Влез

View Full Version : Съвет - ами ако..

Лудия Джо
12-04-2006, 20:06
Е добре момичета и момчета, изчетох какви ли не теми за някакви свалки, вярно, че е строго идентично по какъв начин сваляш и с това съм напълно сългласен. Но все пак не се отбелязват ситуациите. Както знаете.. широк свят, много хора, различни характери. Просто ми дойде на акъла нещо. Доста от моята компания имат проблем с гаджетата си и просто не знам как да ги окуража, те просто не приемат. Вярно, не ги харесват много момичета, но предполагам, че при първата желаеща ще се вкопчат като катерица за лешник :) Просто не знам какво да им кажа.. Просто искам да поставя такава ситуация. Излизате към 6 момчета и 5 момичета на кафе много често. Две от момчетата харестват две от момичетата, но не искат да препдриемат някаква стъпка, просто защото се страхуват да не бъдат отрязани. Чудят се по какъв начин да се обеснят в любов, но искат ако им бъде отказано по нататъшно развитие на отношенията, да си запазят и достойнството, и приятелството, просто искат опита им да е по-сигурен. Самият аз имам гадже в момента, но просто каквото и да им говоря, те не приемат. Според вас как трябва да постъпят?

Crafter
12-04-2006, 20:09
Недей да играеш ролята на Купидон - вече е покрита с давност.
Остави съдбата да си свърши работата.

Ако нещо работи, не го оправяй.

iiirish
12-04-2006, 20:12
не се занимавай с тях. щом сами нямат смелост да направят каквото и да било значи са страхливци, които дано са наясно, че в живота всеки има нужда да рискува! жалко, че те се проявяват като слаби личности и характери, но това си е за тяхна сметка. радвай се, че ти си добре, че обичаш и че си обичан, че си щастлив, а както се казва за останалите: да се спасяват! ;)

iiirish
12-04-2006, 20:19
в какъв смисъл любезно?

Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:
Crafter, anito.sl, смятам, че сте от достатъчно време тук, за да сте чули за едно нещо наречено ЛС :wink: Използвайте го, не хапе :wink:

DevilWish
12-05-2006, 07:06
Еш вие си лафите тука а 4овека 4ака нашите савти дайте да му помогнем :P {}
Точно пък ти с това мнение много му помогна... ](*,)

Ами според мен наистина както каза Анито трябва да ги оставиш да си правят каквото решат за добре при полужение ,че не разбират от дума нали така ;)

koalka
12-05-2006, 10:04
Ами трябва да решат-или да съберат смелост и да им кажат,или ще им е търсене,защото ги е срам и се страхуват да не бъдат отрязани и няма да им кажат.Остави ги,не им обяснявай,достатъчно си направил.Ако искат да послушат съвета ти ще го направят,ама не е зле още един последен път да им го припомниш.

gerinceto
12-05-2006, 12:20
Недей да играеш ролята на Купидон - вече е покрита с давност.
Остави съдбата да си свърши работата.

Ако нещо работи, не го оправяй.