PDA

View Full Version : Не е майтап,,pls дайте съвет

zadovolena
12-02-2006, 15:17
Здравейте на всички,моят проблем може да ви се стори малко странен,но какво да правя...Значи,аз съм на 17 години,но ходя с момче,което е на 15 :oops: Много си се обичкаме и всичко е прекрасно. :D Знам,че е много хубаво приятелят ти да издържа дълго време,но аз мисля,че мойто момченце направо прекалява :twisted: Знам,че звучи глупаво,но последният път като го правихме 1вия път свърши след 30 /40 мин 2рия някъде около час и половина,а 3тия някъде към 2 часа и нещо...и то да беше веднъж / двапати-но това е всеки път....знам,че това е много хубаво и много момичета си търсят точно такива момчета,но на мен почва да ми писва...пробваме различни пози,обаче някак си..хмм.. 2 часа без любовната игра не е ли малко множко ](*,) та се питах може ли да ми дадет някакъв съвет,какво да правя за да свършва по-бързо...
супер тъпо звучи-зная,но е наиста важно за мен...
благодаря предварително! :smt008

doky
12-02-2006, 15:31
Ако станеш по-красива със сигурност ще свърщва по-бързо

perky_girl
12-02-2006, 15:46
Ако станеш по-красива със сигурност ще свърщва по-бързо

да не си я виждал,че да знаеш как изглежда?! :twisted:

по темата :arrow: ако му правиш фелацио преди самият полов акт може би ще свършва по бързо ;)

malka_sladuranka
12-02-2006, 16:01
даа...една свирка може да помогне

12-02-2006, 16:39
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на <http://arenabg.com> преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\

ninsy
12-02-2006, 16:48
тоя/тая дет е писала над мене да престане да суеверничи с тея глупости!
а по темата разгорещете се в играта преди самия акт повечр,може да помогне

sladoled
12-02-2006, 17:43
Това според мен е свързано с вземане на някакви медикаменти преди секса. Поразпитай малко и му кажи, че не си падаш по безкрайно дългия секс.

bulgarche
12-02-2006, 18:53
Недейте да повтаряте и да потретвате ](*,)

Mr. Advice
12-02-2006, 20:32
Сложи си силикон. Ако не можеш да си го позволиш една торба на главата ти ще свърши добра работа ;)

panterata
12-02-2006, 23:04
амии кажи му че не искаш толкова мн време да го правите и той ще гледа да свърши по бързо.. бъди по страстна.. по различна.. изненадай го с нещо :) ии ако пак не се получава направи му една свирка и пак ще свърши , не е нужно да го правите всеки път по 2часа :)

InitialD
12-03-2006, 00:07
Свирка или турско ...направо ще го побърка и ако имаш пирсинг на езика за свирката ...още по-добре!

12-03-2006, 16:39
ako vaprosniq pi4 si e capnal edna 4ekiq 4as predi sexa /dori bez da pozlva nekvi dr speiove i hap4eta / minimuma e dva 4asa ....garanciq franciq......a moje i da e poradi kup dr pri4ini.......
1.namalena 4uvstvitelnost
2.obrqzan penis
3.nature talant
4.4estoto 4ekidjiistvane vodi do po bavna eqkupaciq

vs moje da e:_porazpitai go malko i sigurno 6te otkrie6 klu4a za kratkiq seks.....mam vse pak BE CAREFUL.......ako stapi6 nakrivo ba6 p[o toq vapros ........
uspeh:)))))

sofian4eto
12-03-2006, 19:40
o i az imam sa6tia problem mila no tova spored men se dalji na hap4eta daje sas sigurnost go znam