PDA

View Full Version : Kakvo Bihte napravili?????

sme6ko0o
12-03-2006, 23:24
S nai dobriq si priqtel se poznavame ot 3 godini predi da stanem priqteli se haresvahme... Ot nqkolko meseca toi si ima priqtelka,koqto az ne haresvam poradi red pri4ini... .Ot nqkolko dena na sam si 4atim nqkak si razli4no... bazikame se 4e sum mu lubovnica , obzalagame se dali nqkoi ot nas smee da napravi ne6to po-specqlno ot priqtelsko otno6enie.V4era bqhme na kafe na edno i su6to mqsto.Dokato toi pregru6ta6e priqtelkata si gleda6e men, i postoqnno gleda6e kum nas.Dnes izlqzohme uj da se vidim za malko ... govorehme si bazikahme se otnovo i .. pak zasegnahme temata dali nqkoi ot nas smee da napravi ne6to po vuprosa..
Togava toi trugna da me celuva, no az se otdrupnah.Vijdah 4e i toi iska da go napravi,no sled tova tvurdi 4e e samo opit za tova kakva 6te mi e reakciqta.. . V momenta sum mnogo oburkana i ne znam kakvo da pravq,mislq i 4uvstvam... Molq vi pomognete mi :? :!:

MoHuTo
12-03-2006, 23:31
Ами явно момчето има повече от приятелски чувства към теб :-k Дали и ти имаш такива обаче?!Ако и ти го харесваш пробвайте се, само дето после като скъсате нищо няма да е както преди, в най-лошия случай може и да загубиш приятелството му...Но според мен най-добре поговори с него изяснете се, друг начин не виждам :-k

Nadelina
12-04-2006, 05:32
Razgovora na chetiri ochi e reshenieto.. Nie ne mojem da gadaem..nito pyk ti samata.. Sednete i govorete.. Ne na bazik!

I_ve7o
12-04-2006, 06:08
Ами явно момчето има повече от приятелски чувства към теб Дали и ти имаш такива обаче?!Ако и ти го харесваш пробвайте се, само дето после като скъсате нищо няма да е както преди, в най-лошия случай може и да загубиш приятелството му...Но според мен най-добре поговори с него изяснете се, друг начин не виждам
syglasna sam ama ako skysate po vzaimno jelanie i ste bili tolkova dobri fr ...moje da prodyljite da bydete...vse pak opitai :))

pampers
12-04-2006, 08:32
според мен 4увствата му не са само приятелски...а не6то пове4е..замисли се...и му кажи да ти каже истината..ако има6 и ти пове4е от приятелски 4увства...има ли за кво пове4е да говорим :mrgreen:

koalka
12-04-2006, 09:26
Ами първо според мен трябва да поговорите и да помислите дали е добре да сте заедно,защото просто си личи,че има нещо към теб.Все пак той има пирятелка и все пак ще е гадно,ако си мисли все за теб.Просто мисля,че един открит разговор ще свърши работа,а и все пак се познавате 3 години.

gerinceto
12-04-2006, 11:25
spored men toi te haresva i iska da bade s teb,no ne znae kak da ti go kaje poradi prostata pri4ina 4e ne iska da si razvalite priqtelstvoto a pak i neznae kak 6te reagira6

iiirish
12-04-2006, 12:36
мисля, че момчето ти е правило повече от "много" намеци за вашите отношения. и смятам, че е трябвало да очакваш и да бъдеш подготвена за тази целувка. най-вероятно той те харесва въпреки приятелката си, с която може да е просто от любопитство.
странно, че тук ти не си оточнила чувствата си към него :-k ако имаш такива не се колебай ;)

sme6koo
12-05-2006, 12:44
Az na sledva6tiq den otidoh do tqh , i bqh re6ena da go celuna no ne subrah smelost.Ot onazi ve4er toi nqkak si se durje6e po studeno i togava go popitah za6to e taka i toi kaza 4e sega ne mojel da govori i iska v 4ata... Az mu kazah 4e nqma da vlqza i toi kaza dobre koeto do sega ne go be6e kazval... nz kakvo da mislq

IKisseDAGirL
12-05-2006, 13:35
еми държи се студено, защото си се отдръпнала :!: все пак достатъчно пъти ти е намеквал, че явно всичко не е просто на приятелска основа и накрая, когато е решил да действа, ти не си му отвърнала.. как искаш да се почувства след това.. другия път преди да правиш нещо, мисли :wink: защото ако и ти искаш да си с него, недей повече да се правиш на недостъпна, за да не се откаже от теб :?

{SwEeT_anGeL_F}
12-05-2006, 16:39
Може би това, че си се отдръпнала го е накарал да се замисли, че ти наистина може да казваш всичко в чата на шега а то не е така,затова ще не ще..ще го накараш да говорите и тогава всичко ще излезе на яве.. действай като го харесваш и не се дърпай пак..ако тои опита..абе направо събери смелост и някои път като сте само двамата го целуни продължително ей така изведнъж без да му даваш време да мисли че това може да стане..ако оптвърне..ти си! :) успех ! [-o<

ziky
12-05-2006, 16:51
S nai dobriq si priqtel se poznavame ot 3 godini predi da stanem priqteli se haresvahme... Ot nqkolko meseca toi si ima priqtelka,koqto az ne haresvam poradi red pri4ini... .Ot nqkolko dena na sam si 4atim nqkak si razli4no... bazikame se 4e sum mu lubovnica , obzalagame se dali nqkoi ot nas smee da napravi ne6to po-specqlno ot priqtelsko otno6enie.V4era bqhme na kafe na edno i su6to mqsto.Dokato toi pregru6ta6e priqtelkata si gleda6e men, i postoqnno gleda6e kum nas.Dnes izlqzohme uj da se vidim za malko ... govorehme si bazikahme se otnovo i .. pak zasegnahme temata dali nqkoi ot nas smee da napravi ne6to po vuprosa..
Togava toi trugna da me celuva, no az se otdrupnah.Vijdah 4e i toi iska da go napravi,no sled tova tvurdi 4e e samo opit za tova kakva 6te mi e reakciqta.. . V momenta sum mnogo oburkana i ne znam kakvo da pravq,mislq i 4uvstvam... Molq vi pomognete mi :? :!:

Лично моето мнени че се пак 3 години не са млако и дори и да си има приятелка малко или много след като момчето е свестно се е сетило какво си ти за него...и повярвай ми на бас че и ти не си безразлична към него и след като спомена елемента че е гледал теб докато си се е целувал с неговата значи повярвай ми искаше да кажеш че ти е станао гадно....момче и момиче може да са приятели...но много ч1есто всичко отива към повече от приятелство...не прави грешката да бъдеш нещщо повече с него защото ще си испатиш...после може да се гледате на кръв и всичко дето е било 3 години един вит заминава на кино....