PDA

View Full Version : problem s mokreneto

nujda^ot^pomo6t^f
12-05-2006, 07:56
Imam nujda ot syvet. Kogato pravim seks s priqtelq mi se mokrq mnogo trudno. Do tuk sme go pravili samo 7 pyti , toi ne mi be6e pyrviq, predi nego bqh spala s predi6niq mi priqtel 4 pyti i nqmah takiva problemi. Sega kogato trygnem da pravim seks i toi po4va da pronikva v men me boli i 10 minuti otdelqme glavi4kata a vliza i izliza bavno i leko vyv vlagali6teto mi i taka dokato po4ne da vliza po na dalboko i se namokrq. Posle ve4e nqmame nikakvi problemi seksa e strahoten no tezi uslojneniq ni ubivat po4ti cqloto jelanie za seks:( Toi m ie kazval 4e iska da brykne s pryst za da se namokrq po lesno no imam bqlo te4enie i mi e nekomfortno i 4estno kazano malko me e sram! Mojete li da mi kajete kak po drug na4in da se namokrq po lesno za da ne me boli v na4aloto i da mojem da pravim normalen seks?

krem4et0
12-05-2006, 08:04
За лубриканти чувала ли си. Освен това не виждам какво ти е неудобно от бялото течение-няма после да си лапате пръстите и толкова. С малко стимулация на клитора с език или с пръстче става също.

shalis
12-05-2006, 08:17
Mi 6tom ne si mokra ot na4aloto, zna4i ne te e vyzbudil dostaty4no. Apyk ima kakvi li ne gel4eta i t.n. deto pomagat to4no za slu4ai kato tvoq:)

f 17
12-05-2006, 08:27
Qvno pri4inata e v nego.V smisal takav, 4e toi e tozi, koito trqbva da ti otdeli pove4e ot lubovnata igra, da te vazbudi.Ako znae kak prosto nqma kak da ne se podmokri6.Kazvam ti go ot opit za6toto i pri men e taka - adski mn me boli i vliza 5min, no taka be6e samo v na4aloto.A kato te podmokri dostata4no nqma da te boli, sigurna sam.I az imam bqlo te4enie taka 4e znam za kakvo govori6.POstarai se to4no predi tova da si oti6la do banqta i da si se pogrijila da nqma6 takova v bizkite nqkolko minuti (pone).Opitaite s pove4e ot lubovnata igra, togava nqma da boli!

malkata_14
12-05-2006, 08:38
a kak moje da se pogriji da nqma takova? smisul kakvo trqbva da napravi? az puk li4no se pritesnqvam ot tova 4e ponqkoga se ovlajnqvam prekaleno mnogo i ponqkoga daje dunkite mi se mokrqt i se 4ustvam malko neudobno....tva lo6o li e?

l@zur
12-05-2006, 10:57
всичко е в рамките на нормалното всяко момиче е ралично едни се навлажняват трудо други лесно!Това не е проблем!
Ползвайте лубрикант или пак му позволи да те стимулира с език с прасчета едвали няма да можеш да се навлайниш тогава

Nen0RmalniK
12-05-2006, 13:06
Imam nujda ot syvet. Kogato pravim seks s priqtelq mi se mokrq mnogo trudno. Do tuk sme go pravili samo 7 pyti , toi ne mi be6e pyrviq, predi nego bqh spala s predi6niq mi priqtel 4 pyti i nqmah takiva problemi. Sega kogato trygnem da pravim seks i toi po4va da pronikva v men me boli i 10 minuti otdelqme glavi4kata a vliza i izliza bavno i leko vyv vlagali6teto mi i taka dokato po4ne da vliza po na dalboko i se namokrq. Posle ve4e nqmame nikakvi problemi seksa e strahoten no tezi uslojneniq ni ubivat po4ti cqloto jelanie za seks:( Toi m ie kazval 4e iska da brykne s pryst za da se namokrq po lesno no imam bqlo te4enie i mi e nekomfortno i 4estno kazano malko me e sram! Mojete li da mi kajete kak po drug na4in da se namokrq po lesno za da ne me boli v na4aloto i da mojem da pravim normalen seks?

vkarai si edin marku4 u pichkata i go pusni dokrai taka 6te e postoqnno mokra :D

panterata
12-05-2006, 14:34
амии явно не те възбужда достатъчно.. увеличете любовната игра.. нека те лиже напр.. можеш да му кажеш "хайде 69" :)

gerinceto
12-05-2006, 17:38
Mi 6tom ne si mokra ot na4aloto, zna4i ne te e vyzbudil dostaty4no. Apyk ima kakvi li ne gel4eta i t.n. deto pomagat to4no za slu4ai kato tvoq:)