Влез

View Full Version : kajete kak da podhodq?

nelkata_89
12-05-2006, 18:55
zdraveite!iskam da vi pitam kak to4no da postupq..haresvam mn edin priqtel na sestra mi.idval e mn puti vku6ti dori onzi den beshe doshul na rojdeniq i den.6tom go vidq krakata mi se podkosqvat:)podhvurlqme si pogledi,no toi e malko sramejliv su6to kato mene.kajete mi kak da go zagovorq za da se otpusne i da govorim normalno...i da go svalq.pomognete:)

Crafter
12-05-2006, 19:00
Отиваш при него и почваш да му говориш. Ако наистина е срамежлив сигурно ще се дърпа. Ти продължавай да му вадиш думите с ченгел от устата и след време трябва да има някакъв положителен резултат.
Само не го споделяй с твои приятелки. Така бавно, но сигурно той ще научи какво мислиш за него. При срамежливите момчета често се наблюдава един огромен скок на самочувствието, след като научат, че са обект на желание.

Действаш дисктретно и без насилие, като Ганди.

nelkata_89
12-05-2006, 19:13
mersi mnogo za suveta dano podeistva

12-05-2006, 19:14
Питай го дали обича орална любов,ако каже да почвай ;)

ziky
12-05-2006, 19:16
zdraveite!iskam da vi pitam kak to4no da postupq..haresvam mn edin priqtel na sestra mi.idval e mn puti vku6ti dori onzi den beshe doshul na rojdeniq i den.6tom go vidq krakata mi se podkosqvat:)podhvurlqme si pogledi,no toi e malko sramejliv su6to kato mene.kajete mi kak da go zagovorq za da se otpusne i da govorim normalno...i da go svalq.pomognete:)

Прието е че момчето заговаря момичето....но защо не и обратното...но по добре е той да те заговори защото ако има нещо сам ще си покаже..се пак е момче...а и като гледам ти си на 17...мисля е трябва да имаш опит..

nelkata_89
12-05-2006, 19:37
emi 6te probvam kakto me savetvate,dano stane ne6to

Crafter
12-05-2006, 19:40
emi 6te probvam kakto me savetvate,dano stane ne6to

Това за оралната любов...
Абе ти си знаеш.

nelkata_89
12-05-2006, 19:42
haha tova sus sigurnost nqma da go napravq :wink:

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-05-2006, 20:00
Значи най-важното е да действаш бавно за да не го изплашип което е много вероятно щом е срамежлив!2та стъпка е да го заговориш това сигорно ще ти е най-трудно като за начало го питай нещо така да кажа тъпо ко става около него и т.н и после по реакцията ще разбереш започне ли да се опъва значи няма смисъл но ако и той ти отвърне почвай по сериозната :wink: УСПЕХ!

12-06-2006, 01:14
Po4va6 da go pita6... "misli6 li 4e sum seksi" "tazi pola kak mi stoi" "ami tva dulboko dekolte" 6te ima zabelejitelen efekt ^^

tvoita ;]
12-06-2006, 09:01
deistvai.... ne chakai, shoto nqkoq druga she ti go zeme ;)
aide uspeh :P

nelkata_89
12-06-2006, 09:02
dobre 6tom si kazala shte deistvam :D

12-06-2006, 10:47
haha tova sus sigurnost nqma da go napravq :wink:

Тогава ще те отреже.

4on4i
12-06-2006, 11:41
Отиваш при него и почваш да му говориш. Ако наистина е срамежлив сигурно ще се дърпа. Ти продължавай да му вадиш думите с ченгел от устата и след време трябва да има някакъв положителен резултат.
Само не го споделяй с твои приятелки. Така бавно, но сигурно той ще научи какво мислиш за него. При срамежливите момчета често се наблюдава един огромен скок на самочувствието, след като научат, че са обект на желание.

Действаш дисктретно и без насилие, като Ганди.

=D> =D> =D>

Напълно съм съгласен с колегата.

gerinceto
12-06-2006, 12:45

Прието е че момчето заговаря момичето....но защо не и обратното...но по добре е той да те заговори защото ако има нещо сам ще си покаже..се пак е момче...а и като гледам ти си на 17...мисля е трябва да имаш опит..

nasty_f
12-06-2006, 13:19
Nai-dobre,kato idva sledvashitq put vuv vas se zapoznai s nego.Otidi prosto pri nego i go zagovori neshot purvo i chak posle go pitai"A kak se kazvash?"...Nali,predvaritelno kato se ugovorish sus sestra ti da izlezne ot staqta po nqkoe vreme za neshto uj i ti otivash.Posle mu iskash nomera...i go kanish na kafe.A i toi si idva vuv vas :D.Taka,za drugoto,naglasi se,predpolagam znaesh,no ne prekalqvai. I nai-vajnoto neshot NE POZVOLQVAI NA STRAHA DA PROVALI JIVOTA TI!V sluchaq da ne provali shansa ti,zaradi prokletiq sram ](*,) .I men mn puti me e bilo sram i sega,ako znaesh kak sujalqvam,che lqtoto ne se hvanah s tova momche,zashtoto me beshe sram i ne bqh sigurna dali me haresva...Posle se okaza,che me e haresval,no veche beshe kusno,zashtoto si ima priqtelka i takiva :wink: ...Aide supeXi macka!

nelkata_89
12-06-2006, 17:55
ami mersi za suveta,no nie ve4e se poznavame znam my i imeto.no sledvashtiq put 6te napravq ne6to pove4e po vuprosa,shte gledam da prevuzmogna srama

koalka
12-06-2006, 17:57
Ами просто на едно подобно събиране(помоли сестра си за помощ),трябва да му намекнеш,че го харесваш.Отначало му хвърляй само погледи,а после почни да го сваляш-прави му комплименти,погледи,намеци ...някакви такива неща...и просто не може да не се досети.