Влез

View Full Version : OPLESKA SE SI4KO AMI SEGA ????

12-04-2006, 05:40
Ako me pomnite predi vreme pusnah 1 6ibana tema za mene i 1 mom4e deto go haresvam i vi pitah dali da mu kaja e kazah mu i toi me otrqza i na si4koto otgore celiq kv. znae i az ne sam si podala nosa navun si4ko se oklepa i se 4ustvam predadena AMI SEGA ???? kakvo da pravq kak da se durja s nego i s "priqtelite mi " deto mi se prismivat zad gurba ](*,) :smt010

I_ve7o
12-04-2006, 06:07
ami pyrvo zna4i pone ne syjelqvai 4e si my kazala..6tot moje6e samo da se 4ydi6 dali izpitva ne6to...i vtoro 6tom ti se prismivat "priqtelite" togava k`fi priqteli sa ti ? zamisli se!ako ti bqha fr-ta 6tqha da te podkrepqt.....

teenkopele
12-04-2006, 06:07
Ako me pomnite predi vreme pusnah 1 6ibana tema za mene i 1 mom4e deto go haresvam i vi pitah dali da mu kaja e kazah mu i toi me otrqza i na si4koto otgore celiq kv. znae i az ne sam si podala nosa navun si4ko se oklepa i se 4ustvam predadena AMI SEGA ???? kakvo da pravq kak da se durja s nego i s "priqtelite mi " deto mi se prismivat zad gurba ](*,) :smt010

Това, че те е отрязъл не е причина да не си подаваш носа навън. Какво, като всички знаят?...казала си на момчето, че го харесваш и то те е резнало. Нито си първата, която режат, нито последната. Случват се и такива неща. Замисли се...няма нищо срамно, няма нищо странно в това. Събрала си смелост и си му го казала в очите- нещо, което много хора не биха направили.
А тези въпросни "приятели"...ако са истински приятели, ще те подкрепят, а няма да ти се присмиват.
Всичко това е минало.
Продължавай напред! :wink:

pampers
12-04-2006, 08:35
направи се 4е не ти пука...покажи му 4е не е единственото мом4е...и кво ло6о ж тва има да харесва6 някой 4е 6ти се пресмиват....лапе6ки работи.. :evil:

{Sweety_f}
12-04-2006, 08:41
просто се прави 4е не ти пука от нищо и 4е нищо не се е слу4ило защото на него му прави удоволствие да те гледа как те е страх да излезеш от вас и вси4ко там дето си написала...това е моето мнение нз ти какво мислиш:)

12-04-2006, 09:16
i kuf ti e problema fani si drug nai malkoto da go vidim dali e tolko oboroten reza4... a za ilizaneto v kvartala kvo kato znaqt nikuf problem nqma v tva

koalka
12-04-2006, 09:19
Тея уж приятели въобще не са ти приятели.Кой истински приятел ще ти говори зад гърба?Въобще да не те интересува,че това е станало.На всеки се случва и трябва да се продължи напред.

gerinceto
12-04-2006, 11:28
razbiram te kak se 4uvstva6 poneje i az sam popadala v takava situaciq.moje bi ne 4ak tolkova seriozna kato tvoqta no opredeleno znam kak se 4uvstva6.moqt savet e da izleze6 ot ka6ti i da se pravi6 4e ne poznavam vaprosnoto mom4e koeto haresva6.i se pravi 4e ne ti puka za tova 4e ti govorqt zad garba.pravi se 4e ve4e ne haresva6 tova mom4e i 4e ne ti puka za nego.spoks,vsi4ko 6te se opravi,samo triqbva da bade6 po silna
KASMET

iiirish
12-04-2006, 12:31
"приятелите" ти и всички околни трябва да са безнадеждно тъпи за да правят от това какъвно и да било проблем! когато утре някой от тях бъде отразян по същия начин, тогава ще разберат как си се чувствала ти! е, тогава можеш да им натриеш носовете :lol:

eleto_ludo_dete
12-04-2006, 21:20
Hi4 da ne ti puka !Nikoi nqma da ti varne vremeto propilqno v salzi i qdove !!! [-X
Po-dobre se usmihni i mu pokaji na onova zabludeno nasekomo ,4e i bez nego 6te prodalji da se varti sveta.Tva 4e znae celiq kvartal ne trqbva da te pritesnqva ,te vinagi 6te namerqt tema za obasjdane ...Ne se krii.Edin pat si bila smela kato si mu priznala ,sega trqbva pak da si takava kato mu natrie6 nosa s bezrazli4ie :):):)
Are macka uspeh!!!!

BeBcHeTo
12-05-2006, 06:34
Тфа 4е те е отрязал...не е при4ина не излизаш навън..кфо ти пука не е единстфения зааеби го и тфа е....аре горе главата