Влез

View Full Version : bez4ustvena li sam?

problem4eto
12-02-2006, 15:10
mi zna4i problema e v tva 4e naposledak mn mom4eta a kam nikoi si nqamam ni6to.sega posedniq pat na diskoteka kato bqah pone 3 ma,koito mi se pi64ha samo'' fr.ta zna4i ose6tam 4e ako prodaljavam taka 6te naranq nqakoi,ve4e sam go pravila!i za6to ve4e ne se pritesnqavam ot m-4etata ,sqaka6 korenno se promenih.kvo 6te kajete vie?

iiirish
12-02-2006, 15:56
нищо не ти се разбира от темата :? другия път пиши на български [-o<

teardrop
12-02-2006, 16:58
Доколкото разбрах, прекалено много момчета те харесват и те е страх да не нараниш някого. Или греша? anito.sl е права - ругия път пиши на български. Но все пак ако съм разбрала правилно - ти не си виновна за това, че те харесват много момчета. Не си благотворително дружество, че да си с всеки, който те хареса. Единственото, което мога да те посъветвам, е да не им даваш напразни надежди. Ако харесваш някого от тях - ОК, но ако не, просто не ги разигравай.

MoHuTo
12-02-2006, 17:07
Доколкото разбрах, прекалено много момчета те харесват и те е страх да не нараниш някого. Или греша? anito.sl е права - ругия път пиши на български. Но все пак ако съм разбрала правилно - ти не си виновна за това, че те харесват много момчета. Не си благотворително дружество, че да си с всеки, който те хареса. Единственото, което мога да те посъветвам, е да не им даваш напразни надежди. Ако харесваш някого от тях - ОК, но ако не, просто не ги разигравай.

Съгласна..

koalka
12-02-2006, 17:12
Не разбирам какъв е проблема.Харесват те,няма нищо лошо в това,но те не те харесват.Понякога така се случва,но това не означава,че си безчувствена.

gerinceto
12-03-2006, 11:56