Влез

View Full Version : Moderated:Искам нежен секс, а той го прави по-грубо...

smile_f
12-03-2006, 14:15
Здравейте на всички! :smt006
Искам да ви попитам и аз нещо,защотото гледам,че повечето давате много свестни съвети ;)
:arrow: Попринцип когато правя секс с приятелят ми го правим доста стрстно,това на мен много ми харесва попринцип,но понеже той свършва доста бавно след 2рия път този 'животински' :smt005 секс някак си ми омръзва.Споделих с него,че предпочитам да опитаме да го правим по нежно,защото мисля,че ако трябва на някой да казвам желанията си в секса то това трябва да е Той \:D/ Той уж разбра ама според мен хич не е разбрал :smt012 защото следвашия път като го направихме,единствената разлика беше темпото.... а аз искам да правя ЛЮБОВ а не СЕКС :-D Моля ви кажете ми как да му кажа / подскажа / направя ,че да правим нежен & чувствен секс,а не просто по-бавен... #-o
Искам да правя любов като по филмите беее :smt005
та ако може някакво съветче [-o<

хайде аз ще спирам да пиша,че ме хваща лигата и съвсем ще се изложа
Миси предварително :smt038 :smt030

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

teen_girl4e
12-03-2006, 14:49
6te pravite liubov ako se obi4ate naistina togava nqma zna4enie kak koko burzo i kadesamoto use6tane 4e si s 4oveka koito obi4a6 bi trqbvalo da ti dostavq udovolstvie v protiven slu4ai vsi4ko e samo sex i vupros na tehniki ne razbiram ti za koe ot dvete pita6 i dali naistina razbira6 smisula na izre4enieto''Iskam da pravq liubov a ne sex''?

radito
12-03-2006, 14:58
6te pravite liubov ako se obi4ate naistina togava nqma zna4enie kak koko burzo i kadesamoto use6tane 4e si s 4oveka koito obi4a6 bi trqbvalo da ti dostavq udovolstvie v protiven slu4ai vsi4ko e samo sex i vupros na tehniki ne razbiram ti za koe ot dvete pita6 i dali naistina razbira6 smisula na izre4enieto''Iskam da pravq liubov a ne sex''?
абе да донякъде съм права,ама все пак колкото и да я обича примерно може да не може да и покаже любовта си чрез секса,което пък ми се струва много странно!ама така си го обяснявам!той си знае неговата и тва си е!......мацка взимай направо нещата в тойте ръце!покажи му какво точно искаш!понякога ти трябва да направиш 1-вата крачка!успех! :lol:

12-03-2006, 14:58
Искам да ви попитам и аз нещо,защотото гледам,че повечето давате много свестни съвети ;)
:arrow: Попринцип когато правя секс с приятелят ми го правим доста стрстно,това на мен много ми харесва попринцип,но понеже той свършва доста бавно след 2рия път този 'животински' :smt005 секс някак си ми омръзва.Споделих с него,че предпочитам да опитаме да го правим по нежно,защото мисля,че ако трябва на някой да казвам желанията си в секса то това трябва да е Той \:D/ Той уж разбра ама според мен хич не е разбрал :smt012 защото следвашия път като го направихме,единствената разлика беше темпото.... а аз искам да правя ЛЮБОВ а не СЕКС :-D Моля ви кажете ми как да му кажа / подскажа / направя ,че да правим нежен & чувствен секс,а не просто по-бавен... #-o

Миси предварително :smt038

:smt030

emi obqsni mu kak go pravqt po filmite i vsi4ko 6te e na 6 !
Ako ne moje6 da mu obqsni6 zna4i qvno ne znae6 kakvo e i kakvo vsu6tnost iska6, koeto e tipi4no za mnogo jeni,,,

No|Problem
12-03-2006, 15:05
kaji mu ili shte e nejno ili bez da vidish kak shte se osuznae na burzo :wink: :-D

alkobalko
12-03-2006, 15:17
Опитай се отново да поговорите. Обясни му, че поняго не си в настроение за животински секс и има нужда от повече нежност. Ако пак не стане, опитай се да го предразположиш. Ако имаш свободен терен и достатъчно време направи обстановката по-романтична- свещи, романтична музика и подобни. Успех!

Infatuated Inside
12-03-2006, 20:34
Не съм съгласна.
Това, че обичаш някого не значи непременно, че ще правиш любов с него в смисъла, който повечето момичета възприемаме. А именно - нежно, бавно, с леки докосвания, целувки, шептене на сладки думи на ушенце и тн. (:
Момчето може да я обича невероятно много, но просто тези неща да не са му от любимите и да предпочита по-грубия секс, което в повечето случаи малко трудно се определя като правене на любов, съгласи се.
Това, че имаш чувства към някого, не значи непременно, че ще си в състояние да ги покажеш в секса и той да стане правяне на любов. Има хора, на които им е по-трудно.

Иначе, по темата.
Мацка, според мен единственият изход е пак да говориш с него. Просто, каквото пишеш тук, сподели му го. Че не ти е проблемът само в темпото и всичко останало, което те притеснява. Онясни му, че това не го прави кръгла 0 в леглото, да не се комплексира момчето :Р Просто, че ти се иска да опиташ и другото и въобще, каквото ти е в главата. След като те обича ще направи всичко възможно да промени нещата, убедена съм. Отделно, явно си е взел някаква поука от предния ви разговор, следователно има напредък и прави нещо по въпроса, похвално. (:
Бъди просто по-директна и откровена, мъжете по-трудно вдяват заобиколни неща и намеци като че ли.. не смятам, че свещите и романтичната обстановка биха променили съществено нещо, прекалено индиректен начин е. :smt043

panterata
12-03-2006, 20:39
ами кажи му пак.. покажи му.. като започне по бързо или нещо не ти хареса даже по време на секса пак можеш да му кажеш че искаш по нежно и т.н..

krem4et0
12-04-2006, 08:58
Ами кажи му го-аз си казвам искам това искам така. казвам му че искам да се докосваме,да се прегръщаме,да се целуваме до припадък,да лежим с вплетени тела и чак тогава да преминем към секса. Е,не винаги е така,но понякога изпадам в такива настроения. И всичко си казвам. Просто го води за ръка-кажи му как точно го желаеш. А и ти вложи нещо от себе си-малко стриптийз,бита сметана,чента на очите........оф възбуждам се!

gotinam
12-04-2006, 09:13
Хубавият секс е хубав, когато партньорите се усещат и си пасват без да е нужно единия да казва на другия "аз искам така, иначе, това не го правя, онова го правя, по-бързо или по-бавно" и т.н. Важен е синхронът. Той се постига с повече време прекарано заедно в леглото.
Щом обичаш по нежен секс дай време на партньора си сам да те усети и да се настрой към теб по този начин, а респективно и ти към неговия. Номера е в комбинацията на всичко. Иначе става посредствено.

sex_man
12-04-2006, 09:22
razlikata mejdu sex bez 4ustva i sexa kogato obi4a6 e 4e v pyrviq slu4ai iska6 na teb da ti e dobre a vyv vtoriq slu4ai iska6 na drugiq da mu e dobre - t.e. v idealniq slu4ai vseki iska na drugiq da mu e hubavo taka 4e ako tova stane nqma nujda ni6to da se kazva/pokazva prosto vseki trqbva da useti ot kakvo ima nujda drugiq...
...
i vse pak poneje sym mom4e i iskam da opravdaq priatelq ti:
ami nie myjete ne sme ekstrasensi ili mediumi ili vra4ki t.e. ako ima6 ne6to da mu kazva6 - kaji mu go direktno!!!

krem4et0
12-04-2006, 09:26
Е,ама като са заедно в леглото от скоро няма как така да си паснат. А и винаги има неоткрити неща,така че не виждам нищо лошода си споделяте кое от "новооткритията" ви харесва!

koalka
12-04-2006, 10:27
Обичате ли се?Ако да,то тогава е любов,ако не-просто секс и няма никакво значение как го правите.Ами просто му кажи какво точно искаш.

perky_girl
12-05-2006, 14:52
Обичате ли се?Ако да,то тогава е любов,ако не-просто секс и няма никакво значение как го правите.Ами просто му кажи какво точно искаш.

Напълно подкрепям

gerinceto
12-05-2006, 17:37
абе да донякъде съм права,ама все пак колкото и да я обича примерно може да не може да и покаже любовта си чрез секса,което пък ми се струва много странно!ама така си го обяснявам!той си знае неговата и тва си е!......мацка взимай направо нещата в тойте ръце!покажи му какво точно искаш!понякога ти трябва да направиш 1-вата крачка!успех! :lol:

Stephanie Jay
12-05-2006, 19:36
Аз пък не съм привърженик на лиготиите, но щом трябва кажи му.

ultra
12-05-2006, 23:58
Хубавият секс е хубав, когато партньорите се усещат и си пасват без да е нужно единия да казва на другия "аз искам така, иначе, това не го правя, онова го правя, по-бързо или по-бавно" и т.н. Важен е синхронът. Той се постига с повече време прекарано заедно в леглото.
Щом обичаш по нежен секс дай време на партньора си сам да те усети и да се настрой към теб по този начин, а респективно и ти към неговия. Номера е в комбинацията на всичко. Иначе става посредствено.

Тук съм съгласна с Мацката.
Обаче при мен се получи с човек,който не познавах от дълго...абе всъщност щеше да си е секс за една вечер,ама при така стеклите се обстоятелства нито на мен,нито на него му се искаше да е само за една вечер. :lol: :mrgreen: Беше точно "любов" като от филмите.

Crafter
12-06-2006, 00:32
Що за глупости нахвърляхте?!
"Обичате ли се? Пасвате ли си?"... Тук някой определено ще ме докара до самоубийство.

Първо една забележка към Готина Мацка -
Драга, ако в автобуса някой ви ръгне какво ще направите? Ще се преместите при друг с когото да си "паснете" ли? С това пасивно поведение в любовната игра не върви.

Госпожице, обяснявате му на този индивид, че така няма да стане. Спокойно и с изтъкването на вашата гледна точка, като внимавате да не го засегнете, както някой преди мен отбеляза.
Да бъдеш страстен е похвално, да, но да можеш да контролираш емоциите си и да ги пренасочваш, така че партньора ти да ги усеща под формата на любов... това вече е изкуството на креватната гимнастика.
Ако това не го вразуми, добре. Превключвате на червен светофар и демонстриррате как са се чувствали американците по време на сухият режим.
Предполагам, че до толкова драстични мерки няма да се стигне, но знае ли човек.

12-06-2006, 05:37

Moderated by miloto

Можеш да ползваш гаджето си просто като човек който обичаш, а мен като секс машина

Nonsense
12-15-2006, 22:51
Приеми, че той не е машина с бутони "Диво" , "Нормално" , "Любов".
Като искаш "Любов" ще му кажеш колкото и да ти е неудобно.В крайна сметка момчетата не са телепати да ти четат фантазиите!

|usHer_yeah|
12-15-2006, 23:00

Moderated by miloto

и аз съм на твойто мнение предпочитам любов а не толкова Секс защото е някво по романтично , по хубаво , и по по по по по по по ....