Влез

View Full Version : моля ви помогнете ми по някакъв на4ин:((

{Sweety_f}
12-02-2006, 16:41
ето го и моят проблем ходих с едно мом4е което сега не мога да забравя,на вси4кото отгоре по предишното ми гадже пак е в мислите ми и сега са 2-ма:((не мога да ги забрава каквото и да става все си мисля за тях 4ета стари логове в мирк и си припомням вси4ко.....не издържам ве4е така ако някой има идея как да ги забравя да ми помогне,защото не мога ве4е..:(всеки ден ги виждам...оби4ам ги много и колкото пове4е се опитвам да ги забравя и да се правя 4е не ми пука за тях не могааа :smt022

teardrop
12-02-2006, 16:53
Първо, не можеш да обичаш и двамата едновременно. При това много, както твърдиш. Лично мнение. Което според мен значи, че не обичаш нито един, а просто ги харесваш, но не и нещо по-силно. Което пък от своя страна значи, че ще мине време, според мен няма да е много, и ще ги забравиш. И двамата.

DevilWish
12-02-2006, 16:55
Тофа не е любоф.АКо спреш да ги виждаш ще ги забравиш ,че ше ги намразиш даже ;)

{Sweety_f}
12-02-2006, 17:04
проблема е 4е това мом4е с което ходих на скоро всеки ден е в ума ми а това др е просто като някакъв фон...имам предвит 4е него с времето взех да го забравям но понякога просто си припомням какво в било преди и така....а това мом4е с което скъсахме на скоро е просто ужасен....прави се на плейбой и използва всяка ситуация да се зарибява с др моми4ета и то пред мен..оби4ам го много а той ми дава само напразни надежди което е още по лошо:(

koalka
12-02-2006, 17:07
Ти не изпитваш любов,лъжеш се.НЕ може да обичаш двама едновременно.Поредната тийнейджърка,използваща тази дума просто ей така.

MoHuTo
12-02-2006, 17:10
Ти не изпитваш любов,лъжеш се.НЕ може да обичаш двама едновременно.Поредната тийнейджърка,използваща тази дума просто ей така.

Съгласна съм с коалка!Как може да обичаш 2 момчета!Ти добре ли си?Това не е любов!АБСУРД!!!