PDA

View Full Version : kakvo da pravq?

fifulinka
12-03-2006, 20:19
i taka...problema e sledniq.Zaedno sme ot 5 meseca!Pokazva mi po vsqkakav na4in 4e me obi4a,no...vinagi ima edno-NO i pri nas to e....Kazvat 4ee edno momi4e ako ne dava na edno mom4e vsi4ko(v seksa) to moje da si nameri druga.Da znam 4e imat pravo i az se strahuvam za6toto nakoi momi4eta izpalnqvat seksoalnite jelaniq na partniora si,a az....ne i nz za6to.Vodim normalen polov jivot,no kakto se kazva nito sam mu dala otzad,nito pak sam mu praila S****A.Kajete mi kakvo ad pravq i kak da go napravq?I drugoto e 4e toi svar6va,no az ne izpitvam,kakto se kazva orgazam..za6to e taka?Molq Vi otgovorete.Pls

Boynce
12-03-2006, 20:26
ОООО миличка и аз го чакам тоя оргазъм от 3 години ама още го няма ::: доствям си го самичка защото само така се получава.Що се отнася до аналния секс пробвала сам го,но не го практикувам не ми е приятно и в тва няма лошо.За свирките там вече е по лесно просто опитаи изобщо не етолкова гадно колкото си мислиш.Забрави задръжките и се погрижи за твоя човек :)

Komshiikata
12-03-2006, 20:26
Хаха първо със изказването ти "no az ne izpitvam,kakto se kazva orgazam" си много смешна.След като правиш секс би трябвало да знаеш какво е оргазъм,как и в следствие на какво го получаваш.+ това има теми във форума.И за пореден път казвам ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА :!:

panterata
12-03-2006, 20:34
амии може би в него е вината че не получаваш оргазъм.. а също и в теб.. човек с опита се научава.. какво точно му трябва :) съгласна съм че не е нужно всяко негово желание да изпълняваш.. но все пак трябва да се правят и компромиси.. примерно и аз не съм правила анален , но френската си е нещо без което не може.. поне според мен :)

fifulinka
12-03-2006, 20:54
misi vi mnogo,ama kat mu dam si4koto tui a za men to e mnogo,kak 6te go pogledna v o4ite?

fifulinka
12-03-2006, 21:16
nikoi li nqma da mi kaje ne6to.Kajete ne6to po temata i razbira se ako se re6a da napraq s*****a i ako dam g*z kak ad napraq tai 4e da mu se haresa i da e hubavo?

krem4et0
12-04-2006, 08:52
Сега първо на първо в секса не бива да са правят неща,само защото иска другия. Трябва всичко да е по взаимно желание и да не причинява физичиско или психологическо неудобство на някой от партньорите. След като по темата за анален секс с орална любов имаш задръжки-не го прави. Ако той те накара-значи не те обича достатъчно,защото иваче не би искал да правиш нещо въпрещи себе си. Разнообразието в сексът не идва от вида на сношението,а по-скоро от новите пози,от използването на различни допълнения в любовната игра от сорта на секс-играчки или пък храна,от фантазията и желнията на двамата. по твоя въпрос-след като не искаш-не го прави. Партньорът ти ще усети неудобството ти и няма да му е толкова приятно. да знаеш,че с времето част от задръжките пдат,но все пак всеки човек има граница относно това кое трябва да прави или-не и не бива да я прекрачва заради другите!

gotinam
12-04-2006, 09:24
ОООО миличка и аз го чакам тоя оргазъм от 3 години ама още го няма ::: доствям си го самичка защото само така се получава.

Ето това не мога да го разбера. За кво ги държите тия гаджета? И други момичета такива познавам, страшна работа. Разбирам да сте женени с по 3 деца и да нямате избор. Ама да ходя с някои дето не ми докарва оргазъм само защото иначе е добър по душа... е извинявай :twisted:

До авторката на темата - вече споменах и в другата дето явно се е объркала, но ще и го кажа и тук. Правиш ли това което се иска от теб, проблем с гаджетата няма да имаш. Можеш само да имаш полза, защото ще правят в последствие и те това, което искаш ти. Стават нещата взаимно. Опитай да му доставиш удоволствие на момчето, сигурна съм, че той няма да ти остане длъжен след това ;)

panterata
12-04-2006, 12:33
ако още не си готова изчакай.. аз нищо не сам правила защото някой ме е карал , а защото съм си искала :) и никой не ме е учил.. инпровизираш.. както си го чувстваш и както си искаш.. и като мине извесно време му хващаш цаката и всичко е идеално :) а и той също ще ти каже например ако му правиш френска но нещо не се получава той нали има уста ще ти каже не прави така или нз си кфо.. :) ще се научите бе никой не се е родил научен :) не го ли изпиташ кой квото и да ти казва.. др си е да го приложиш :) пробвай ако искаш

sex_man
12-04-2006, 13:27
mi macka stranno za6to ne moje6 da izpita6 orgazam... pri jenite verno e po trudno no vij sega ima 2 na4ina sas sigurnos da se stigne6 do orgazama
1 - psihi4en
2 - mehani4en

1 - psihi4niq deistva na principa 4e vinagi i pri vseki seksa predi vsi4ko e v glavata t.e. kogato viziqta, fizikata, izly4vaneto i dori haraktera na nqkoi te vyzbujdat samo kato se seti6 za nego i prosto kato go vidi6 da iska6 da go iz4uka6 - tova e psihi4eskiq na4in prosto naistina da jelae6 4oveka zaradi ne6to v nego koeto te kara da poludqva6 i da se podmokri6 4ak... e veroqtno tvoq sega6en priatel ne ti vliqae to4no taka...

2 - mehani4niq na4in e prosti4ak: nakarai go da ti nameri "G" to4kata i da q ry4ka dokato svyr6i6 - togava za kakvoto i da si misli6 nqma na4in da ne go dokara6 na orgazam =P~
za spravka si svali i gledai filma "squirting 101"

teen_girl4e
12-04-2006, 15:50
ОООО миличка и аз го чакам тоя оргазъм от 3 години ама още го няма ::: доствям си го самичка защото само така се получава.

Ето това не мога да го разбера. За кво ги държите тия гаджета? И други момичета такива познавам, страшна работа. Разбирам да сте женени с по 3 деца и да нямате избор. Ама да ходя с някои дето не ми докарва оргазъм само защото иначе е добър по душа... е извинявай :twisted:

До авторката на темата - вече споменах и в другата дето явно се е объркала, но ще и го кажа и тук. Правиш ли това което се иска от теб, проблем с гаджетата няма да имаш. Можеш само да имаш полза, защото ще правят в последствие и те това, което искаш ти. Стават нещата взаимно. Опитай да му доставиш удоволствие на момчето, сигурна съм, че той няма да ти остане длъжен след това ;)mi moje bi ne vsi4ko e vupros samo na orgazum zatova gi durjim teq mom4eta za6toto nqkoi vse o6te znaqt zna4enieto na dumata liubov tova 4e za teb ni6to ne zna4i e dr vupros...i kakvo e tva s pravete si4ko za gadjeto si za da go zadfurjite tova sa gluposti NIKOI NE MOJE DA ME NAKARA DA VUR6A NE6TO KOETO NE MI HARESVA AKO OPITA ...TO PRAV MU PUT NE ME ZASLUJAVA
sega otnosno temata frenskata naistin ne e gnusno ne6to i az misleh kato avtorkata no sega mi haresva da mu dostavqm tova udovolstvie i go pravq po moe jelanie toi nikoga ama nikoga ne bi me nakaral no ako na teb ti e mn gadno togava ne se pritesnqvai tolkova kakto krem4eto aza ima i dr na4ini da use6tate pove4e udovolstvie pozi raznoobrazie v liubovnata igra i t.n.....otnosno analniq tova e ve4e ne6to mn po seriozno purvo 4e ne e mn bezopasno ako ne znae6 kak da go pravi6 vtoro 4e vseki sam re6ava dali da go praktikuva
tova e ot men uspeh!!!

gerinceto
12-04-2006, 19:03
амии може би в него е вината че не получаваш оргазъм.. а също и в теб.. човек с опита се научава.. какво точно му трябва :) съгласна съм че не е нужно всяко негово желание да изпълняваш.. но все пак трябва да се правят и компромиси.. примерно и аз не съм правила анален , но френската си е нещо без което не може.. поне според мен :)

fifulinka
12-04-2006, 19:28
10x vi mnogo!No da se uto4nq za nqkoi-toi ne me e karal,prosto me popita dali bih iskala ad mu napraq ::: i az kazah "NE" i ot toava toi ne me e pital ni6to takova i tui zna4i 4e uvajava re6enieto mi!I razbira se 4e si me bi4ka.No pak moje da doide moment v koito trqa go napraq,no vajnoto e 4e toi darji na men i ne me nasilva!Drugoto koeto e za orgazma mi ne seki pat se polu4ava,du6ici!

teen_girl4e
12-04-2006, 19:36
10x vi mnogo!No da se uto4nq za nqkoi-toi ne me e karal,prosto me popita dali bih iskala ad mu napraq ::: i az kazah "NE" i ot toava toi ne me e pital ni6to takova i tui zna4i 4e uvajava re6enieto mi!I razbira se 4e si me bi4ka.No pak moje da doide moment v koito trqa go napraq,no vajnoto e 4e toi darji na men i ne me nasilva!Drugoto koeto e za orgazma mi ne seki pat se polu4ava,du6ici!orgazmut pri jenata si e trudno ne6to e vsi4ki imat 6tastieto da go izpitat pri men vse o6te ne se e polu4ilo a ti na kolko si?ot kolko vreme pravi6 sex?