Влез

View Full Version : Otgovorete pls!

sladka_f
12-05-2006, 13:54
zdraveite...imam nqkolko vuprosa: predvaritelno sujalqvam ako ve4e ima temi po moite vaprosi. A te sa:
1) momi4eta...kajete mi 4esno hubavo li e da vi lijat? priqtelqt mi ot mnogo odvna iska da me lije no az se ne mu pozvolqvam za6toto se pritesnqvam 4e nqma da mu e priqtno...dali ot vkusa ili ot mirizmata...?! kofti 6te mi stane ako posle mi kaje ne6to ot roda na " abe znae6 li 4e miri6e6 gadno" ili ne6to takova ili pak da me pogledne pognusen

2) vinagi li kogato na mom4etata im se pravi svirka na tqh im haresva? tova su6to mnogo me interesum za6toto mislq da zaradvam priqtelq si no puk se pritesnqvam da ne bi na nego da ne mu haresa i posle da me gleda nakrivo?!

3) momi4eta spored vas koi sa nai hubavite i udobni pozi, koi mi preporu4vate?

predvaritelno vi blagodarq ;)

Sasha2k8
12-05-2006, 14:06
hah temata e interesna no poneje sum o6te na4inae6ta ne bih mogla da ti otgovorq na vuprosa...moje bi v skoro vreme i az 6te ti kaja ;)

XXX_f
12-05-2006, 14:13
1. Ami milicka mnogo e hubavo...na men lichno mnogo mi haresva i ako se pritesnqvash che moje da te izgleda s pognusa, kakto ti se izrazi, mojesh da se izmiesh s nqkoi aromaten dush gel ili oshte po dobre s intimen gel.
ima dosta momcheta na koito super mnogo im haresva da "lijat"

2.Vinagi im e hubavo na momchetata kogato im se pravi svirka stiga da vnimavash sus zubkite

3.ami moga da ti preporucham zadnata...na men mi haresva, no ne garantiram che na tebe shte ti haresa. ima dosta mesta kudeto pokazvat pozi daje gledah 4e ima takava tema pusnata naskoro tam mojesh da poglednesh :wink:

panterata
12-05-2006, 14:20
естествено че е хубаво да те лиже :) а по въпроса с вкуса и миризмата ти ако си се измила добре няма да има проблеми никакви :) и на момчетата също им е хубаво да им правят свирки :) ако не го правиш както трябва може да не му е супер яко но чак пък да му е гадно мн се съмнявам :) освен ако не го ухапиш някво силно :) а пък за позите на мен най- много ми харесва на задна. но при всеки е различно . пробвай и ще разбереш :) и не се тревожи от неопитността си :) успех

sladka_f
12-05-2006, 16:12
3.ami moga da ti preporucham zadnata...na men mi haresva, no ne garantiram che na tebe shte ti haresa. ima dosta mesta kudeto pokazvat pozi daje gledah 4e ima takava tema pusnata naskoro tam mojesh da poglednesh :wink: [/b][/color][/quote]
zadnata ima6 predvit deto az sum se podprqla i toi e otzad zad men nali?

gerinceto
12-05-2006, 17:36
1. Ami milicka mnogo e hubavo...na men lichno mnogo mi haresva i ako se pritesnqvash che moje da te izgleda s pognusa, kakto ti se izrazi, mojesh da se izmiesh s nqkoi aromaten dush gel ili oshte po dobre s intimen gel.
ima dosta momcheta na koito super mnogo im haresva da "lijat"

2.Vinagi im e hubavo na momchetata kogato im se pravi svirka stiga da vnimavash sus zubkite

3.ami moga da ti preporucham zadnata...na men mi haresva, no ne garantiram che na tebe shte ti haresa. ima dosta mesta kudeto pokazvat pozi daje gledah 4e ima takava tema pusnata naskoro tam mojesh da poglednesh :wink:

ABSOLUTme
12-05-2006, 17:51
1.est,che shte ti e hubavo kato ti pravi frenska!!ne zabravqi,che klitorniqt orgazum se postiga puti po-lesno,otkolkoto vaginalniqt(demek stimulirane na G-tochkata)
2.est,che shte mu e hubavo :lol: ama za da mu e oshte po-hubavo nedei da se pridurjash kum nqkvi suveti kato 1.fani mu h*q 2.nalapai go 3.zavri si go y slivicite...nai-chuvstvitelnata chast na penisa e glavichkata,t.e. ako imash malko vuobrajenie i jelanie shte mu izvurtish the best-blow job in the world i bez da se pravish na mechogultachka :-D razhodi se iz intimnite mu chasti s eziche,kato ne se susredotochavash vednaga vurhy penisa..i posledna zabelejka - oburni mnimanie na testisite..igrai si stqh,bliji gi,izsledvai gi s ezik.hapi gi s USTNI(v nikakuv sluchai ne izpolzvai zubi :!: ),ako mojesh probvai da gi puhnesh v ustata si na vlajno...tova shte go poburka :wink:
3. taka kato te slucham i nz dali si devstvena ili ne :-s ako da-to otnachalo zapochnete po-bavno i nejno s vsichko,izuchavaite telata si..pozvoli mu da te gleda kudeto iska,zashtoto nqma ot kakvo da se sramuvash - ako ne haresvash tqloto si i ne si sigurna v sebe si shte se zatvorish i shte propusnesh polovinata udovolstvie ot sexa..otplesnah se.. :roll: ta ako si novichka probvaite ezdachka(toi e legnal,ti si otgore i si go 'vuzsednala') - taka ti shte kontrolirach pronikvaneto..druga moq liubima poza e taka narechenata zadna prashka(ili kucheshka)-kogato ti si s grub i toi pronikva izotzad(tva kak prozvucha :lol: )
ami tova e nai-obshto kazano,ima mn takiva temichki v site-a za pozite,mestata i t.n.,prosto se raztursi.i uspeh 8-[

krem4et0
12-05-2006, 17:56
момичетата са ти отговорили изчерпателно по първите 2 въпроса. По третия-на мен ми харесва да съм седнала в него,да съм сключила крака около кръста ми и да се целуваме докато правим секс. Страхотно е-усещаш го с всяка фибра от тялото си!

sladka_f
12-05-2006, 18:11
blagodarq vi mnogo momi4eta....na vsi4ki ;)

sex_i_2maslinki
12-05-2006, 20:32
1, 2 sa s dosta iz4erpatelni otgovori
a otnosno 3... mi az haresvam da sym otgore za6toto kontroliram dylbo4inata na pronikvaneto i se 4uvstvam vlastna:) haresva mi i misionerskata za6toto se 4uvstvam kontrolirana i bezza6titna:) a lubimata mi e lyji4ki:) strani4no az s gryb kym nego, i si ka4vam ediniq krak na krysta mu:) pff neveroqtno e:)

hforce
12-05-2006, 21:42
1. Hubavo e da te lijat (ne sum F no taka predpolagam)
na mom4etata im e kef da lijat, spoko, samo se izmii predi tva i si4ko 6te e ok

2. Dam, vinagi ni e kef, osven ako ne sme v nastroenie, togava... awe pak ni e kef, no prosto ne sme v nastroenie i ne ni se pravi ni6to a samo ni se murzeluva (ne ni e kef kogato ni boli ne6to, prez ostanaloto vreme vinagi sme na kef taka 4e spoko)

3. po dova koeto pi6e6 suda 4e si devstvena i 4e nqma da mu pusne6 vednaga na priqtelq ti a purvo smqtete da se lijete
ta za nai-udobna poza toi da te lije - ti lqga6 po grub, na papre4no na krevata toi zastava na kolene na poda, za mene tva e nai-udobnata poza, ima i druga ama vi trqbva dulug krevat (spalnq naprimer kato lqgate po diagonal) ti lqga6 po grub toi laga po korem na krevata, ima i o6te 1 ako nqmate krevat toi lqga po koremti zastava6 na kolene to4no nad glavata mu

ti da mu duha6 - tuka ne znam, ne sum momi4e i ne znam koq e nai-udobna za momi4etata no na mene mi e nai-udobno kat se izlegna na kravata po grub, puk momi4eto da se opravq kak znae

vuv vruzka s gornata poza, bih vi posuvetval da probvate 69 (ne moga da q opi6a s dumi no predpolagam 4e q znae6 ako ne pitai nqkoq frendka ili nego)

ako ima6 o6te vuprosi moje6 da me pita6 na pm ili v skype

Puhi88
12-09-2006, 23:18
По първия въпрос с лизането ... имах една приятелка , която не обича да я лижат и знаете ли защо - щото я било гъдел :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12-10-2006, 00:37
от всичко което прочетох до тук а то не бе малко... разбрах едно че жените всъщност са изпълнени с първични животински страсти, някво желание да го правят като животните (на задна) е няма нищо лошо ама да не казвате после че само ние момчетата сме с животонски инстинкти 8)

BLaCk_LaDY_
12-10-2006, 09:56
1.est,che shte ti e hubavo kato ti pravi frenska!!ne zabravqi,che klitorniqt orgazum se postiga puti po-lesno,otkolkoto vaginalniqt(demek stimulirane na G-tochkata)
2.est,che shte mu e hubavo :lol: ama za da mu e oshte po-hubavo nedei da se pridurjash kum nqkvi suveti kato 1.fani mu h*q 2.nalapai go 3.zavri si go y slivicite...nai-chuvstvitelnata chast na penisa e glavichkata,t.e. ako imash malko vuobrajenie i jelanie shte mu izvurtish the best-blow job in the world i bez da se pravish na mechogultachka :-D razhodi se iz intimnite mu chasti s eziche,kato ne se susredotochavash vednaga vurhy penisa..i posledna zabelejka - oburni mnimanie na testisite..igrai si stqh,bliji gi,izsledvai gi s ezik.hapi gi s USTNI(v nikakuv sluchai ne izpolzvai zubi :!: ),ako mojesh probvai da gi puhnesh v ustata si na vlajno...tova shte go poburka :wink:
3. taka kato te slucham i nz dali si devstvena ili ne :-s ako da-to otnachalo zapochnete po-bavno i nejno s vsichko,izuchavaite telata si..pozvoli mu da te gleda kudeto iska,zashtoto nqma ot kakvo da se sramuvash - ako ne haresvash tqloto si i ne si sigurna v sebe si shte se zatvorish i shte propusnesh polovinata udovolstvie ot sexa..otplesnah se.. :roll: ta ako si novichka probvaite ezdachka(toi e legnal,ti si otgore i si go 'vuzsednala') - taka ti shte kontrolirach pronikvaneto..druga moq liubima poza e taka narechenata zadna prashka(ili kucheshka)-kogato ti si s grub i toi pronikva izotzad(tva kak prozvucha :lol: )
ami tova e nai-obshto kazano,ima mn takiva temichki v site-a za pozite,mestata i t.n.,prosto se raztursi.i uspeh 8-[

Kitana
12-10-2006, 17:56
браво темата е мн пълна ;)