PDA

View Full Version : spor

azee
12-03-2006, 18:29
kazvaite kvo 6te napravite

ProstoAz
12-03-2006, 18:30
Според зависи какво са ми казали, кой ми го е казал, за кой го е казал и т.н. и т.н. Въпроса е много относителен, но като цяло не обичам да клюкаря. :lol: Имам си и по-интересни занимания. :smt016

SinisterDoll
12-03-2006, 18:45
Според зависи какво са ми казали, кой ми го е казал, за кой го е казал и т.н. и т.н. Въпроса е много относителен, но като цяло не обичам да клюкаря. :lol: Имам си и по-интересни занимания. :smt016

Същото и при мен :wink:

angel with broken wings
12-03-2006, 18:50
Ако съм съгласна с мнението на другия, защо да не му кажа, но ако не съм-ще прпусна да го направя. Ако мнението е хубаво ще го полаская, ако е лошо- ще го провокирам да преодолее някакъв недостатък, но ще го кажа от мое име, добавяйки: "Не само аз мисля така!" или нещо от сорта. :-k

miloto_girl_4e
12-03-2006, 18:58
Еми... зависи кой ми го е казал и за кого го е казал..
Зависи дали казаното пряко засяга човека(смисъл дали е някаква безобидна клюка или нещо по-сериозно), но .. не знам, всичко е според зависи..

evil_lady_in_black
12-04-2006, 02:03
Аз гласувах че нищо няма да кажа . Не е хубаво да се издават тайните на хората а и ако някой вас ви предаде така как ще се чувствате ? гадно нали :-k

koalka
12-04-2006, 10:44
Зависи колко ми е близък.Ако е нещо за някой роднина мисля,че няма да кажа,но ако е за приятеля ми веднага ще му кажа.

panterata
12-04-2006, 14:43
наистина нещата са мн относителни.. точно кой ми е казал тайната , каква е тя.. колко държа на този човек .. колко държа и на този за който е нещото.. какво ще стане ако кажа.. или ако не кажа.. и т.н попринцип и аз не обичам да портя.. но има и случаи в които бих казала ако човека ми е супер близък.. а нещото е от значение не някоя простотия.. може би бих казала :)

mechtaq_za_teb
12-04-2006, 14:52
az glasuvah za tova 4e nqma da mu kaja nishto,zashtoto v kraina smetka sled kato nqkoi mi e doveril neshto za drug chovek,shte bade gadno ot moq strana da otida vednaga i da go kaja...

gerinceto
12-05-2006, 19:00

Същото и при мен :wink:

britney_04
12-05-2006, 20:49
Ako choveka za koito sa kazali neshto mi e naistina blizuk shte mu kaja estesveno zashtoto drygiq koito go e kazal moje da mu se vodi neshto priqtel a sushtevremenno da go predava mnogo qko,a kvo ostava da mu doveri za neshto seriozno i onzi da otidi i da sgafi rabotata .
P.S. sorry za latinicata no nqmam BG