View Full Version : Ili, ili - syvet
sex_i_2maslinki
12-05-2006, 20:53
Zdraveite. Imam problem i ne uspqh da go re6a sama. My4ih se, mislih go, razsyjdavah no ne moga. Syvetvah se s priqteli no i te ne mogat da mi pomognat i se kylnat 4e ne iskat da sa na moe mqsto. Ta molbata mi e: syvet! A istoriqta:
Predi 4 godini haresah mom4e, i postepenno se vlubih v nego... do bolka, do poluda, kraino boleznena i nespodelena lubov. Hodihme 6 pyti ot togava no vse kysahme za6toto toi ne be6e siguren 4e ima ne6to kym men. Stradah, molih se, ridaeh... Moleh Gospod vseki den za edno edni4ko ne6to - toi da me obi4a. iskah da umra, no zaedno s nego! Ve4e po4ti se bqh primirila kogato trygnahme za 6ti pyt... vsi4ko be6e idealno nai krasivite di v jivota mi, izpylneni s nadejda, lubov, 6tastie, spokoistvie. Dokato ot ob6ti priqteli ne razbrah 4e misl ida me kasa. V poslednite dni be6e stanal ujasen i se dyrje6e kym men kato s bokluk. Edna ve4er re6ih 4e kolkoto ida go obi4am imam dostoinstvo i ne jiveq samo zaradi kapki ot negovoto vreme i lubov. Razdqlata doide s grym i trqsak, sqka6 mylniq me udrai i potynah v bezdnata. No vednaga sled tova tragnah s drugo mome... toi mi be6e utreha... dyrje6e se strahotno s men, nose6e me na race i o6te me nosi. No razbrah 4e pyrvata mi, 4istata istinskata lubov me obi4a prizna mi go, priznal go e na na6i priqteli, obi4ame istinski, a ve4e ne moga da sym s nego, za6toto 4oveka s koito sym sega 6te se sysipe ako go zarejda. M/u nas vsi4ko e strahotno, seksa e na 6, toi se razbira sys semeistvoto mi, az sys negovoto...vsi4k oe varha osven tova 4e obi4am pyrviq... stra6no mnogo!!! O6te sled pove4e ot 4 godini za men nqma drug, z amen e samo toi! Sega imam 6ans da sym s nego no ne moga da skysam sega6niq si priqtel... nqmam pravo da go sysipq taka... toi dade vsi4ko za men, be6e mi uteha, znae6e z amoite 4uvstva i vse pak be6e do men vinagi kogato imah nujda ot nego. Ne iska6e ni6to ot men v zamqna osven da byda s nego...
Pri vs slu4ai 6te ima naraneni... ili sega6niq mi priqtel, ili az i istinskata mi lubov ili i trimata...
Vyprosa mi e : da sasipq li priqtelq si no da se otdam na nai krasivite 4uvstva koito izpitvam, ili da prodalja da jiveq v stradanie i myl4anie dale4 ot istinskata si lubov.
Hora nepodelenata lubov e stra6na myka, no na nikoi ne pojelavam nevyzmojnata lubov! :(
Погром.
Искрено се надявам (да не се обидиш сега... аз така си говоря), че не си толкова умствено ограничена.
Нека направим една бърза съпоставка на нещата.
Шест пъти сте били заедно. Шест! Е мислиш ли, че на седмият вече всичко ще е наред? Птичките ще пеят за вас, а моретат ще се разцепят на две? Бъди малко по-рационална.
Особено неприятно ми стана, слад като прочетох всичко, което си написала. По принцип не съм пристрастен към чуждата болка, но за сегашният ти приятел мога да пророня една сълза. Как може въобще да ти мине през ума да го напускаш, след като той е направил толкова много за теб? Всъщност ще е по-добре да го направиш. Факта, че се колебаеш между дете-мърляч и вече един явен мъж е достатъчно красноречив. Просто не го мъчи допълнително, защото той с нищо не го е заслужил.
Общо взето ти затвърди две от най-грозните женски черти.
1. Не знаеш какво искаш - тази няма лечение.
2. Пускаш питомното, че да гониш дивото.
Не мога да дам обективен поглед на тази случка. Ти си една от жените, които истински бих могъл да мразя. Съжалявам.
Vaniushkata
12-05-2006, 22:04
Az sy6to mislq kato Crafter,napylno sym syglasna s nego.Smqta6 li,4e mom4e,koeto 6 pyti te zarqzva,koeto se dyrji s teb otvratitelno kato s bokluk dori i za kratko vreme moje da byde istinski myj.Ako trygne6 s toq deto obi4a6 znae6 li kakvo to4no 6te se slu4i-6te bydete 6tastlivi 2 ili 3 meseca(nai-mnogo),sled tova 6te zapo4nat kavgi,sporove,ti 6te syjalqva6 za izbora si na mom4e,6te strada6 dvoino pove4e.Plius tova ako trygne6 s nego,4e tova si e pylno samounijenie be maina.Kvo si misli6,4e toi go pravi 6toto te "obi4al".Ne skypa,toi iska da e otnovo s teb za6toto znae,4e bi mu se hvyrlila v krakata samo da 6trakne s prysti.Zvu4i grubo i gadno,no tova e spored men istinata.Otnosno drugoto mom4e-tova e ISTINSKI MYJ skypa i ako go ispusne6 6te ti se smeq stra6no mnogo i 6te te syjalqvam.vse pak tvoi izbor,tova si e moeto mnenie.
Mi kak da ti kaja po dobre si ostani s toq ot 2 stola da ne padne6 na zemqta.Minaliq ne zaslyjava tvoqta lubov toi te predade toi te narani neka i toi da razbere kolko boli...tova e spored men a ti sama re6i yspex :smt007
ostani s noviq pi4. Ne se vry6tai kym pyrviq 6toto zlatniq orel kaca vednyj na ramoto ako me razbira6
IKisseDAGirL
12-06-2006, 13:50
Crafter ти го каза много точно
от къде знаеш, че този път ще е различно с "истинската" ти любов?
мисля че достатъчно пъти вече си се излагала и унижавала, стига ти толкова =;
научи се да живееш в настоящето, забрави за тия бивши.. преследваш идеал, който е само във въображението ти [-(
Kak da go zarejesh,momiche?!?!?!?!Budi si s nego,toi ti dava vsichko,kakvo poveche ti trqbva.Neka i toq 1-viqt ti malko da postrada.I kakto pisheshe v purviqt komentar...Mislish li,che sedmiqt put vsichko shte e na red?Az ne,makur da ne znam kakvo izpitvate,no usm sigurna,che shte stane taka kakto v drugite shest puti.Nqma smislul,slagai go v grafata bivshi i si reshavash problema,shte spresh da mislish za nego,shte vidish.Predpolagam imash dostoinstvo i nqma da se izlagash!
{SwEeT_anGeL_F}
12-06-2006, 14:58
i az sym na mnenieto 4e kolkoto i da go obi4a6 e po dobre da si ostane6 sas sega6noto mom4e.drugiq prosto ne te zaslujava.ta toi 6 pyti se e podigral s teb.ti nqma6 li malko dostoinstvo pone?nqma kogato na nego mu skimne da e s tebe ti da si vinagi navita.otstoqvai si rpavata be mo mi4e.neka sq toi da sajelqva 4e ne e mislil na vreme! :D
Погром.
Искрено се надявам (да не се обидиш сега... аз така си говоря), че не си толкова умствено ограничена.
Шест пъти сте били заедно. Шест! Е мислиш ли, че на седмият вече всичко ще е наред? Птичките ще пеят за вас, а моретат ще се разцепят на две? Бъди малко по-рационална.
Особено неприятно ми стана, слад като прочетох всичко, което си написала. По принцип не съм пристрастен към чуждата болка, но за сегашният ти приятел мога да пророня една сълза. Как може въобще да ти мине през ума да го напускаш, след като той е направил толкова много за теб? Всъщност ще е по-добре да го направиш. Факта, че се колебаеш между дете-мърляч и вече един явен мъж е достатъчно красноречив. Просто не го мъчи допълнително, защото той с нищо не го е заслужил.
Не мога да дам обективен поглед на тази случка. Ти си една от жените, които истински бих могъл да мразя. Съжалявам.
Все повече се убеждавам, че имаме общи виждания върху определени теми. :)
П.с. Евала за пост-а. =D> =D> =D>
Уфф..
#-o #-o ](*,) ](*,) =D>
mnogomili4kata-sf
12-06-2006, 19:07
Миличка,имам само 1 съвет...Ако наистина не чувстваш нищо към сегашния си приятел- по-добре го остави.Сама да си пак е по-добре,отколкото да го лъжеш...мен лично ми е мъчно така като знам,че някой е лъган,особено щом опре до чувства
Миличка,имам само 1 съвет...Ако наистина не чувстваш нищо към сегашния си приятел- по-добре го остави.Сама да си пак е по-добре,отколкото да го лъжеш...мен лично ми е мъчно така като знам,че някой е лъган,особено щом опре до чувства
Стига с тази солидарност. В този живот трябва да се мисли и за другите, а не само за себе си. "Не прави на другите това, което не искаш и те да ти правят". Да го напусне, не за да се чувства по-добре, а за да му спести болка, която той не е заслужил.
mnogomili4kata-sf
12-06-2006, 19:41
Стига с тази солидарност. В този живот трябва да се мисли и за другите, а не само за себе си. "Не прави на другите това, което не искаш и те да ти правят". Да го напусне, не за да се чувства по-добре, а за да му спести болка, която той не е заслужил.
Ти сигурен ли си,че хубаво прочете това,което написах....същото е.Аз за негово добро имах предвид
Наистина в бързината съм прочел това, което исках да прочета, а не това, което е написано.
Извинявам се.
dobre naredihte momi4eto...
He3HauKa
12-06-2006, 20:42
Ти го обичаш истински.Това ,че сте ходили 6 пъти го доказва,но също така че нещата просто не се получават.Щом не си щастлива със сегашния си приятел просто му го кажи,дължиш му го именно за това,че е толкова мил с теб.Рано или късно той ще го разбере .... А за бившия...... трябва да прецениш дали имаш волята да го забравиш....
gorillaz_unit!!
12-07-2006, 04:15
аз противно на сички до тук, ще ти кажа, че трябва да си егоистстка... не можеш да се измъчваш само защото някой е бил добър със теб и е искал да ти помогне - единственото което постигаш така е да пращаш усиличта на човека на вятъра, а със тях и минималния шанс да си найстина щастлива... не му правиш добро на момчето с което си, обаче правиш още по-лош твоя живот!!!!!!!!!
според мен трябва да пробваш пак с "любовта ти" дори и само за да видиш дали найстина сте един за друг, времето ще покаже... може да не сте и да страдаш сега, обаче представи си другата възможност - той да е ЧОВЕКЪТ за теб и ти да го оставиш и цял живот да съжаляваш и да се чудиш "какво ли щеше да стане??" ... няма смисъл да търсиш сигурност, а щястие, защото колкото по-рано го намериш, толкова повече ще му се радваш... все пак не живеем вечно
според мен само щястието на любимия човек е по-важно от твойто собствено (поне докато нямаш деца, ма тва е друга тема.)
Погром.
евала на изказването... \:D/
Така. Тука те съветват с кой да останеш, кой да зарежеш...такъв съвет не смея да ти дам. Но смятам, че трябва да се успокоиш за малко и да се самоанализираш.
Сигурна ли си, че все още обичаш първото момче? Ама не си казвай "Естествено, той е най-голямата ми любов, единственатааа...дрън дрън". Може и така да е, но може и да е самовнушение - чувствата ти може да не са толкова силни, но ти да ги усещаш така болезнени именно защото от 4 години искаш това момче, а все не можеш да го имаш истински...
После - помисли за сегашния си приятел. Какво изпитваш към него? Сигурна ли си, че не го обичаш, но го пренебрегваш, защото е изцяло твой и е лесно да го имаш? Сигурна ли си, че го оценяваш (не само на думи). Можеш ли да гарантираш пред себе си, че ако се разделиш с него, след някой друг месец няма да осъзнаеш, че си изпуснала най-важния човек в живота си. Естествено от сега не можеш да знаеш, но разгледай ситуацията от всичките й страни.
Ако все пак, след възможно най-обективния, спокоен и задълбочен размисъл, на който си способна, смяташ, че любовта ти към първото момче е искрена и че чувства към сегашния си приятел нямаш...бих те посъветвала да следваш сърцето си, въпреки че вярвам, че първото момче ще те нарани за пореден път.
Другият ми съвет е - дайте си почивка със сегашния си приятел, без да се връщаш при другия. Остани малко сама и виж кой ще ти липсва повече...
Пожелавам ти успех...
Аз по подобен начин се чувствах. Нямаше друго момче, но не обичах толкова приятеля си. Но той толкова ме обича, прави всичко за мен и в крайна сметка разбрах че ще прекарам живота си с него, дори и да няма онази "изгаряща страстна люнов"... Казах "Да" пред Държавата и пред Бога, това "Да" определи съдбата ми... Сега обаче се появи и "другият човек", влюбих се, така се получава понякога, не обичаш човека до теб, а онзи, когото не можеш да имаш... Но в крайна сметка съм направила вече своят избор- имам съпруг и оставам с него, колкото и болка да ми коства това. Не ме спира бракът, хората са измислили разводите, спира ме мисълта за него. Цял живот съм била егоистка, времне е да се променя. По-добре да прекараш живота си с някой, който те обича... А след като не искам да го нараня, значи може би по някакъв начин го обичам... Може и при теб да е така- щом не можеш да го напуснеш и да го съсипеш- значи не искаш да го направиш, а щом не искаш- значи го обичаш... И на колко си години между другото? Аз стигнах до тия изводи чак сега, на по-малка възраст мислех различно/не че съм голяма де/ Виж само ти можеш да решиш какво да правиш, ти си тази, която ще си носи последствията, аз избрах този, който ме обича, а с другия ще си разчистя сметките още днес...
gerinceto
12-07-2006, 12:25
Mi kak da ti kaja po dobre si ostani s toq ot 2 stola da ne padne6 na zemqta.Minaliq ne zaslyjava tvoqta lubov toi te predade toi te narani neka i toi da razbere kolko boli...tova e spored men a ti sama re6i yspex :smt007