View Full Version : Без презерватив?
Въпроса ми е следния ако правя секс с приятелката ми без презерватив и не свършвам в нея така де "паза я" каква е вероятноста от забременяване.Задавам така въпроса,защото няколко наши приятелски двойки от както са заедно никога не ползват презерватив и до момента никакъв проблем няма Някакъв коментар съвет ако искажете ще съм ви благодарен. :-k
Ако не пие хапчета и разчитате само на късмета, вероятността не е никак малка. Преди да се изпразниш винаги се отделят няколко капчици, които все още не си усетил и те могат да направят белята. Трябва много да се внимава. Също така при тази практика е задължително при последващ тек да си го измиеш и да се изпикаеш, защото ако само го измиеш или ти направи свирка, по каналчетата остават отделни капчици, които след това могат да проникнат и да направят пакост.
Общо взето тази практика е твърде рискована и дори много опитни мъже я избягват. Ако го правите без презерватив си е хубавно приятелката ти да мине на таблетки, които се пият по график, всеки аптекар ще ви обясни, а си има и опътване във всяка опаковка. Видове има много, сега няма да препоръчвам определена марка медикаменти.
miss_india
12-05-2006, 09:13
99% nama opastnost, no tozi 1% koito ostava moje da se okaje i fatalen.
To ne se li hodi na genekolog za da i zemat kruv i ot tam da opredelqt kakvi hapcheta po tochno?Ili napravo ot aptekata?
Dobre de ako go pravime purvi put i mnogo predi da trugna da svurshvam da go izvada...mai e oshte po bezopasno a ne v posledniq moment:)?
Да бе да! =; То ако наистина бяха 99% безопасни, си4ки секс без презервативи щяхме да праим! ](*,)
99% сигурност ти гарантират противозза4атъ4ните.
Ина4е ако го искаш в 4исла процентът е около 25. Демек не е изобщо безопасно.
Извинявай ама при около 20% шанс да забременееш няма ли да си ползваш презервативите,а? [-(
Dobre de ako go pravime purvi put i mnogo predi da trugna da svurshvam da go izvada...mai e oshte po bezopasno a ne v posledniq moment:)?
Просто е игра на руска ролетка. Подобре да и предпишат таблетки и да си го правите спокойно и двамата. Разбира се, и с хапчета не си позволявай да свършваш в нея, а отново с "прекъснат акт". Ако водите редовен полов живот и искате да е без презертив, най-добрия и сигурен вариант са противозачатачните.
DjBaloon
12-05-2006, 09:41
Въпроса ми е следния ако правя секс с приятелката ми без презерватив и не свършвам в нея така де "паза я" каква е вероятноста от забременяване.Задавам така въпроса,защото няколко наши приятелски двойки от както са заедно никога не ползват презерватив и до момента никакъв проблем няма Някакъв коментар съвет ако искажете ще съм ви благодарен. :-k
Ot kuf zor trqbva da go praite bez prezervativ? Iskash sled tva da se vaikate ako neshto se izpusnesh ili ako ti ili tq imate nekfi bolesti da si gi prenesete?
Purvo zashtoto e mnogokratno po golqmo udovolstvieto bez!Qavno ne gi znaesh tova...I sum ot 1 godina s neq taiche ne me pretesnqvat bolesti...
ami kaji i da vzima nqkakvi tabletki.Moje da nestane nishto ot 1-viq put no na neq shte i super kofti i postoqnno shte e nespokoina i shte se moli da i doide cikula.Za da ste spokoini i dvamata i da ne se pritesnqvate govori s neq i kaji da si vzeme tabletki ako e suglasna....taka shte e nai-dobre pri polojenie che iskate bez prezervativ
mmm i az sam ot po4ti 1 godina s edno mom4e i do sega sme go pravili samo parviq pat S prezarvativ,a ve4e dosta pati bez.Spored men ima golqma opastnost,no trqbva da si siguren v sebe si(ne 4e vseki e siguren na 100%) i mn da vnimava6 i da ovladae6 polojenieto na vreme,smisal da go izvadi6 po rano predi da svar6i6...a za bolesti ne sam se pritesnqvala vaob6te.Ako darji6 i vqrva6 na tozi 4ovek,za6to pak ne! no ne pojelavam takiva ne6ta i na nai golemiq si vrag...! :smt018 :)
просто ти се чудя на акала !
с презерватив или без няма голяма разлика да ти кажа!
и без значение кога ще го извадиш или каде ще сваршиш винаги има риск може да е минимален но не си застрахован от последсвия ! Помисли добре за едно ебане става ли ти се ТАТКО????????? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
malka_sladuranka
12-05-2006, 11:33
99% няма опасност ама с презерватив... ](*,) ](*,) ](*,)
:shock: ти правил ли си секс изобщо :!: :?:
:shock: ти правил ли си секс изобщо :!: :?:
hahah tozi me razbi...az s moita go pravih 1 besz prezervativ shoto taka stana prosto edno na ruka e che tq posle pi postinor no nqmashe takova udovolstvie...Ot produljitelen sex tq se protriva ot gadniq prezervativ zashtoto e guma i ne moje tolkova dobre da se ovlajnqva i postoqno...Zatova napravih zqlata tema otnachalo...
Sasha2k8
12-05-2006, 12:41
mnogo e vajno da se poznava6 i da se useti6 malko predi da svur6i6..... ina4e....belqta 6te stane
panterata
12-05-2006, 14:40
по време на акта дори и да не свършваш изобщо се отделя течност съдържаща и сперматозоиди.. вероятността е малка.. но знайш ли? после да си блъскаш главата... най добре с презерватив или понее с хапчета :)
perky_girl
12-05-2006, 14:59
може удоволствието да е по-голямо,но лично аз смятам,че е препорачително да си правете любов с презарватив...но все пак вие си знаете
gerinceto
12-05-2006, 17:40
krem4et0
12-05-2006, 18:30
20-25%. Това е един от най-несигурните методи,заедно с календарния!
Не виждам, каквато и да е основателна причина да се прави секс с презерватив, когато си с постоянния си партньор. Има достатъчно качествени медицински продукти (е малко скъпички), които не нарушават хормоналната цялост в организма и т.н.
Тук автора на темата посочна, че иска да прави секс без презерватив на принципа на "прекъснатия акт", което обаче е твърде безотговорно.
Но тези които му препоръчвате презервативи, при положение, че той обясни, че това е гаджето му, а не някоя бройка, не виждам достатъчно адекватни основания.
Много мой приятели, гаджета от 2-3 години правят секс с презерватив, без да използват другите по-модерни средства на съвременната медицина. Това говори за липса на каквато и да е полова култура.
Аз използвам презерватив винаги, когато не съм с гаджето си. Сигурна съм, че и той прави същото, защото не е безотговорен и е достатъчно зрял (28 год.), но когато сме двамата, никога не сме го правили с гума, освен в първите месеци на нашата връзка.
Въпрос на избор може би, но все пак.... до някъде и на култура ;-)
to4no tova iska6e da kaje i mom4eto,4e e edna godina ve4e s tova momi4e i mu ima doverie,pri koeto toi iska da go pravi bez prezarvativ,NO trqbva da znae koga da izdavi ''atributa'' na vreme :lol:
Master_88
12-06-2006, 13:32
Ти си знаеш,но иначе винаги има риск без презерватив
gangbang
12-06-2006, 15:18
готина мацка евала мацко =D> :D
Има вероятност от прееякулационната течност, а ве течността която излиза преди да дойде самата сперма. Та в тая течност има вероятност да има сперматозоиди.
Та в тая течност има вероятност да има сперматозоиди.
Аааахаха, "има вероятност да има"!! (всъщност винаги има, просто концентрацията е значително по-ниска)
*cough cough* Както и да е.. готина мацка: сега ще ти кажа каква е причината. Причината е, че не знам да има хомеопатични противозачатъчни (ако има - поправи ме), а не искам приятелката ми да се тъпче с химии, когато това не е необходимо. Това в общия случай. В по-специални - има много терапии, лечения и не знам още какви терминологии, които не позволяват приемането на мента или шоколад, за подобни хапове да не говорим. А в най-типичния - ако си на 17 и имаш постоянен партньор? Пак ли ще взимаш хапчета или ще си използваш добрия стар капут?
Наречи ме предубеден. Но мисля, че защитавам следващото ниво "култура" - на тези, които са съзнаващи преизползването на съвременната фарвацевтика и не лапат хапчета за спорта.
NaDeTy`bE
12-07-2006, 05:24
abe hora ... ot edna godina i edin mesec s moq priqtel go pravim BEZ prezervativ i dosega si4ko si e nared ... taka 4e .... pravete si sami izvoda :} verno e EDIN pyt stava .. no pri men ne6to ne stava :P da 4ukam na dyrvo !
*cough cough* Както и да е.. готина мацка: сега ще ти кажа каква е причината. Причината е, че не знам да има хомеопатични противозачатъчни (ако има - поправи ме), а не искам приятелката ми да се тъпче с химии, когато това не е необходимо. Това в общия случай. В по-специални - има много терапии, лечения и не знам още какви терминологии, които не позволяват приемането на мента или шоколад, за подобни хапове да не говорим. А в най-типичния - ако си на 17 и имаш постоянен партньор? Пак ли ще взимаш хапчета или ще си използваш добрия стар капут?
Наречи ме предубеден. Но мисля, че защитавам следващото ниво "култура" - на тези, които са съзнаващи преизползването на съвременната фарвацевтика и не лапат хапчета за спорта.
Таблетките не се купуват и пият като бонбони все пак ;-)
Аз употребявам Trisiston, това са 21 таблетки в различни цветове, които се взимат на различен период и по определена цветова схема. Всичко си е оказано в упътването към продукта. Този Trisiston е много ниско хормонален контрацептив. Нямам никакви странични ефекти от него.
Все пак тези препарати се препоръчват след консултация с гинеколога.
*свива рамене* При нас това не е възможно решение поради терапия. А като ни се прави секс без презерватив, просто комбинираме календарче + преждевременно изкарване :D (с момичето ми сме всеизвестни каръци, we take no chances)
krem4et0
12-07-2006, 09:47
готина мацка-да ти кажа,че има смисъл от употребата на презерватив с постоянен партньор дори,защото освен бебета по полов път се предават БОЛЕСТИ. може да е нещо супер безобидно-като 1 инфекция или нещо по-сериозно. Сега сигурно ще кажеш-ами като си сигурна няма опасност. Е, и аз така мислех до преди 2 седмици и правих няколко пъти секс без презерватив,без да свършва в мен и пиейки хапчета,но все пак без презерватив. Резултатът го лекуваме в момента-анаеробна инфекция и ендокок при положение,че аз редовно се изследвам,а и той си е правил изследвания преди време и при положение,че сме си първите и единствени сексуални партньори. сега препоръката на гинеколожката ми е презерватив и хапчетарно преди това 2 седмици въздържание.1 презерватив по-малко ми навлече куп проблеми,костващи ми 100-тина лева и голямо количество нерви!
krem4et0, е много неприятно. Просто при теб е станало кофти стечение на обстоятелствата, но по принцип тези неща са редки, а и не толкова страшни, по-скоро доста неприятни.
ABSOLUTme
12-07-2006, 12:10
Mi opasnostta moito momche e golqma pochti kolkoto men :-D
za shti obqsnq shto - az sum na 18g. i vzimam Diane35(tva go kazvam ne za da pravq reklama)..naistina e dobre mackata ti da mine na hapcheta,zashtoto vse pak tova si e nqkakva zashtita (nadqvam se znaesh,che pazi samo ot bremennost,no ne i ot bolesti)...taaaa hapchetata davat 98% sigurnost...NO moita maika e vzimala sushtite hapcheta,koito sega vzimam i az(pak povtarqm,Diane35)..i vse pak az sum se pruknala :-D tui che ako vi e pisano :lol: no kakto kazah,veroqtnostta da zabremenee momicheto e mn mn mn malka - 2%...da se nadqvame,che nito az,nito vie shte sme ot 'kusmetliite' :lol: :lol:
krem4et0
12-07-2006, 12:49
krem4et0, е много неприятно. Просто при теб е станало кофти стечение на обстоятелствата, но по принцип тези неща са редки, а и не толкова страшни, по-скоро доста неприятни. Е,подобни инфекции са често срещани-70% от жените иман някаква инфекция,а причините са безброй от яденето на шоколад до миенето с не особено чиста вода,каквато е в Свищов. но просто си е кофти-пазиш се уж,а де факто пак не си 100% защитен!
krem4et0, е много неприятно. Просто при теб е станало кофти стечение на обстоятелствата, но по принцип тези неща са редки, а и не толкова страшни, по-скоро доста неприятни. Е,подобни инфекции са често срещани-70% от жените иман някаква инфекция,а причините са безброй от яденето на шоколад до миенето с не особено чиста вода,каквато е в Свищов. но просто си е кофти-пазиш се уж,а де факто пак не си 100% защитен!
Те все пак, доста от инфекциите не се предават и само по полов път ;-) Аз да чукнана дърво с повечето си сериозни гаджета, не сме имали проблеми, когато сме без презерватив.