Влез

View Full Version : Ve4e vsi4ko mina-MN VI BLAGODARQ NA VSI4KI

Sasha2k8
12-03-2006, 17:56
zdraveite....moje vuprosa mi da vi se stori tup oba4e men naistina me interesuva... :oops: skoro mislq da spq s priqtelq si no se pritesnqvam....mopje li nqkoi da mi kaje za kolko vreme e normalno da svur6i mom4eto? mn sum se 4udila :-k .....molq vi otgovorete. [-o< [-o< .
predvaritelno blagodarq O:)

Zdraveite...blagodarq na vsi4ki koito mi dadohte saveti...napravih go mejdodrugoto i mina po hubavo otkolkoto si go predstavqh.....toi be6e mn nejen i stra6no mnogo mi haresa :P

LoRinSeR
12-03-2006, 17:58
Не се притеснявай. Само му кажи да е внимателен :wink: Успех !

Sasha2k8
12-03-2006, 18:04
mersi za suveta ;)

shalis
12-03-2006, 20:09
Ne e stra6no...gadno e use6taneto kato te otvarq...ama za smetka na tova po-natatyk 6te e hubavo...misli za hbavite momenti koito 6te sledvat natqtak:) Kysmet:)

Komshiikata
12-03-2006, 20:20
Оле Боже ... как може да си такава в следващата тема пишеш "moga samo da ti kaja 4e nikoi ne e kazal 4e zaduljitelkno ti trqbva da si otgore. drun drun. purvia put kogato az spah s gageto si az bqh otdolo i 4estno kazano predpo4itam az da sum si otdolo....a i mrazq da sum otgore...vednuj sum bila i sigurno skoro nqma da se povtori...nekvo mi e super tupo.. :mrgreen: "
а сега казваш,че мислиш да спиш с приятеля си ... тоест да те "отвори" .

panterata
12-03-2006, 20:30
амии различно да ти кажа.. попринцип е по хубаво да издържа повече време , но то си зависи от него , от теб , от възбудата ви..страстта.. от това дали не се тревожи , колко опит има и т.н... може да свърши за 5 мин , може и 2 часа да не свърши.. кфо се притесняваш :)

12-04-2006, 00:36
zdraveite....moje vuprosa mi da vi se stori tup oba4e men naistina me interesuva... :oops: skoro mislq da spq s priqtelq si no se pritesnqvam....mopje li nqkoi da mi kaje za kolko vreme e normalno da svur6i mom4eto? mn sum se 4udila :-k .....molq vi otgovorete. [-o< [-o< .

Да бъде нежен тря
но ти няма закво да се притесняваш! Даже въобще не се притеснявай щото тва не е да ти режат ръката(доколкото знам).

12-04-2006, 01:08

Да бъде нежен тря
но ти няма закво да се притесняваш! Даже въобще не се притеснявай щото тва не е да ти режат ръката(доколкото знам).

Taka e, kato da ti rejat rukata boli po-malko.

12-04-2006, 07:51
Оле Боже ... как може да си такава в следващата тема пишеш "moga samo da ti kaja 4e nikoi ne e kazal 4e zaduljitelkno ti trqbva da si otgore. drun drun. purvia put kogato az spah s gageto si az bqh otdolo i 4estno kazano predpo4itam az da sum si otdolo....a i mrazq da sum otgore...vednuj sum bila i sigurno skoro nqma da se povtori...nekvo mi e super tupo.. :mrgreen: "

tva go napisa sestra mi......ina4e az ne sum spala o6te s priqtelq si ;)

Sasha2k8
12-04-2006, 07:55
mnogo blagodarq na vsi4ki O:) kolkoto do nqkoi ne6ta v dr temi-nqkoi ne6ta sa pisani ot sestra mi i za tva....az o6te ne sum spala s gageto si-tq e :lol: ama ne iska da mi kaje ni6to za tva ;(

krem4et0
12-04-2006, 08:00
За колко е нормално да свърши-за теб ще е по-добре да не се мотае много-много,защото дори и да няма зверски болки пак няма да ти е особено приятно. но не се тревожи-ако не можеш да издържаш просто му кажи да спре. Ако е мъж на място ще те резбере и няма да настоява. Успех и да знаеш-първият път съвсем не е хубав и романтичен,но пък се помни и си го направи незабравим по друг начин-романтична вечеря,дълга любовна игра или нещо по ваш избор!

12-04-2006, 12:16

tva go napisa sestra mi......ina4e az ne sum spala o6te s priqtelq si ;)

Ми да ти обясни сестра ти :mrgreen:

Komshiikata
12-04-2006, 12:17
Това отгоре бях аз :)

Sasha2k8
12-04-2006, 12:26
ok...ma az kazah 4e TQ NE ISKA DA MI OBQSNI

krem4et0
12-05-2006, 08:19
Разкажи как беше.

Sasha2k8
12-05-2006, 08:27
auuu mina po hubavo ot kolkoto dori si go bqh predstavqla....toi be6e tolkova mil...tolkova nejen.... i ne me bolq vuo6te \:D/ auuu mn mn se radvam 4e stana

BeBcHeTo
12-05-2006, 08:32
Не се притиснявай

krem4et0
12-05-2006, 08:33
auuu mina po hubavo ot kolkoto dori si go bqh predstavqla....toi be6e tolkova mil...tolkova nejen.... i ne me bolq vuo6te \:D/ auuu mn mn se radvam 4e stana
Радвам се за теб :lol: . Пожелавам ти в бъдеще още по-приятни изживявания. И все пак не забравяй-презерватив!

Sasha2k8
12-05-2006, 08:41
Радвам се за теб :lol: . Пожелавам ти в бъдеще още по-приятни изживявания. И все пак не забравяй-презерватив![/quote]

mersi mnogo.....kolkoto do prezervativite toi mi e kazal 4e ne iska da riskuvame da go pravim bez....:)

gotinam
12-05-2006, 08:45

Браво! =D> Винаги се радвам, когато има щастливи хора \:D/

koalka
12-05-2006, 10:34
Ами на мен първият път ми беше приятно,не съм изпитвала някакви големи болки,само в началото.Ами незнам колко е нормалното,приятелят ми издържа половин час. :-)

Nen0RmalniK
12-05-2006, 13:07

Zdraveite...blagodarq na vsi4ki koito mi dadohte saveti...napravih go mejdodrugoto i mina po hubavo otkolkoto si go predstavqh.....toi be6e mn nejen i stra6no mnogo mi haresa :P

=D>

gerinceto
12-05-2006, 17:41
Ne e stra6no...gadno e use6taneto kato te otvarq...ama za smetka na tova po-natatyk 6te e hubavo...misli za hbavite momenti koito 6te sledvat natqtak:) Kysmet:)

No|Problem
12-05-2006, 19:49
priqtno plushtene :wink: