View Full Version : ts.....
abe deba mn se draznq veche...napravo ne izdurjam ne sum ebal ot polovin godina veche..ima edin "maluk" problem s priqtelkata mi...v smisul che prosto nqma kade da go pravim i e taka hodime ot meseci i prosto kato nqkuv glupak sedq i nishto ne pravq,veche mi e malko neudobno ](*,) :smt013 ...az predi sum chukal ili na kuponi ili v nas dokato nashte gi nqma no vuprosa e che naposleduk veche vinagi sa si v nas!(a i tehnite sushto)...a na kuponi ne moje da hodime shtot neq ne q puskat do kusno :smt011 #-o ae daite nqkuv suvet kade(i pls bez mneniq ot sorta:"mi are v gradinkata ili pod nqkoi most") :wink: :mrgreen:
abe deba mn se draznq veche...napravo ne izdurjam ne sum e*** ot polovin godina veche..ima edin "maluk" problem s priqtelkata mi...v smisul che prosto nqma kade da go pravim i e taka hodime ot meseci i prosto kato nqkuv glupak sedq i nishto ne pravq,veche mi e malko neudobno ](*,) :smt013 ...az predi sum chukal ili na kuponi ili v nas dokato nashte gi nqma no vuprosa e che naposleduk veche vinagi sa si v nas!(a i tehnite sushto)...a na kuponi ne moje da hodime shtot neq ne q puskat do kusno :smt011 #-o ae daite nqkuv suvet kade(i pls bez mneniq ot sorta:"mi are v gradinkata ili pod nqkoi most") :wink: :mrgreen:
Не виждам какъв ти е проблема да го правиш с приятелката си у вас, до като вашите са в друга стая. Е, ако не си дорасъл, за да имаш смелостта да споделиш с родителите си, че правиш секс, тогава ще почакаш още до като узрееш за това ;-)
ami 4ovek i az sym v sy6toto polojenie - neq ne q puskat do kysno a na6te/tehnite sa si vinagi v nas/v tqh - taka4e prosto nqma kade
osven da q zavede6 na hotel no nali ne q puskat dokysno a kakvo ostava za cqlata no6t
nai dobroto re6enie e da hodite u nqkoi tvoi priatel/neina priatelka i taka na 4ujdo mqsto - samo 4e posle se razberete koi 6te pere 4ar6afite :P
abe deba mn se draznq veche...napravo ne izdurjam ne sum e*** ot polovin godina veche..ima edin "maluk" problem s priqtelkata mi...v smisul che prosto nqma kade da go pravim i e taka hodime ot meseci i prosto kato nqkuv glupak sedq i nishto ne pravq,veche mi e malko neudobno ](*,) :smt013 ...az predi sum chukal ili na kuponi ili v nas dokato nashte gi nqma no vuprosa e che naposleduk veche vinagi sa si v nas!(a i tehnite sushto)...a na kuponi ne moje da hodime shtot neq ne q puskat do kusno :smt011 #-o ae daite nqkuv suvet kade(i pls bez mneniq ot sorta:"mi are v gradinkata ili pod nqkoi most") :wink: :mrgreen:
Не виждам какъв ти е проблема да го правиш с приятелката си у вас, до като вашите са в друга стая. Е, ако не си дорасъл, за да имаш смелостта да споделиш с родителите си, че правиш секс, тогава ще почакаш още до като узрееш за това ;-)
Hehe aide ne se izkazvai taka smelo bez da znaesh pls :wink: ...Ne te znam na kolko si godinki da mi vikash che ne sum dorasul,a i si imam prichini da ne se eba tochno s tva momiche v nas!Kakto i da e...v priqel sushto e variant no problema e che ne znam pod kakuv predtekst da i kaja da hodime :lol: ..se pak ne moga da kaja:are da hodime da se chukame v edin fr! :-s :-k
abe 4ovek izvinqvai ama priatelkata ti ne e debil nali???
4e kakav e problema da i kaje6 "baby are da hodim u edin priatel da se 4ukame... i bez tova u nas ili u vas nqma da stane!"
kakvo misli6 4e ne e mnogo u4tivo ili 4e nqma da te razbere li?
a zamislql li si se dali na neq i se iska da se iz4ukate? za6toto ako na neq i se iska nqma da ima zna4enie po kakyv na4in i go kaje6 tq prosto 6e te fane i 6e te iznasili vednaga =P~
v slu4ai 4e ti otkaje q pitai:
"dobre ti iska6 li da pravim sex?"
i ako tq kaje:
"mi ne..."
ti kaji:
"ami zna4i ili ne si normalna ili si lisbiika! az iskam da byda s jena koqto i se pravi sex taka 4e - 4ao!!!"
](*,) \:D/
Hehehe mn dobur suvet mu dade :lol: ,toi pita kak da i namekne sex ti mu predlagash da i bie shuta :-D :-D
Po temata:dori i da se navie taka spontanno,spored men nqma da e sushtoto...to taka kato se ugovarqt neshtata ne vinagi stava :smt011
panterata
12-04-2006, 12:15
аз мисля че ако мн ви се прави секс това че няма къде не е пречка. това че не я пускат до късно и не може да ходите по купони не означава че не може да се съберете през деня в някой приятел да гледате филм например и вие да си отидете в др-та стая и да си прайте кфото си искате. :) у вас също може , особено ако и ти се заключва стаята напр. какъв е проблема :) а пък за "в градинката" защо да не? мога да ти кажа че даже е по яко защото има тръпка че все пак е на обществено място и може някой да мине и т.н.. човек като мн му се прави секс не чака да намери топло легълце.. аз напр съм го правила и на пейка , и зад храст и във входа.. мн си е вълнуващо и като мн ти се.. а няма къде , или не ти се чака докато стигнеш до някъде си ..почвате се и тфа е ;)
ами освен у вас и у тях на кревата има и нестандартн места на които можете да го правите!
аз мисля че ако мн ви се прави секс това че няма къде не е пречка. това че не я пускат до късно и не може да ходите по купони не означава че не може да се съберете през деня в някой приятел да гледате филм например и вие да си отидете в др-та стая и да си прайте кфото си искате. :) у вас също може , особено ако и ти се заключва стаята напр. какъв е проблема :) а пък за "в градинката" защо да не? мога да ти кажа че даже е по яко защото има тръпка че все пак е на обществено място и може някой да мине и т.н.. човек като мн му се прави секс не чака да намери топло легълце.. аз напр съм го правила и на пейка , и зад храст и във входа.. мн си е вълнуващо и като мн ти се.. а няма къде , или не ти се чака докато стигнеш до някъде си ..почвате се и тфа е ;)
Az sym syglasna s tova...pyk i az sym go pravila vyv parka i to ne vednyj, i vyv vhoda sy6to...abe nqkvo po-ekstremno e, po-golqma maniq e...ama az ne moga da si predstavq da go napravim s priqtelq mi dokato na6te/tehnite sa si unas/utqh.
gerinceto
12-04-2006, 18:57
krem4et0
12-04-2006, 19:24
Ами обади се на приятел-и ние с гаджето като бяхме така загорели след 5 седмици суша,решихме да се обадим на 1 моя приятелка да си даде апартамента за 2-3 часа. Е, не го използвахме,защото се отвори терен у гаджето,но все пак си беше вариянт!
ami ela unas ako iska6? 6te ti usluja sys staqta si za nqkolko 4asa,nqma problemi :lol:
Много народ сме тук,иначе душице щях и аз да предложа терен.
:-D
DjBaloon
12-05-2006, 06:33
Hehe aide ne se izkazvai taka smelo bez da znaesh pls :wink: ...Ne te znam na kolko si godinki da mi vikash che ne sum dorasul,a i si imam prichini da ne se e** tochno s tva momiche v nas!Kakto i da e...v priqel sushto e variant no problema e che ne znam pod kakuv predtekst da i kaja da hodime :lol: ..se pak ne moga da kaja:are da hodime da se chukame v edin fr! :-s :-k
Ti ako za polovin godina ne si nameril nachina po koito da si poiskash seks... zaebi da go namerish skoro
DjBaloon
12-05-2006, 06:34
vpr mnogo mi e stranno kak samoto momiche ne e poiskalo do sa da praite seks.. ne samo nie davame zor i na jenite im se prai
Братле относно темата Прав беше един юзер горе че ако не си дорасъл да споделиш с вашите начи трябва да си седиш на сухо. Ако толко те е срам от тях седи си на ръчна и гледай приятелката си :)
Ем кофти тръпка човек,тва с приятелите е малко трудно,кой ше си даде апартамента ей така да се позабавляваш,да осереш кревата му и така нататък.А както някой каза за хотела,че то може по всяко време да се ходи,не е казано,че тря да е вечер,така че тва ти е май единствения вариант
krem4et0
12-05-2006, 08:07
vpr mnogo mi e stranno kak samoto momiche ne e poiskalo do sa da praite seks.. ne samo nie davame zor i na jenite im se prai
Не е вярно-аз давах зор на гаджето си и сега като загарям тигана пак аз давам зор да си намерим местенце и време да го направим!
Hehe interesni mneniq :-k :-) ....ne znam i az se chudq kvo da pravq...mene ne mi e tolko zaradi samiq seks,ne mi puka kolko i koga pravq,ami po skoro za tva che bih izglejdal kato pulniq tapak ako ne napravq nishto :mrgreen: ...kakto i da e ako ima i drugi mneniq pishete :)
DjBaloon
12-05-2006, 16:47
Не е вярно-аз давах зор на гаджето си и сега като загарям тигана пак аз давам зор да си намерим местенце и време да го направим!
Ti da ne si ot "poiteligentnite"? az kvo napisah,che momicheto sigorno e trqbvalo da dade zor za tolkova vreme,i ti mi otg "ne e vqrno-az dadeh zor" obqsni mi smisula na mnenieto ti... tc tc ako shte se proash neshto da mi sledish mneniqta i da se proash neshto da se zasechesh.. ot sega shte ti kaja nemojej... prochitai vnimatelno mneniqta predi da im otg ili ako e drugo a az ne sum te razbral se izrazqvai pravilno! tc tc tc
DjBaloon
12-05-2006, 16:51
Hehe interesni mneniq :-k :-) ....ne znam i az se chudq kvo da pravq...mene ne mi e tolko zaradi samiq seks,ne mi puka kolko i koga pravq,ami po skoro za tva che bih izglejdal kato pulniq tapak ako ne napravq nishto :mrgreen: ...kakto i da e ako ima i drugi mneniq pishete :)
pokaji i che go iskash i gledai da vidish kak tq shte reagira,ako i na neq tolkova i se shte ,shte zagovori po taq tema,moje da e destvena i da q e strah v takav sluchei trqbva malko da q predrazpolojij,no v vsi4ki sluchei vi trqq teren,vse pak ako ste zorlii ne vi prechi da otidete do nqkoi hotel..ala-bala,nikoi nqma da vi bezpokoi i drug shte vi smeni charshafite nakraq :-D
i az go imah toq problem, purvo hodehme po gradinkite, be6e qko veselo, osobeno kato se vidqhme v neta posle (za 4ekidjiite - klip4eto go be6e snimal 1 frend ot balkona si (pravihme go v gradinkata zad bloka mu) posle go nakarah da go istrie klip4eto) kakto i da e vajnoto e 4e si pravehme kafa i ni be6e zabavno, posle po4nahme u tqh ili u nas kato nqma nikoi, posle kazah na na6te, te ne6to ne odobriha ideqta no nikoi ne gi pita (ne gi pitah dali moje, kazah im 4e 6te), posle tehnite q izseliha na 1viq etaj (tehniq apartamet be6e to4no nad neq samo 4e na 6tiq etaj) i tam po4nahme da besneeme, vupreki 4e behme v otdelen apartament pak ne be6e bezopasno, ska4ah ot purviq etaj po bokserki 6tot tehnite re6iha da minat da q vidat kvo pravi. drug variqnt e po toaletnite v kafetata ili nekade drugade, ako va6te sa na rabota i 2mata bqgate ot daskalo otivate u vas, pravite kvo pravite i ste gotovi samo vnimavaite da ne vi stane navik i da vi iskliu4at, ako u4ite v 1 daskalo probvaite v kenefa na daskalo, ne e mnogo romanti4no i 6iroko ama kvo ti dreme
pisna mi, ne mi se pi6e pove4e, a i ne se se6tam za drugi mesta, ae uspeh, i da raskazva6 posle kade ste go pravili
setih se o6te 1 mqsto samo 4e trea da e kusno :( na grobi6tata :smt005
hahaha na grobishtata zvuchi dosta qko :-D :-) ...e taka chukam si i po nqkoe vreme idva egidata i ni spukvat i dvamata ot boi shtot ni mislqt za cigani koito kradat plochi... :lol: :lol:
abe brato kfo tolko be sedni si iskai na priqtelkata ti be :idea:
sram li te e :?:
ne we 6toto mojete da sednete 2mata da si re6ite kvo mislite po vaprosa ama se pak si mislq 4e gajeto ti e devstveno ili ne6to takova 6oto da ne e iskala do sa (tva sa 6 meseca) :!: :!: :!: :!:
ama se pak ti predlagam da pogovori6 s neq da vidi6 tq kvo misli po vaprosa a ne nie nie nqma da se e***e s tebe :D :D :D :D
da be brato znam...ne me e sram mn qsno ama problema ne e che tq ne iska a che nqma kade :!: :!: :smt119 ....inache az sum govoril s neq za tva i ne e devstvena...abe to imashe 1na vuzmojnost ama kureca ze che ne stana :-D ](*,) :-$ ...ama sa veche nqma mqsto za propuski \:D/