View Full Version : mane mane
pedofilka````
12-05-2006, 21:31
zna4i eto q i moqta istoriq............... edin den kogato bqx na plaj s edna priqtelka vidqxme edno mom4e koeto be6e mnogo xubavo,zagvorixme go i razbraxme 4e e s 4 godini po malko ot nas ( nie sme na 19 , a to na 15 ) .posle moqta priqtelka vleze v moreto dokato as prodaljix da si lafq s tfa mom4e i dori po4naxme da se celuvame strastnos ezik i t.n.. be6e straxotno.Sled kato se pribraxme ot plaja as mu pratix sms i otnofo se vidqxme :) xodixme na diskoteka i se zabavlqvaxme.no prez cqloto vreme moqta priqtelka neznaeshe 4e izlizam s tfa mom4e..V te4enie na vremeto dori tragnax s negu.sega o6te si xodq s nego a ve4e sa minali 4-5 meseca :) moqta priqtelka mnogo go odobrqva :) No edin den kogato az si bqx v kyshi zvannax na tazi moq priqtelka i i kazax da izlezem na razhodka nqkade,a tq mi kaza 4e u4ila...posli az izlqzax s drugi frendove i q vidqx v centara s tova mom4e ot plaja ( gadjeto mi ) .. mnogo se razo4arovax ot neq .. i sega nz kak da postapq,nz dali toi q xaresva , dali tq go xaresva , i dali mi e istinska priqtelka makar 4e se poznavame ot 10 godini :smt014 =D> :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt017 :smt018 :smt018 :smt019
Какъв плаж през декември бе,моме? Вие моржове ли сте? :lol:
Тва ми напомня за едни братя турци от квартала ми,които на нашия въпрос "Къде бяхте през миналите 2 седмици" ни отговориха че ходили на море... А по това време на годината температурите бяха -10-15 градуса и беха едни ледове,едни снегове,един студ... :mrgreen:
Не знам защо, но нещо в мен ми подсказва, че си много далече от деветнадесет.
Приятелката ти е една средностатистическа, селска пранга. Поставят мъж между вас двете и вие моментално се пребивате за него - нищо ново под слънцето.
Вариант едно:
Казваш и, че те е разочаровала. После казваш същото и на момчето, късате, ти си тъжна, вечер ще прегръщаш възлавницата, след което си намираш друг приятел и друга приятелка.
Вариант две:
Можеш да простиш на двамата. Той ще ти каже, че е сбъркал и много съжалява. Тя ще се разреве и ще положи вината върху него. Нещо в този диапазон...
Ще движите заедно около седмица-две (ако ти издържат нервите) и ще се върнеш на първи вариант.
Извод:
Прецакаха те. Добре дошла в живота! Стегяш се и започваш отначало.
Vaniushkata
12-05-2006, 21:52
Ti pyk pyrvo hubavo pro4eti kvo e pisala we.Ve4e sa minali 4-5 meseca otkakto sa bili na plaj.Drugiq pyt 4eti bavno i vnimatelno temite da ne vzeme6 pak da se izloji6 xax.kym avtorkata-mi vij kazva6 na priqtelkata si,4e znae6,4e te e izlygala i ve4e i nqma6 doverie.Estestveno tq 6te zapo4ne da se izmykva s ne6ta ot sorta "Ama nie se zasqkohme slu4aino" ili "Toi iska6e syvet ot men kakyv podaryk da ti kupi".Ei vsqkvi takia ne6ta.A s nego nqa kvo da se zanimava6 pove4e,toi pak mnoo typ,pone da be6e izbral takava deto ne q poznava6.
Ок,и така да е. Можеше да напише месеца,през който е станало тва. Все пак сме зима и като някой каже "че е ходил на плаж" е малко странно. :wink:
Vaniushkata
12-05-2006, 22:30
E da,sigurno nqma6 tyrpenie da doide lqtoto,moreta,plaj,jeni ;) :D
И тоя момент го има... Ех,спомени,спомени :lol: 8)
Vaniushkata
12-05-2006, 22:35
Vqrvam te sa mnogo :),ama ima dosta vreme do lqtoto,pyk i 6ti hrumnat super mnogo idei i posle 6te se zapasi6 sys stra6no mnogo spomeni za drugata zima ;).dosta se ptdale4ihme ot temata mai :) ina4e si priqten tip
Мерси,мерси :oops:
Вярно е,по-добре да не флуудиме в тази тема. :wink:
Mi spored men i dvamata sa sgre6ili tq ako ti e istinska fr 6te6e da ti kaje i ako naistina nqma 4yvstva kum negy ni6ty nqma da q sburka da ti kaje..i zapomni edno "Ponqkoga nai-dobrite priqteli se okazvat nai golemite predateli"
Kak da postypi6 li... mi hvurli se ot nqkude za tova 4e si tolkova prosta...
gerinceto
12-06-2006, 12:52
Какъв плаж през декември бе,моме? Вие моржове ли сте? :lol:
Тва ми напомня за едни братя турци от квартала ми,които на нашия въпрос "Къде бяхте през миналите 2 седмици" ни отговориха че ходили на море... А по това време на годината температурите бяха -10-15 градуса и беха едни ледове,едни снегове,един студ... :mrgreen:
xaxa qko