Влез

View Full Version : Проблем с едно момиче

единнещастенмладеж
12-04-2006, 18:46
начи историята е следната ... от мойто даскало (от съображения за сигурност няма да казвам кое е то) имаше едно момиче от 8ми клас което много ми харесваше обаче аз си мислех че тя е много надута обаче един ден я видях във една дискотека Дабъл Вижън и нали много я харесвах и отидох при нея да и кажа обаче тогава дойде най лошото .. докато си танцувахме и без да искам я полях с чашата тя обаче явно беше доста свестна щото не се нацупи даже се запознахме и след това спахме заедно и така ходех с нея до миналата седмица обачее миналата седмица исках да правиме секс ама ако може да ми духа щото много ми се искаше и и казах .. мислех че ще ме разбере обаче тя ми се навика и аз понеже съм много нервен и без да искам и ударих един шамар .. тя се разрева и сега нито ми говори нито отговаря на любовните смс-и кажете моля ви какво да правя

koalka
12-04-2006, 18:51
Еми и мен да ме удариш и аз няма да ти отговоря.

LaPeNcEto0o
12-04-2006, 18:52
mi bil si mnogo naxalen ama moje bi i se izvini li4no ne s sms

madlencheto:)
12-04-2006, 18:55
Еми и мен да ме удариш и аз няма да ти отговоря.
Постъпил си по най-ужасния начин!! съмнявам се,че повече ще ти обърне внимание... трябва много да те обича за да се върне пак при теб, но дори въпреки това аз ако бях на нейно място нямаше да искам да те погледна повече...

IlLuSi0nS`
12-04-2006, 18:58
ем не с смс-и.. върви при нея и си поговорете.. и двамата имате вина - тя се е развикала.. ти си се изнервил.. ама като се видите лично и и се извиниш ще се опрайте..

s500
12-04-2006, 19:03
Mного правилно си постъпил пич,точно така се прави като не иска да ти духа я удряш ](*,) да се насини и да почне да те уважава,ако не започне още бой и така докато не я превъзпиташ и сама не започне да иска го иска,а като ти омръзне я фърляш и взимаш следвщия номер :lol: :evil:

{SwEeT_anGeL_F}
12-04-2006, 19:06
ami veroqtnostta da e pak s teb e ni6tojna..trqq da e super luda da se vyrne pri 6amara det si i udaril..tui 4 ene si prei iluzii za ne6to..ama moje da e mnoo vlubena i da ima6 kysme6 \:D/

gerinceto
12-04-2006, 19:08
ako pita6 men tq ima za kfo da ti se sardi.pogovori s neq i i se izvini li4no a ne s nekvi sms4eta

12-04-2006, 19:10
ама моля ви се .. аз не че искам да ми духа обаче просто я обичам и съм сигурен че и тя ме обича обаче според мене тя просто искаше да ме зареже щото нямам много пари и даже ми го намекна опита се да ми каже нещо че не съм я черпел достатъчно обаче аз вярвам че се обичаме и изкам да сам с нея и да продължваме да ходиме.. сериозно хора моля ви се помогнетее ми да си я върна :cry:

mnogomili4kata-sf
12-04-2006, 19:30
Абе ей тъпи лапета!!!!!!!!!! Кво е тва?!?!? Как си позволяваш да я удряш бе!!!!!!?!?!Тва е 2рият случай, в който разбирам за момче в училищна възраст да си бие гаджето....то не,че е от значение възрастта...ама тва ли е за вас изразяването на обич!?!?!?!? Я се погледни бе,виж се къв си....токущо му в пораснала п*****а и вече голям го раздаваш...и как мислиш,че после момичето ще продължава да те обича....само си размърдай малко сивото вещество,ако имаш такова.Тва да не ти е изстривалка за обувки!Следващия път мисли преди да посегнеш пак на момиче!И то на такава възраст,в която още психиката му не е изградена достатъчно.После нямало да има агресия-ама друг път :-k =; ](*,) [-o< #-o :smt013

Crafter
12-04-2006, 19:48
Абе ей тъпи лапета!!!!!!!!!! Кво е тва?!?!? Как си позволяваш да я удряш бе!!!!!!?!?!Тва е 2рият случай, в който разбирам за момче в училищна възраст да си бие гаджето....то не,че е от значение възрастта...ама тва ли е за вас изразяването на обич!?!?!?!? Я се погледни бе,виж се къв си....токущо му в пораснала п*****а и вече голям го раздаваш...и как мислиш,че после момичето ще продължава да те обича....само си размърдай малко сивото вещество,ако имаш такова.Тва да не ти е изстривалка за обувки!Следващия път мисли преди да посегнеш пак на момиче!И то на такава възраст,в която още психиката му не е изградена достатъчно.После нямало да има агресия-ама друг път :-k =; ](*,) [-o< #-o :smt013

=D>

Нямам какво да добавя.

hoseto_
12-04-2006, 19:52
ама моля ви се .. аз не че искам да ми духа обаче просто я обичам и съм сигурен че и тя ме обича обаче според мене тя просто искаше да ме зареже щото нямам много пари и даже ми го намекна опита се да ми каже нещо че не съм я черпел достатъчно обаче аз вярвам че се обичаме и изкам да сам с нея и да продължваме да ходиме.. сериозно хора моля ви се помогнетее ми да си я върна :cry:

че и нагал ](*,) кой ще ти помогне бре. едн такъв кат тебе да набарам цял тир ще му завра в з*****а :smt013 :smt013 :smt013

A^B^S^O^L^U^T_$3&gt;&lt;y
12-04-2006, 20:03
Един мъж не трябва да удря НИКОГА жена. НИКОГА! ако е истински мъж. Това баща ми ми го е казал. Може би ми се е искало, но имам поне малко достойнство да не ударя човек, който нищо не може ми направи. За мене си един кретен. Харесвал си я...... Искал си да я ебеш. Изобщо знаеш ли какво е любов. Или гледаш през оная си работа. Пълен боклук си!

iiirish
12-04-2006, 20:04
постъпил си меко казано отвратително! не виждам защо първо на първо си се изнервил от това, че ти е повишила тон?! не е ли напълно нормално при положение, че все е имало моменти в които ти е намеквала, че не иска да прави това (най-малкото щом до сега не го е правила!) така че тук си си виновен само ти!

и тя си е много права да не ти отговаря на смс-ите и обажданията! ако на мен някой дрисьо ми удари шамар не само, че никога повече няма да го погледна (защото ще ми е под достойнството да се унижавам като се връщам при него), но и никак няма да му остана длъжна за този шамар :!:

BeBcHeTo
12-05-2006, 08:21
Постапил си доста ужасно....не мисла 4е ще се върне при тебе