Влез

View Full Version : Moderated:Дори не съм го виждала, а ми липсва...

I_ve7o
12-05-2006, 16:50
Zna4i moqta istoriq...zapo4na o6te prez lqtoto t.e okola uli mesec...edin den edno mom4e mi se vklu4i...po4nahme da si lafim..pratih my pic...toi stra6no mn me haresa...i ne sled dylgo po4na da me obi4a...est 4e as ne my otvry6tah na 4uvstvata za6toto ne go bqh vijdala...no mn si dopadnahme kato harakteri..i nqkak se privyrzah no ne go i haresvah samo se ebavah...no tova ebavane se rpevyrna v golqma privyrzanost...toi iska6e da izlezem no as se si namirah izvinenie..i sega k`fo 6tot mn se 4ydeh sprq da me tyrsi :( prosto si4ko nqkak izvednyj svyr6i..zvynq my ot nqkolko dni i vse se obajda brat my i mi kazva 4e go nqma....as postoqnno mislq za nego...kajete mi kak da spra da mislq za 4ovek..koito dori ne sam vijdala...moje da vi zvy4i typo no po harakteri mn si pasnahme bez da sym go vijdala.. :( aa i toi e tyr4in..tova nqma zn...no da otbeleja...kajete mi kak da go zabravq... plss help ;(

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

ziky
12-05-2006, 16:57
Zna4i moqta istoriq...zapo4na o6te prez lqtoto t.e okola uli mesec...edin den edno mom4e mi se vklu4i...po4nahme da si lafim..pratih my pic...toi stra6no mn me haresa...i ne sled dylgo po4na da me obi4a...est 4e as ne my otvry6tah na 4uvstvata za6toto ne go bqh vijdala...no mn si dopadnahme kato harakteri..i nqkak se privyrzah no ne go i haresvah samo se ebavah...no tova ebavane se rpevyrna v golqma privyrzanost...toi iska6e da izlezem no as se si namirah izvinenie..i sega k`fo 6tot mn se 4ydeh sprq da me tyrsi :( prosto si4ko nqkak izvednyj svyr6i..zvynq my ot nqkolko dni i vse se obajda brat my i mi kazva 4e go nqma....as postoqnno mislq za nego...kajete mi kak da spra da mislq za 4ovek..koito dori ne sam vijdala...moje da vi zvy4i typo no po harakteri mn si pasnahme bez da sym go vijdala.. :( aa i toi e tyr4in..tova nqma zn...no da otbeleja...kajete mi kak da go zabravq... plss help ;(

Често ми се е случвало и тук е мястото да спомена че скайп е велика програма...anyway.
Та съвета ми или по точно това което искам да ти кажае че се затвърждава мисълта и това което съм си казал че вие момичетатаили по точно повечето от вас незнаят какво искат и менно за това за една година три поредни момичета по тоя начин ми сраха в устата защото аз се привързвам но на кой му пука..
Whatever,,
Не си ли се замисляла че може да се е почуствл малко кофти защото лично аз мразя някой да се ебава с чуствата ми и още повече че винаги са силни и иситнски.....не езле да се видите као може да се свържете по някакъв начин...ако не простто го забрави и да се утрепаш момчето няма да ти обърне внимания...всикчо е свършило..има една приказка сичко се връща...ето започнало е да ти се връща...трябвало е да помислиш малко но на време.... Не зимам ничия страна неми цел да те сдухам но просто това мисля.....поинтересувай се се пак по някакъв начин дали има шанс да се видите и мисля че е добре да си поговорите лично и да си обясните чуствата еин към друг...Успех!

gerinceto
12-05-2006, 17:08

Често ми се е случвало и тук е мястото да спомена че скайп е велика програма...anyway.
Та съвета ми или по точно това което искам да ти кажае че се затвърждава мисълта и това което съм си казал че вие момичетатаили по точно повечето от вас незнаят какво искат и менно за това за една година три поредни момичета по тоя начин ми сраха в устата защото аз се привързвам но на кой му пука..
Whatever,,
Не си ли се замисляла че може да се е почуствл малко кофти защото лично аз мразя някой да се ебава с чуствата ми и още повече че винаги са силни и иситнски.....не езле да се видите као може да се свържете по някакъв начин...ако не простто го забрави и да се утрепаш момчето няма да ти обърне внимания...всикчо е свършило..има една приказка сичко се връща...ето започнало е да ти се връща...трябвало е да помислиш малко но на време.... Не зимам ничия страна неми цел да те сдухам но просто това мисля.....поинтересувай се се пак по някакъв начин дали има шанс да се видите и мисля че е добре да си поговорите лично и да си обясните чуствата еин към друг...Успех!сагласна сьм

DevilWish
12-05-2006, 17:15
Тъпо е ,че си се базикала с него...много тъпо :-# :-& за мен е непростимо!

koalka
12-05-2006, 17:28
Ами просто като е видял,че няма да стане нищо между вас,след като само си си намирала извинения...Той го е разбрал според мен и се е отказал.Според мен си си пропиляла шанса.А и още едно нещо-НЕ МОЖЕ да те обича без да те познава,дори и да ти е виждал снимка.Той все пак не те познава лично...

ziky
12-05-2006, 17:30
Ами просто като е видял,че няма да стане нищо между вас,след като само си си намирала извинения...Той го е разбрал според мен и се е отказал.Според мен си си пропиляла шанса.А и още едно нещо-НЕ МОЖЕ да те обича без да те познава,дори и да ти е виждал снимка.Той все пак не те познава лично...

Знаеш ли колкото и маломозъчно да звучи по някой път става........

nasty_f
12-05-2006, 18:48
ziky написа:
I_ve7o написа:
Zna4i moqta istoriq...zapo4na o6te prez lqtoto t.e okola uli mesec...edin den edno mom4e mi se vklu4i...po4nahme da si lafim..pratih my pic...toi stra6no mn me haresa...i ne sled dylgo po4na da me obi4a...est 4e as ne my otvry6tah na 4uvstvata za6toto ne go bqh vijdala...no mn si dopadnahme kato harakteri..i nqkak se privyrzah no ne go i haresvah samo se ebavah...no tova ebavane se rpevyrna v golqma privyrzanost...toi iska6e da izlezem no as se si namirah izvinenie..i sega k`fo 6tot mn se 4ydeh sprq da me tyrsi prosto si4ko nqkak izvednyj svyr6i..zvynq my ot nqkolko dni i vse se obajda brat my i mi kazva 4e go nqma....as postoqnno mislq za nego...kajete mi kak da spra da mislq za 4ovek..koito dori ne sam vijdala...moje da vi zvy4i typo no po harakteri mn si pasnahme bez da sym go vijdala.. aa i toi e tyr4in..tova nqma zn...no da otbeleja...kajete mi kak da go zabravq... plss help ;(

Whatever,,
Не си ли се замисляла че може да се е почуствл малко кофти защото лично аз мразя някой да се ебава с чуствата ми и още повече че винаги са силни и иситнски.....не езле да се видите као може да се свържете по някакъв начин...ако не простто го забрави и да се утрепаш момчето няма да ти обърне внимания...всикчо е свършило..има една приказка сичко се връща...ето започнало е да ти се връща...трябвало е да помислиш малко но на време.... Не зимам ничия страна неми цел да те сдухам но просто това мисля.....поинтересувай се се пак по някакъв начин дали има шанс да се видите и мисля че е добре да си поговорите лично и да си обясните чуствата еин към друг...Успех!
сагласна сьм

exelero
12-05-2006, 18:54
Тъпо е ,че си се базикала с него...много тъпо :-# :-& за мен е непростимо!

Еми точно за това и съдбата се е подиграла със нея :) нека сега си зему поука и другия път да не се подиграва със хората и тяхните чуства :wink:

12-06-2006, 01:17

Za sujalenie ovce kolkoto si iska6 ima v toq forum, sled malko 6te mi kaje6 4e i windows e velika programa a?

I_ve7o
12-06-2006, 04:59
tnx na vsi4ki :))...i as tova se 4ydq kak me zaobi4a\ bez da me poznava li4no...kakto i da e

BeBcHeTo
12-06-2006, 06:39
Тфа е тъпо си се базикала с него и ся осазнаваш 4е ти липсфа....

I_ve7o
12-06-2006, 06:44
bahti 4ove6ko e vseki gre6i..i na vas sh vi se sly4i da sgre6ite ako ve4e ne vi se e sly4ilo...

meri88
12-06-2006, 09:00
da vseki gre6i ,ma to4no po takav na4in e malko tapi4ko :smt012