View Full Version : zashto pravqt taka ? kakvo sam im napravila :(
zvezdi4KA^Sad
12-04-2006, 11:29
Pisna mi ot vsichko veche... !
Predi imah dosta priqteli,ne sam se samnqvala vav vazmojnostite si,no sega napravo mi se srina samo4uvstvieto i to samo zaradi nqkoi hora.
Mnogo neshta se promeniha,smenih daskaloto,veche ne se vijdam s dosta sau4enici,ne potragna v otno6eniqta s klasa i az stanah dr chovek,no ne zashtoto az taka iskah,a zashtoto nqkoi hora me napraviha takava.Pochnah da 4uvam kakvi li ne gluposti zad garba si,ot sqka obida strashno mnogo me zabolqva.Znam che ne trqbva da mi puka...no zashto sa takiva?Kakvo sam im napravila?Az ne sam losh chovek,vinagi sam se stremqla da bada dobra,ne obicham da se karam s nikoi...i imam 4uvstvoto 4e kolkoto pove4e se staraq tolkova po-zle stava. :smt009 Neznam dali me razbirate ama ne moga poveche...neznam kak da se spravq s takiva hora :(Na vas slu4valo li vi se e ? edva li :( offf totalno se srinah veche :smt010 Veche varvq s navedena glava ot strah 4e nqkoi 6te doide da mi kaje ne6ty gadnooo :smt010
Sajalqvam 4e vi zanimavam s moite problemi,znam 4e vseki gi ima...neznam kakav savet bi mi dal nadejda...prosto si izlqh dushata :smt010
panterata
12-04-2006, 14:35
просто трябва да не им обръщаш внимание и те ще спрат. трябва да се правиш че не ти пука , дори и ти да се смееш и те ще видят че не могат да те обидят и надразнят , а това им е целта.. ще пробват още няколко пъти и като видят че номерата им не минават и че на теб не ти пука ще спрат защото няма да има за какво да го правят. просто бъди силна.. хората понякога са гадни .. да знам.. но не бъди слаба.. защото ще те тъпчат. когато виждат как се ядосваш , как се натъжават.. нарочно го правят.. нз дали и ти нямаш някаква вина.. само ти можеш да знаеш и да промениш нещата.. поне според мен вината ти е че ги оставяш да те правят на луда.. кажи им да си гледат работата..
evil_lady_in_black
12-04-2006, 14:41
просто трябва да не им обръщаш внимание и те ще спрат. трябва да се правиш че не ти пука , дори и ти да се смееш и те ще видят че не могат да те обидят и надразнят , а това им е целта.. ще пробват още няколко пъти и като видят че номерата им не минават и че на теб не ти пука ще спрат защото няма да има за какво да го правят. просто бъди силна.. хората понякога са гадни .. да знам.. но не бъди слаба.. защото ще те тъпчат. когато виждат как се ядосваш , как се натъжават.. нарочно го правят.. нз дали и ти нямаш някаква вина.. само ти можеш да знаеш и да промениш нещата.. поне според мен вината ти е че ги оставяш да те правят на луда.. кажи им да си гледат работата..
:smt023 взе ми мислите :lol:
Не ги оставай да продължават!Просто се прави на непукист,колкото и трудно да звучи не е невъзможно..вярвам че ще се справиш!Успех
abstraction
12-05-2006, 12:34
аз пък мисля, че когато има някакъв проблем, независимо какъв е той трябва, то той да се постави и да се намери някакво решение. В случая - постави пред всички проблема си - че не ти е хич приятно да правят така. Ще си кажеш - че те точно затова го правят. Но понякога прекалената откровенност от нечия страна може да отвори дълбока рана у някой друг. Все пак замисли се какви са техните мотиви да се държат гадно и ще стигнеш до извода, че те може би имат повече проблеми от теб.
real-girl
12-05-2006, 18:18
Hm,znae6 li,smqtam,4e pri4inata da se d1rjat taka s teb e qvno,za6toto vijdat,4e si po-4uvstvitelna i si podatliva,za s1jalenie na takiva izp1lneniq i te prosto ..se v1zpolzvat. A znae6 li za6to? Za da go pravi tova nqkoi,zna4i ima seriozni li4ni problemi ili kompleksi i po toq na4in se opitva 'da izp1kne' pred tebe po nqkak1v na4in,za6toto na vseki mu se iska da e silen i kolkoto i jivotinski i gadno da zvu4i,mqkoi t1p4at po-uqzvimite to4no,za da se pokajat,da si rekat:'e,na,ima i po-golemi zleta ot men', a to kakvo se okazva-to4no obratnoto-teq,koito go pravqt prosto ne se zamislqt za 4uvstvata na tiq sre6tu tqh i ma4kat nared,za6toto qvno imat problemi si izqvata si i taka si pomagat 'da izlqzat na pov1rhnostta'. A ti qvno poneje si po-mil i dob1r 4ovek,ne si pada6 po podobni izp1lneniq. Kakvo si mislqt,4e ti ako re6i6,ne moje6 da se d1rji6 gadno li? Oxoo,i o6te kak,no ne e tam rabotata. Da si izbiva6 taka kompleksite i li4nite problemi e priznak na necilivizovanost i e tipi4na za kompleksar4etata bez osobeni vijdaniq..edinstvenoto,koeto moje6 da napravi6 e da ne im se poddava6 i da ne im obr16ta6 vnimanie,daje nai-dobre 6e e da gi ignorira6 i da vidi6 kak 6e sprat! Kato razberat,4e s teb ne se polu4ava..,misli6 li,4e 6e ima smis1l da go pravqt pove4e? Vqrno e,4e e trudno,no v protiven slu4ai slaga6 sebe si pod tqh,a za6to?! Nima si ne6to po-malko ot tqh? Ima edna pogovorka-'Nikoi ne moje da te napravi na glupak bez tvoeto sobstveno s1glasie'..i e taka naistina,kato se zamisli6. Izqvvai se,pokazvai istinskoto si Az,b1di otkrita,vedra,prismivai se na povedenieto im,kefi se,imai uspehi..p1k da vidim te dokoga taka 6e se zaqjdat s teb..znae6 li kak VEDNAGA 6E SI ZATVORQT GOLEMITE USTI i vsi4ko 6te e OK za teb,samo za6toto TI taka si si re6ila !? Probvai tova,mila,i ti garantiram uspeh,s teb s1m !
gerinceto
12-05-2006, 18:34
Не ги оставай да продължават!Просто се прави на непукист,колкото и трудно да звучи не е невъзможно..вярвам че ще се справиш!Успех
kofti_nick
12-05-2006, 18:52
Заеби ги тес идиоти , игнорираи ги не им обръщай внимание :) Не се нержи излишно заради някфи олигофрени :) =;
za men tova ne e re6enie na problema, za6toto nqma kak prosto 4ovek da si zatvori o4ite za ne6ta koito go zasqgat vse po-nadulboko.milo momi4e vijda6 mi se dosta svestna i az li4no 6te ti dam dva suveta,koito iskreno se nadqvam da ti pomognat-1 :opitai se da nameri6 pone 1 4ovek s koito da moje6 da ob6tuva6 normalno i da se razbirate, druga vuzmojnost e da promeni6 izcqlo vun6niqt si vid, da dobie6 nov na4in na durjane ili puk v kraina smetka za6to ne se presmesti6 o6te 1 moje puk da se polu4i tozi put...nadqvam se da sum ti pomognala
Bloodlust
12-10-2006, 11:45
Съгласна съм с почти целия пост на real-girl. И бих допълнила още малко.
Повечето хора са сеирджии. Те едва ли правят тези мизерии, защото те мразят. Мисля, че просто си правят шоуто с теб. Един вид: "Гледай сега аз какво ще й кажа и тя как ще се засегне!". Доста хора казаха, че трябва да игнорираш и да си непукист и... Ами не, повярвай, НЕ трябва!
Бори се за себе си и не им позволявай да те тъпчат! Ако някой ти каже нещо на криво - ми затапи го! Не се проявявай, като беззащитно дете. Сигурна съм, че ако ги насолиш няколко пъти, ще се откажат от интригите или поне няма да те тормозят толкова.
Успех!
Ние българите сме сейрджий, това си е типична нашенска черта те може да говорят зад гърба ти, но какво ти пука на тебе, нали нямат смелост да се изправят и да ти го кажат в очите ==> те те мислят за нещо повече от тях и ги е страх.
IKisseDAGirL
12-11-2006, 11:18
Az ne sam losh chovek,vinagi sam se stremqla da bada dobra,ne obicham da se karam s nikoi...i imam 4uvstvoto 4e kolkoto pove4e se staraq tolkova po-zle stava. :smt009 Neznam dali me razbirate ama ne moga poveche...neznam kak da se spravq s takiva hora :(Na vas slu4valo li vi se e ? edva li :(
на мен не ми се е случвало, но много си права :arrow: докато не спре да ти пука, ама наистина да не ти пука и да не се интересуваш от чуждото мнение, работите няма да се променят.. докато се впрягаш за тези неща и им отдаваш такова значение, и другите виждат това, нищо няма да се оправи [-X
защото несигурността, колебанието и страха си личат отдалече.. и карат другите да се държат по този гаден начин
чрез прекалената доброта няма да спечелиш никакви приятели, ще спечелиш само използвачи :?
научи се да вървиш с вирната глава и да не чуваш какво останалите казват.. така ще имаш възмажност да се заслушаш в това, което ти казва твоята глава..
а това да се опитваш да си добър с останалите не показва какъв човек си всъщност, защото може да го правиш само и само за да им се харесаш или от страх да не бъдеш отхвърлен от колектива... и май при теб е точно така :?
какъв е смисъла да се държиш добре с хора, които не отвръщат със същото? всеки трябва да получава в отговор това, което е заслужил, а теб те тъпчат, защото прекалено много гледаш да угодиш, независимо на кого, независимо от това как той е постъпил с теб..[-(