Влез

View Full Version : моля за съвет

12-03-2006, 17:54
Значи има едно момиче от моя клас, което страшно много харесвам, даже вече харесвам е слабо чувство. Незнам обаче от къде идват тези чувства, защото не я познавам извън училище, не познавам приятелите й, не знам какво обича да прави през свободното си време нито къде обича да ходи. В училище си говорим, смеем се, държим се добре един с друг, чатим си от време на време, но така и не мога да я опозная и тя мен, а аз съм готов да й се разкрия. Веднъж като си говорихме за филми аз и споделих, че не харесвам ужаси и че ме е страх. Тогава тя каза "kogato ti e stra6no ot ne6ta koito ne sa stra6ni si mi mn mn mn sladyk". Незнам как да разбирам тези думи, защото отношението й не се е променило. Още се дъжи като приятелка. Тя няма представа как ми действат тези думи и сигурно не знае какво изпитвам към нея. А аз искам да се събуждам до нея, да я гледам как спи, как отваря очи, да я събуждам с целувка, да й поднасям закуска в леглото, да я карам да се смее, за да ме дарява с усмивката си и за да слушам смеха й, искам да усещам устните й върху моите, бих направил всичко за нея само за да чуя 'обичам те', всяка песен, която чуя я свързвам с нея, вечер когато си лягам искам да е в прегрътките ми и никога да не я пускам, защото в живота ми ще остане дупка, която няма да мога да запълня. Незнам как да постъпя и за това моля за вашите съвети.Страхувам се, че ако й разкрия чувствата си тя ще се отдръпне.

gerinceto
12-03-2006, 17:57
po dobre i kaji vsi4ko otkolkoto da se samoizma4va6

guns`n`roses{f}
12-03-2006, 18:00
ami nali znaesh-risk pecheli, risk gubi nqma da razberesh kak shte reagira ako ne i kajesh

iiirish
12-03-2006, 18:41
не се отчайвай и не мисли, че всичко е загубено. може би тези думи наистина са толкова силни както ти си ги възприел и са били начин момичето да ти подскаже за чувствата си ;) опитай се да й кажеш какво изпитваш към нея и дано чувствата ти са споделени. успех

{SwEeT_anGeL_F}
12-03-2006, 18:41
syglasna sym s guns`n`roses{f} .. prosto opitai da stane6 po blizyk s neq..pokani q da izlezete na kafe ili nqkyde kadeto tq re6i.pokaji i 4e ima6 interes i ako tq sy6to ima 6te se syglasi:)ako ne..to po dobre ne si pravi truda za ne6to pove4e za6toto moje da q izpla6i6 i tq da se otdrypne a togava nqma da ima6 dori tova udovolstvie koeto ima6 sega kogato si prikazvate :) uspeh! dano se polu4i vse pak:)ot teb zavisi..no SMELO NAPRED :P