PDA

View Full Version : Полудявам!!!

~sweet~[loverka]
12-03-2006, 19:42
Hora ve4e poludqvam!Ne znam kakvo da pravq!Iskam savet!Minalata sedmica stanah gadhe s mom4eto v koeto sam vlubena i ve4e obi4am!No use6tam 4e ne6to ne varvi mejdu nas...4uvstvam se ujasno!Govorqt se za nego vsqkakvi ne6ta,no toi mi kaza da ne gi slu6am ostanalite i az go pravq!Toi mi ima telefona i skype ,znae kade jiveq daje vtorata ve4er sled kato bqhme ve4e gadjeta doide pred nas!A v ponedelnik na u-6te mi podari edin mnogo sladak podarak,poneje ve4erta kogato stanahme gadjeta,az si praznuvah R.D. i toi re6i da mi podari ne6to i az mnogo se zaradvah estestveno!Toi e parvata mi lubov,makar 4e moje bi za nqkoi sam malka,no sam 13 i s nego be6e i parvata mi celuvka!Toi mi kaza da ne slu6am kakvo kazvat drugite za nego i za nas i ne gi slu6am de,ama ve4e nz dali i na nego samiq da mu vqrvam!Az sam po zatvorena i mi e trudno da razgovarqm ei taka bez zadrajki s nego,trqbva mi go mnogo vreme.Govorim si za sebe si,no ve4e ne znaem kakvo da si kajem,kakvo da si govorim.Az mu podarih edin plakat na lubimata mu grupa i toi mnogo go haresa i me celuna,abe mnogo se zaradva.Otna4alo parvite dva dena idva6e pri men sled vseki 4as,no sled tva ve4e ne idva6e,samo 1,2 pati.Vinagi me izpra6ta sled u-6te i v petak pak me izprati,sled tova mi se obadi i pak se 4udehme kakvo da si govorim.V sabota go sre6tnah i me celuna i daje iska6e da ostana pri nego,no nqma6e kak i ne ostanah.sled tova si pisahme po skype i si mal4ahme otnovo!I dnes be6e napisal na skype edno ime na momi4e,koeto e haresval lqtoto i se strahuvam,4e moje o6te da haresva,no ne moje prosto ei taka da tragne s men nali ili moje?!I ne mi pi6e6e,no kam 5 4asa mi pisa i az po4nah da go pitam kak e,kakvo pravi i se setih 4e ne sam go pitala za seloto mu kazah mu "koe e seloto ti be?"i toi mi vika"be?"i az poneje mi be6e kofti mu otgovorih malko tapo "mi ma li ili ni6to",a toi mi vika "kvo ti stava,kvo?"i mu kazah nali 4e ne sam v nastroenie i 4e nz 6to se darja taka i pak go ptah za seloto,no toi ne mi otgovori i na kraq mu kazah "ok 4ao"i tva be6e.Sq go nqma ve4e sigurno e izlqzal nqkade.
Iskam da vi pitam kakvo mislite za na6ata vrazka,ima li nqkvo bade6te,dali izpitva nqkvi 4uvstva kam men i takiva.A i maika mi ne me puska da izlizam s nego bez da se e zapoznala s nego i da go e opoznala,az mu kazah i toi be6e napalno saglasen.Molq vi daite saveti,za6toto se4uvstvam mnogo zle i imam 4uvstvoto,4e ne izptva koi znae kakvi 4uvstva kam men i neznam dali da mu vqrvam.Ama mnogo go obi4am!Pomognete! :cry:

Crafter
12-03-2006, 19:48
Ами, пич... ти защо си му казала "бе". Безкрайно невъзпитано е. Нормално е да се обиди момчето. Утре пак ще говорите и ще се сдобрите, а след седмица (най-много до три) всичко ще приключи. Ще си тъжна, ще си поплачеш, после ще си харесаш друг, после друг и така. Кръговрата на живота.

He3HauKa
12-03-2006, 19:52
Миличка,напълно те разбирам.Повечето на твоята възраст изпитват подобни страхове и несигурност (дори и по големите от теб )... Но момчето ти обръща внимание,държи се мило,това че не сте заедно нон стоп и че не си говорите много не значи нищо.Вие едва сега се опознавате.Няма от какво да се притесняваш.Обади му се,кажи му след даскало да се видите или да се разходите,опитай се да се отпуснеш.По това което си написала той наистина те харесва ,така че действай :mrgreen:

AliceSw
12-03-2006, 20:02
Ами, пич... ти защо си му казала "бе". Безкрайно невъзпитано е. Нормално е да се обиди момчето. Утре пак ще говорите и ще се сдобрите, а след седмица (най-много до три) всичко ще приключи. Ще си тъжна, ще си поплачеш, после ще си харесаш друг, после друг и така. Кръговрата на живота.
пхахахаха, смешно, но за съжаление и вярно :roll:

Crafter
12-03-2006, 20:13
Не целях да го изкарам смешно. Просто се опитвам да и вдъхна малко реализъм. Дали ще го направя аз или някой друг след известно време... разликата е малка.

Кураж!

BeBcHeTo
12-03-2006, 20:34
По кратко неможа ли да го напишеш.....

~sweet~[loverka]
12-04-2006, 05:27
Ne6tata stanaha mnogo strani!Pi6e mi na skype 4e iska da skasa s men :cry: ,za6toto sam kazala ne6to protiv edno momi4e,s koeto sme vragove,no tam e rabotata 4e ne sam kazala ni6to.I e mnogo qdosan,az estestveno se razplakah qkata i se opitvam da opravq ne6tata i otri4am i mu obqsnqvam 4e ne me poznava,4e ne sam kazvala takova ne6to.Sled koeto az est. kazah na edna fr i tq mu kaza 4e tova momi4e(ne iskam da spomenavam imena)se opitva da razvali vrazkata ni,a vaprosnoto momi4e e sme6ka,da znaete za kakvi ne6ta laje...ako skate 6te vi kaja.I tva momi4e mu kazvalo 4e go obi4a po mnogo pati.I sq toi mi vika 4e momi4eto kato razbralo 4e hodim plakalo(a tq e golqma aktrisa)!I toi q zagarbil,za da tragne s men.I sled kato moqta fr mu obqsni rabotata s momi4eto toi zapo4na da mi se izvinqva,a toi hi4 ne e znael 4e e takava taq.I mi vika 4e mnogo me obi4a i az kvo da pravq i az mu prostih(nali si obi4am)i taka pak sme zaedno!
Kakvo mislite sega? :-)
E pone razbrah,4e ne za "be"-to.
davaite o6te mneniq

pampers
12-04-2006, 08:40
спхх е ти пък не приемай си4ко квото ти каже на сериозно може пък да се бъзика..и аз съм била така с гадже да нямаме кво да си кажем в 4атовете...ами накарай го да ти обясни за там тази която е харесвал и ако има о6те 4увства 4е няма смисъл да ходите ...той 6те целува теб а всъ6тност в мислите 6те другата...гадно е така.. ](*,)

koalka
12-04-2006, 09:23
Ами това е хубаво,че си му простила и пак сте заедно,но следващият път му кажи първо да те пита,а не веднага да ти се кара и да не иска да ти прости.

gerinceto
12-04-2006, 11:32
Миличка,напълно те разбирам.Повечето на твоята възраст изпитват подобни страхове и несигурност (дори и по големите от теб )... Но момчето ти обръща внимание,държи се мило,това че не сте заедно нон стоп и че не си говорите много не значи нищо.Вие едва сега се опознавате.Няма от какво да се притесняваш.Обади му се,кажи му след даскало да се видите или да се разходите,опитай се да се отпуснеш.По това което си написала той наистина те харесва ,така че действай :mrgreen:

iiirish
12-04-2006, 12:26
поведението му може да се опише само с две думи: лапешко и детинско! не си писала на колко е, но това няма значение, защото само по неговите постъпки (като разговора в скайп) може да се съди колко му е недоразвито още сивото вещество! не се обиждай, но и ти не падаш по-долу от него! трябва да си безнадеждно заслепен и глупав, че да търпиш хлапашкото държание на подобно лигаве до себе си!

~sweet~[loverka]
12-04-2006, 15:19
Toi e na 14.

12-04-2006, 15:36
ohhh mnogo ste malki i 2mata, ne go li razbirate? nqmalo za kakvo da si govorqt...emi kvo da ti kaja- za kvo hodite togaz? ili za dne6nite 13 godi6ni dumite sa izli6ni...??
tezi hodeniq za po sedmica 2 sa tolkova bezsmisleni no 6te go razbere6 sled nqkoq druga godina, togava 6te po4ne6 i da se zamislq6 pove4e s kogo hodi6 i za6to go pravi6 #-o