Влез

View Full Version : kak da zabravq?????????????????

12-02-2006, 11:37
kak da zabravish nqkoi, koito obichash, kak da nemislq za nego, kak?????
az neiskam da go zabravq, no prosto nqmam nikakvi shansove pove4e s nego, predadoh doverieto my ne 1 pyt, i sega toi neiska i da 4ye za men!!!!!
NO kak da zabravq?????????
zn 4e nai - lesniq na4in e kato si namerq dryg, no vsi4ki ostanali sa mi beizntereni, prosto nemoga da pogledna dryg, kak da go zabravq???????????????
vijdam snimkata my i........nemoga da nemislq za nego, ve4e sedmica se opitvam....prosto nemoga.........
HELP ME........

maldini
12-02-2006, 11:49
Няма начин за момента да забравиш любим човек.То не става изведнъж,а постепенно и изведнъж в някой хубав слънчев ден ти изобщо няма да си спомняш за това момиче.Времето лекува и най-дълбоките рани така ще стане и при теб.

teardrop
12-02-2006, 11:53
Както каза maldini, постепенно ще стане. Не може един ден да си кажеш "Днес ще го забравя!" и ХОП! - веднага става. Просто в един момент ще свикнеш с липсата му.

SeXy`t0
12-02-2006, 12:09
Ами досега не е измислен такъв лек за любовна мъка....времето лекува най добре!Доста е болезнено изживяла съм го ставаш от сън и се замисляш ,чудиш се дали още сте заедно,мислиш си че е само лош сън и изведнъш прозряваш жестоката истина че всичко свърши,очите ти се пълнят и незнаеш как да спреш :smt022 но сълзите само напират иска ти се да викаш и да поправиш стореното но няма как :(

guns`n`roses{f}
12-02-2006, 12:11
Преди няколко месеца и аз се опитвах да забравя едно момче но тва не стана толкова бързо колкото предполагах.Най напред скъсай снимката му и намери си някво занимание и се опитай да не мислиш за него наистина е много трудно но постепенно ще го забравиш

koalka
12-02-2006, 17:36
Е,колко време е минало,откакто сте се разделили?Все пак трябва да мине повече време...все пак това е любов.

MoHuTo
12-02-2006, 17:57
Е то не става ей така да го забравиш!И аз не мога да забравя, въпреки че се опитвам неколкократно!Просто единствени начин е да се помъчиш да продължиш живота си напред!А един ден ще осъзнаеш че вече нямаш същите чувства,ако изобщо имаш такива!Спокойно времето лекува всичко!

{Sweety_f}
12-02-2006, 18:33
az sym v syshtoto polojenie ako nqkoi mi pomogne shte sym mn blagodarna prosto ne mogaa:(

gerinceto
12-02-2006, 18:54
nikak ne e lesno da zabravi6 nqkogo kogoto adski mn obicha6.az sam v sa6toto polojenie kato teb,poneje az vse o6te ne moga da zabravq mom4eto s koeto sam hodila predi 1 godina!sega imam seriozna vrazka s drug,no poznai za kogo misliq postoqnno??!ti kazva6 4e toi ve4e ti nqma doverie.v takav slu4ai opitai se da pogovori6 s nego i da mu obqsni6 kakvi sa 4uvstvata ti i 4e nemoje6 bez nego.ako pak ne iska da govori s teb,prosto mu dokaji 4e ti ne iska6 nikoi drug,a samo nego.ne tragvai s drug i iz4akai malko za da vidi6 kakvo 6te stane.moje 1 den toi da iska da se saberete,no ve4e da e kasno i da e propilql 6ansa si.a dori i da ne se saberete pak,opitai se da ne misli6 za nego i s vremeto vsi4ko 6te se opravi.prosto badi silna i ne se otkazvai ot nego,6tom tolkova mn go obicha6.kasmet!!!

iiirish
12-02-2006, 20:47
и ти си мислиш, че за седмица ще го забравиш?1 :-s мила, не ставай смешна #-o за да изтръгнеш някой от сърцето си е нужно много повече време, упоритост и търпение!

12-02-2006, 21:06
blagodarq na vsi4ki vi za vnimanieto, 6te se opitan da nemislq za nego kato za na4alo, no prosto istinata e 4e go poznavam ot 6 mes. ima nqma, vsi4ko svyr6i predi da e zapo4nalo, a na men vsiko mi napomnq za nego.........