ,знам че Вие можете

Имам си приятел от 4 години (не са малко,нали ?)Оби4ам го много,както и той мен,но нещо напоследък нещата не вървят както трябва ..той все се оплаква,че е изморен от работата,че е изнервен от нея,все по-малко време се виждаме и така..опитвам се да го разбера,ала немога..в смисъл той работи от 5=6месеца (а какво да кажем като се минат години и има семейство ) и аз работех допреди месец два,ала не бях толко зле,все като се видим да заспивам..от умор
но всичко не спира до тук ,нещо вчера го попитах за миналото,верно болезнено минало в тоз момент,ама все пак искам да знам всичко за него ,както той за мен ,а ако нещо което ме пита ми е болезнено му казвам,а той вчера като го попитах ме направи равна със земята,едва не се разплаках от обида и болка(а по-принцип аз съм по-силната в тези неща),но вчера ми стана много гадно ,казах добре "извинявай,няма те питам повче" и обърнах гръб ,за да не ме види как съм готова да се насълзя,след малко (а преди това го нахраних,всичко ) той дойде и ми каза"извинявай,извини ме просто си изпуснах нервите ,а и ти с тези въпроси"а аз"е ,можеше само да ми кажеш спри,не ми се говори по тази тема,боли ме,а не да ми крещиш"и пак каза извинявай,но без нито една мила думичка..е ,определено ми стана кофти,дори нещо повече от кофти ..и след малко ми каза,ще тръгвам,че ми е лошо и съм уморен.,казах добре и той си тръгна..едва в 21ч ,и чак към 23ч ми писа смс отново да ми се извини ,но и този път без мила дума (а преди това нещо ме наричаше с най-нежните и мили думички ) и писа ,че да съм имала по-голямо търпение,а не веднага да му се сърдя ..стана ми кофти и му писах смс ,че когато обичаме понякога нараняваме и смс беше много смислен и мил(пак аз първа се извинявам,макар че не виждам вина,освен че го попитах за неговото минало,без лоши помисли ) и очаквах отговор от него ,кактоо правеше преди след всеки мой смс отговор,(преди и се обаждаше всеки ден,дори по няколко пъти,а сега нищо=мн рядко някои смс или кликване и то ако аз първа съм направила нещо от сорта),а като го питам защо го прави-ами забравям ,питам го обичаш ли ме,а ако не просто ми кажи ...нищо,казва че си ме обича..и така чак към 00ч аз му кликнах,той чукна и нищо,а когато съм му сърдита той винаги идва до нас или ми се обажда,асега нищо..и така мина вечерта без да мигна .дори не си поговорихме,днес -знам че минава през нас ,щото оттук ми е напът за работата и още в 7 часа на студеното застанах на прозореца да гледам,видя ме ,само махна и нищо,а момчето с него (общ приятел)ми каза и здр и чао",а той нищо..веднага му писах смс,поне можеше да кажеш едно Чао...нищо ,пак без отговор -а аз честно казано не виждам да съм направила кой знае каква грешка,нз гадно ми е,сега в 1 има обедна почивка,да видим дали тогава ще се осмели да се обади или след работа(17ч)направо ще дойде .. а после сме навън с тайфата,как да се правя на щастлива..нз кажете какво да правя,ако се обади или яви ,нз объркана съм и се чувствам отвратително,защо гоправи -не вярвам да има друга ...

извинете за дългото писмо ,но просто така мисля,че ще ми олекна поне мъничко ,дано получа някой коментар вие какво мислите по-въпроса ,и каквото да кажете няма се сърдя ,благодар я-и ако имам грешки правописни ,не е занарочно просто от бързането е !

Iliqn4eto
12-02-2006, 09:56
най-добре очи в очи да си поговорите,все пак не сте заедно от месец два и се познавате много добре ,както ти спомена,има нещо
вижте се ,обсъдете защо е така,дали нещо ти не объркваш конците ,неможе само от работата и всичко върху теб,а така е гадно
моят съвет е помислете преди всичко ..
Успех!!!
и дано си оправите отношенията,защото Любовта е над Всичко :) а и вашата връзка е доста от дълго време ( 4 години ) до колкото видях..

pampers
12-02-2006, 10:05
най-добре очи в очи да си поговорите,все пак не сте заедно от месец два и се познавате много добре ,както ти спомена,има нещо
вижте се ,обсъдете защо е така,дали нещо ти не объркваш конците ,неможе само от работата и всичко върху теб,а така е гадно
моят съвет е помислете преди всичко ..
Успех!!!
и дано си оправите отношенията,защото Любовта е над Всичко :) а и вашата връзка е доста от дълго време ( 4 години ) до колкото видях..

напълно съм съгласна с теб... :P

katrina88
12-02-2006, 10:24
Според мене след като е почнал да прави така може би чувствата му са почнали да изтиват,ако искаш да го задържиш направи нещо различно за него незнам какво ти ще решиш,но ако не става просто го зарежи,защото само губиш време, а ние не сме вечни!!!

teardrop
12-02-2006, 14:18
Може би е охладнял към теб или по-скоро към типичното ежедневие. Както се каза в горния пост, направи нещо различно, вкарай отново тръпка (защото като гледам е изчезнала..), накарай го отново да те пожелае. И при всички положения трябва да поговорите, не си струва да се чудиш какво става, да ти минават какви ли не неща през ума, като просто можеш да го попиташ и да обсъдите нещата. Успех!

koalka
12-02-2006, 17:27
Просто го помоли,когато не е изморен от работата да поговорите спокойно без караници и му сподели притесненията си.Разбери го,че все пак,когато ти се е развикал е бил не само изморен,а може би и нервен.

gerinceto
12-03-2006, 12:19
Според мене след като е почнал да прави така може би чувствата му са почнали да изтиват,ако искаш да го задържиш направи нещо различно за него незнам какво ти ще решиш,но ако не става просто го зарежи,защото само губиш време, а ние не сме вечни!!!

колебливката
12-03-2006, 21:08
е,благодаря за мненията ви
да ,днес отново много яко се скарахме,НО поне разбрах защо се държи така и това е далеч нещо по неочаквано от това,което си мислех..от една страна се успокоих,а от друга ми стана гадно заради него..но ще бъдем заедно и още занапред :smt007
Нека любовта да живее :smt008

12-04-2006, 01:14
Koleblivkata, ne si na test po literatura, taka 4e da raztqga6 lokumi nqma smisul. Bilo bez mila dumi4ka puk drugoto sus... tva e nqkva absurdna glupost da gleda6 takiva detaili i to v otdelni smsi naprimer... prosto sme6no
I est nai dobroto koeto moje da se napravi po vyprosa e da pogovorite, kakvoto bi trqbvalo da napravqt 90% ot gostite postva6ti novi temi...