PDA

View Full Version : Без приятели

:(
12-03-2006, 16:31
Здравеите имам страшен поблем.Усещам,4е нямам приятели и се 4увствам самотен.С хората отмоя клас не сме в много добри отношения,а "приятелите" ми от квартала ме предадоха жестоко и изведнъж осъзнах,4е си нямам никого.4увствам се бекраино самотен,на 16 съм... :smt010 :smt010 :smt010

BunnYY_f
12-03-2006, 16:40
НАистина гадно :? Опитай се да изгладиш нещата със съучениците си и се постарай да намериш общи интереси с тях и от там на татък всичко ще се подреди! Успех! [-o<

XePouH
12-03-2006, 17:01
Здравеите имам страшен поблем.Усещам,4е нямам приятели и се 4увствам самотен.С хората отмоя клас не сме в много добри отношения,а "приятелите" ми от квартала ме предадоха жестоко и изведнъж осъзнах,4е си нямам никого.4увствам се бекраино самотен,на 16 съм... :smt010 :smt010 :smt010
както по-точно са те предали?
еми сприятели се с хора от другите класове,може по чата нз

Slave4You
12-03-2006, 17:03
както виждам нещата можеш да действаш в две насоки в зависимост дали искаш да си намериш нови приятели или да си запазиш старите:

:arrow: да си оправиш отношенията със съучениците си, което е малко по-трудно.Излизай с тях,предлагай да идете на кино или направи купон у вас.

:arrow: да се запознаеш с нови приятели(или ако не приятели поне познати) За тази цел можеш да отиваш на места на които има хора на твоята възраст - запиши се на някъв спорт или нещо такова например.Там ще се запознаеш с много нови хора.

Успех!

gerinceto
12-03-2006, 17:09
razbiram kak se 4uvstva6 poneje i az sam izpadala v takava situaciq i be6e super gadno.probvai da izgladi6 otno6eniqta s sau4enicite si.s vremeto vsi4ko 6te se opravi spokoino

hells_angel
12-04-2006, 12:20
еми зависи к'во разбираш под предателство.кво по-точно са направили :?: а и наистина като не се разбираш със съучениците ти пробвай с хора от другите класове.съмнявам се,че нямаш поне 1 човек от класа , който да ти е приятен-започни да излизаш с него,той ще те запознае с др хора и така...споко няма да се отчайваш! :wink:

hells_angel
12-04-2006, 12:21
еми зависи к'во разбираш под предателство.кво по-точно са направили :?: а и наистина като не се разбираш със съучениците ти пробвай с хора от другите класове.съмнявам се,че нямаш поне 1 човек от класа , който да ти е приятен-започни да излизаш с него,той ще те запознае с др хора и така...споко няма да се отчайваш! :wink:

evil_lady_in_black
12-04-2006, 13:58
да много е гадно така и аз понякога се чувствам така и въпреки че имам толкова много "приятели" понякога си мисля че не са такива :cry:

:arrow: В нета можеш да намериш хиляди приятели

:arrow: Може да отидеш в някой супермаркет и да се блуснеш"случайно" в някое момиче и ако момичето е свястно ще ти се извини и изчерви и абе незнам #-o

mechtaq_za_teb
12-04-2006, 15:00
I az sam bila taka i znam che naistina e strashno gadno :(
Shtom ne se razbirash sas sau4enicite si i tvoite priqteli sa te predali prosto se opitai da sazdadesh novi priqtelstva...znam che dobar priqtel se namira mnogo rqdko,trudno se namira chovek s koito da si pasnete,no takav e jivota!Samo ne se ot4aivai.Tova shte otmine .

kati_0513
12-04-2006, 17:25

Спокойно приятелю, и аз съм горе- долу така, приятелите ми са идиоти и не мога да общувам с тях, за мен те са просто познати. Приятели мога да нарекасамо тези, които ме уважават и ми помагат, когато имам нужда, но само аз да им помагам дори и без Благодаря- не става. Много мой приятели ме предадоха, затова сега лично аз съм си по- добре така, само познати- без нищо друго...
Така че много много да не ти пука, общувай с всички по еднакъвначин, но имай едно на ум- никога няма да се разбереш с тях, защото те не могат да ти бъдат истински приятели...

Успех!