View Full Version : испанската муха
някой ползвал ли е , има ли ефект споделете мнение !!!
xax, az daje ne znam kakvo e tova?
не,несъм ползвала и ме съмнява да има някаф ефект
Moje li nqkoi vse pak da obqsni kakvo e tova?
http://pazar.bg-sex.com/cosmetics/sexstimulanti/?488&a_aid=6cb5a168
ahaaaa, mersi, sega mi stana qsno:)
mi probvai moje i da pomogne se pak 6e razbere6 samo ako probva6...
И кво става като го изпиеш :lol:
Абе има ли го в аптеките :D
V apteki se samnqvam ama v sex Shop bi trqbvalo :) A te sa taka ili inache kolkoto aptekite :P
cherrybaby
12-05-2006, 19:21
zvu4i gotino
има ефект подариха ми този вълшебен елексир на последния ми рожден ден
мисля, че е някакъв екстрат от тази муха
в шишенце е- ако някой е използвал попърс(подобно е :Wink: )
по принцип се използва на капки да кажем една две капки в питието на момичето :D
действа възбуждащо и увеличава сексуалното желание, т.е. ебе ти са МОЩНО
аз лично си изхабих подаръка за една вечер O:) но май прекалих хахахах :D
а и ,l@zur, не всичко е късмет, даже ми се струва, че нищо не е случайно :)
има ефект подариха ми този вълшебен елексир на последния ми рожден ден
мисля, че е някакъв екстрат от тази муха
в шишенце е- ако някой е използвал попърс(подобно е :Wink: )
по принцип се използва на капки да кажем една две капки в питието на момичето :D
действа възбуждащо и увеличава сексуалното желание, т.е. ебе ти са МОЩНО
аз лично си изхабих подаръка за една вечер O:) но май прекалих хахахах :D
а и ,l@zur, не всичко е късмет, даже ми се струва, че нищо не е случайно :)
sexy_tigar4e_MM
12-05-2006, 19:26
xax, az daje ne znam kakvo e tova?
i az :shock:
No|Problem
12-05-2006, 19:39
ne sum tva e mit
ima kofti strani4ni efekti i ne e dobre da se izpolzva 4esto
няма бе, ти й го слагаш веднъж в чашата после ти пуска на автоматик хахаха :)
Няма особено влияние, даже бих казал никакво.Да дадеш 30 кинта за буквално толкова голямо шишенце за 15 капки всеки път, въобще не си струв. Поне аз като го проах веднъж на себе си, не открих никва разлика-закво ми е нещо което да ме кара да искам да правя секс като аз така или иначе си искам секс??
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
Толкова е голямо шишенцето. мн малко за 30 кинта
Няма особено влияние, даже бих казал никакво.Да дадеш 30 кинта за буквално толкова голямо шишенце за 15 капки всеки път, въобще не си струв. Поне аз като го проах веднъж на себе си, не открих никва разлика-закво ми е нещо което да ме кара да искам да правя секс като аз така или иначе си искам секс??
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
Толкова е голямо шишенцето. мн малко за 30 кинта
Eee, hi4 te nqma... tva ne prili4a na 6i6e daje... trqq6e da naprai6 ei taka =>
_____
| |
/ \
/ \
/ \
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|_______ |
a i + tva e absolutno bezsmisleno da go ukazva6 po tozi na4in, 6toto horata polzvat razli4ni po golemina monitori i razdelitelni sposobnosti i pri vseki 6te e razli4no po razmer hahahahaha
male 4e grozno izleze kat ne za4ita intervalite hahahaha
Не ве става въпрос че е толкова високо. Малка работа. Около 50-60 капки от които всеки път като го използваш трябва да сложиш по 15 капки. Квото ще ти кажат че е унисекс(става за мъже и жени), че няма вкус и мирис ама не е вярно, вкусът е някъв щипещ-бие по скоро на алкохол. Мирис немоа си спомня дали имаше.(казвам го от личен опит защото го пробвах на себе си). Иначе недей очаква магически ефекти, даже никакви. Щом и двамата го желаете (секса) няма нужда от такива боклуци. Ня смисъл. А пък ако искаш да си направиш ташак с някоя маца , просто и се отпусни анално в чашката, тогава ще бъде трогната :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не ве става въпрос че е толкова високо. Малка работа. Около 50-60 капки от които всеки път като го използваш трябва да сложиш по 15 капки. Квото ще ти кажат че е унисекс(става за мъже и жени), че няма вкус и мирис ама не е вярно, вкусът е някъв щипещ-бие по скоро на алкохол. Мирис немоа си спомня дали имаше.(казвам го от личен опит защото го пробвах на себе си). Иначе недей очаква магически ефекти, даже никакви. Щом и двамата го желаете (секса) няма нужда от такива боклуци. Ня смисъл. А пък ако искаш да си направиш ташак с някоя маца , просто и се отпусни анално в чашката, тогава ще бъде трогната :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
emi imenno be umniq... na razli4nite po golemina monitori i razdelitelni sposobnosti 6te izglejda razli4no visoko, sq razbra li?