PDA

View Full Version : KaKvo HaREsVatE viE...?

nasty_f
12-06-2006, 13:59
Zdraveite,tiin-cheta!
Bih iskala da znam kak obichate da suchetavate drehite si,kogato gi oblichate.Kakuv cvqt da bude bluzkata,kakuv pantalona...?!Kakuv stil poveche vi haresva;shantavo;prilejno;razvlecheni dunki...Takiva raboti.Kakuv cvqt spored vas shte e moderen?I kak se grimirate prez denq i prez noshtta?Vuobshte grimirate li se?No nai-veche za dreshkite.
P.S.-Sorry,ako temata veche e puskana i shte pomolq,ako na nqkoi ne mu haresva...Prosto da ne pishe.Blagodarq vi predvaritelno :D

AliceSw
12-06-2006, 14:52
мииииииии, нека по4нем от цветовете - голямата ми слабост е топлата гама, по специално 4ервено, бежово и вишнево и неизменното 4ерно, проявявам слабостите си към тениски с двоен ръкав, широки и с ниска талия дънки или там някви панталони
зна4и съ4етавам цвета на блузката с цвета на колана, със дрънкулките по мене и с цвета на кецките :mrgreen:
гримът за през деня молив и спирала всяка сутрин, ина4е ве4ер, ако имам малко пове4е време - сенки, ама не се мацам мн

12-06-2006, 16:02
ami az hodq s kasi poli cveta na 4orapoga6tnika e spored polata ako nosq pantalon e tesen bluzkite sa mi rozovi s mn blestu6ki po tqh ponqkoga 4erni nosq abe vse sveji i moderni tonove nosq botu6i visoki s puh4eta imam mn raznovidnosti rozovi kafqvi 4erni beli obi4am nosq kasi qkenca i palta bijutata sa mi malko po natrufeni slagam si za prez denq spirala i glanc se pak az sam mn hubava i nqmam nujda ot grim a prez no6ta zavisi ot tova dali 6te sam na kokteil diskoteka ili s priqteli na kafe nadqvam se da sam vi dala malko idei za tova kak da se obli4ate se pak az sam modna ikona

12-06-2006, 16:03
ami az hodq s kasi poli cveta na 4orapoga6tnika e spored polata ako nosq pantalon e tesen bluzkite sa mi rozovi s mn blestu6ki po tqh ponqkoga 4erni nosq abe vse sveji i moderni tonove nosq botu6i visoki s puh4eta imam mn raznovidnosti rozovi kafqvi 4erni beli obi4am da az imam mn takiva nosq kasi qkenca i palta bijutata sa mi malko po natrufeni slagam si za prez denq spirala i glanc se pak az sam mn hubava i nqmam nujda ot grim a prez no6ta zavisi ot tova dali 6te sam na kokteil diskoteka ili s priqteli na kafe nadqvam se da sam vi dala malko idei za tova kak da se obli4ate se pak az sam modna ikona

tapata
12-06-2006, 16:04
ami az hodq s kasi poli cveta na 4orapoga6tnika e spored polata ako nosq pantalon e tesen bluzkite sa mi rozovi s mn blestu6ki po tqh ponqkoga 4erni nosq abe vse sveji i moderni tonove nosq botu6i visoki s puh4eta imam mn raznovidnosti rozovi kafqvi 4erni beli obi4am da az imam mn takiva nosq kasi qkenca i palta bijutata sa mi malko po natrufeni slagam si za prez denq spirala i glanc se pak az sam mn hubava i nqmam nujda ot grim a prez no6ta zavisi ot tova dali 6te sam na kokteil diskoteka ili s priqteli na kafe nadqvam se da sam vi dala malko idei za tova kak da se obli4ate se pak az sam modna ikona s
mn si qka po tova koeto pi6e6 iskam da prili4am na teb]

ninsy
12-06-2006, 17:17
ами..цветове всякакви наблягам на черното бялото и червеното ее като се замисля и кафяво :-D
В повечето случай съм с дънки по мен и сега зимата с ботушки с токченца щото немога да ходя на ниски обувки :?
съчетавам блузите с дранкулките по мен(обеци,висулки,колани и сякви подобни)
Ежедневния грим е поне молив,а вечер сенки според тоалета .Без лак за нокти не излизам.. ;)
Ехх айде стига толко от мен че ми се прищя да си купувам дрешки :shock:

reason
12-06-2006, 17:49
Най-често съм с дънки и си съчетавам блузата с обувките или там аксесоарите...от много неща зависи...ама по някой път според лака :lol:

Kaliq
12-06-2006, 17:54
Аз съм луда на тема дрехи,постоянно си купувам нещо и задължително в крак с модата :wink: По принцип ми харесва черния,белия и червения цвят,но сега се запалих и по лилавото имам и много ботуши,които задължително трябва да са на ток :wink:

ninsy
12-06-2006, 18:03
Аз съм луда на тема дрехи,постоянно си купувам нещо и задължително в крак с модата :wink: По принцип ми харесва черния,белия и червения цвят,но сега се запалих и по лилавото имам и много ботуши,които задължително трябва да са на ток :wink:
охх и ти ли ли с ботушки :-)

Ive70
12-07-2006, 16:44
Ох на мен много ми харесва розовото, но стига вече мисля да се прехвърля на зелено. Иначе обличам се главно с дънки и широки панталони. Дънките са впити. Много ме кефят спортните блузки.
Гримирам се през деня със спирала и гланц, а вечер мога да сложа пудра, спирала, червило и молив за очи.

SweetBunny
12-07-2006, 17:45
Нося поли, не от най-късите естествено....ботушите ми нямат никакъв ток...дънки по мен също нося...
Цветове - кафяво, розово, светло и въмно сиво, тютюнево зелено, лилаво :)
Гримирам се лекичко...и вечер леко...кавяв молив - малко, спирала и мн леки сенки :)

brain_stew
12-07-2006, 18:50
Обличам се така, както ми е кеф!Нося предимно черно...но комбинирам с различни цветове като червено, оранжево, бяло.Не нося поли, дънките ми винаги са в тъмен тон и има безопасни игли по тях.Имам слабост към блузи на райета...Засега проявявам слабост към един пуловер на оранжево-черно-бели райета!И по блузите понякога слагам безопасни игли :-D Слагам черен молив и спирала на даскало, а иначе на срещи и т.н. слагам и малко тъмни сенки, за да добия по-представителен вид!Лака е черен.Напоследък не съм носила верижки и т.н.Може някоя кожена гривничка...А, нося си кубинки.Черни са, тъй че кубинките не могат да повлияят върху решението ми за цветовете!И...тва е общо взето!

Far
12-07-2006, 18:56
Нося черно,но обичам и тъмно синьото и кафявото.Спрегнато по-скоро - тип Кежуал ( :lol: ).Не съм,не искам да се правя ,но така ми харесва.Доволен съм от точно определена серия дрехи на Replay,но определено фирмата има и доста издънки!

Th3WildAng3l
12-07-2006, 19:19
Облеклото ми зависи от случая. По принцип нося главно поли, но когато съм на училище избягвам късите кройки, или поне ги съчетавам с такива дрехи или аксесоари, за да изглеждат стилно и подходящо. Дънките са по тялото - къси, дълги, 3/4... Обувките ми задължително са на токче, макар че имам и ниски. Гримът ми е изключително лек - като наблягам на подчертаването на очите - молив и спирала БЕЗ сенки. Естествено слагам гланц - в полупрозрачни тонове.
За цветовете - предимно розово, черно и бяло.

panterata
12-07-2006, 22:59
ами зависи си от случая.. някой път съм с късата пола.. високите токчета и т.н друг път съм с дънки и блузка.. предпочитам да не съм мн варена.. черното , кафявото , бялото , синьото ми харесват повечко за дрешки :) някой път изобщо не се гримирам , друг път само спирала , молив и червило.. или пък пълна програма.. сенки , пудри.. общо взето обичам разнообразието да съм спортна , на др ден елегантна..

12-08-2006, 09:25
ami az hodq s kasi poli cveta na 4orapoga6tnika e spored polata ako nosq pantalon e tesen bluzkite sa mi rozovi s mn blestu6ki po tqh ponqkoga 4erni nosq abe vse sveji i moderni tonove nosq botu6i visoki s puh4eta imam mn raznovidnosti rozovi kafqvi 4erni beli obi4am nosq kasi qkenca i palta bijutata sa mi malko po natrufeni slagam si za prez denq spirala i glanc se pak az sam mn hubava i nqmam nujda ot grim a prez no6ta zavisi ot tova dali 6te sam na kokteil diskoteka ili s priqteli na kafe nadqvam se da sam vi dala malko idei za tova kak da se obli4ate se pak az sam modna ikona
](*,) :smt018

12-08-2006, 09:52
мииииииии, нека по4нем от цветовете - голямата ми слабост е топлата гама, по специално 4ервено, бежово и вишнево и неизменното 4ерно, проявявам слабостите си към тениски с двоен ръкав, широки и с ниска талия дънки или там някви панталони
зна4и съ4етавам цвета на блузката с цвета на колана, със дрънкулките по мене и с цвета на кецките :mrgreen:
гримът за през деня молив и спирала всяка сутрин, ина4е ве4ер, ако имам малко пове4е време - сенки, ама не се мацам мн

Чакай малко тука ся... Ние момчетата/мъжете разпознаваме само по 16 цвята (зададени по дифулт), та като се почне вишнев, боровинков, праскова... На нас тва не ни говои АМА АБСОЛЮТНО НИЩО. За нас това са плодове и толзоз. И понятие си нямаме квое тва ТЮРКОАЗЕНО или Пембяно!

nasty_f
12-08-2006, 12:12
Aide i az da napisha kakvo nosq,kato napisah temata :lol: .
Obicham da nosq dunki nai-veche,povecheto sa opiti...Sushto 3/4 sus nqkuv qk chorpogastnik ili klin...Za bluzi,obicham po otkacheni,po-stranni.Za cvetove:sin,cherven,masleno zaleleno,svetlo rozovo,tumn zeleno,julti,abe vsichki cvetove obicham.Preobladavat dosta poli v garederoba mi...S klinceta e super :wink: .
Mnogo obicham da se grimiram,no v umereni kolichestva(kafqvi senki,ili rozovi,spirala,cheren moliv,glanc i neshto za lice(fondioten,ili neshto s blqsuk)ruj ne slagam ili pudri,zashtoto buzkite mi sa cherveni po rojdenie :mrgreen: ).No prez denq slagam samo glanc i nishto drugo.Samo za disko se grimiram kakto trqbva :wink: :wink:

kati_0513
12-08-2006, 14:38
Аз лично харесвам топлите цветове, оранжево, кафяво, бежово, не отхвърлям и зеленото, а черното витнаги е било част от гардероба ми, много рядко се случва да не облека нещо челно... За блузите написах, панталоните- аз харесвам класическото дънково и като цвят и като материя... Гримът, аз се гримирам доста силно( според някои) през деня, това не е мое мнение- много черен молив и хубава спирала... А за през нощта, когато ходя на купон нанасям доста тъмен грим наистина, не харесвам сенките, но пък за сметка на това черният молив винаги прави чудеса. За червило харесвам плътните цветове, изключвам течните червила и гланцовете- нито денем, нито нощам, обичам кафявите и леко червеникаве червила със златисти нюанси...
Моят стил на обличане е спортно- елегантен, а прическата ми всеки ден е различна...

ludo_mace
12-08-2006, 14:52
Ахах тази тема ме накара да се замисля :smt005 При мен преобладава небрежният начин на обличане- леко впити и леко смъкнати дънки, по-широки блузи, весели кецове и ботушки, рошава прическа :-D Естествено има и дни, в които проблясва надеждата за моя външен вид, когато си обувам нормално дънките, без да ги дърпам надолу, по-впита блузка и елегантни ботуши, но не на токчета- както всеки ден се шматкам навън от 8 до 8 някрая на деня ше трябва да лазя :smt005 Колкото до цветовете... Горе-долу от всичко по малко- черно, червено, синьо (тея три ги обожавам :-) ), маслено зелено, бяло, както и разни шарени O:) Абе да живее разнообразието 8)

Pezzzz
12-10-2006, 19:54
Ахах тази тема ме накара да се замисля :smt005 При мен преобладава небрежният начин на обличане- леко впити и леко смъкнати дънки, по-широки блузи, весели кецове и ботушки, рошава прическа :-D Естествено има и дни, в които проблясва надеждата за моя външен вид, когато си обувам нормално дънките, без да ги дърпам надолу, по-впита блузка и елегантни ботуши, но не на токчета- както всеки ден се шматкам навън от 8 до 8 някрая на деня ше трябва да лазя :smt005 Колкото до цветовете... Горе-долу от всичко по малко- черно, червено, синьо (тея три ги обожавам :-) ), маслено зелено, бяло, както и разни шарени O:) Абе да живее разнообразието 8)

Да живее розовото :smt005 :smt005 :smt005 :smt019 :smt007

lunnoto_momi4e
12-11-2006, 05:29
Ами обичам си черен,червен,маслинено зелен,розов и лилав.Попринцип съм с дънки и няква тениска и отгоре горното на анцунга-почти винаги съм така.Без лак,спирала,гланц и пудра не излизам.Ботушките ми са си еднички,щото мн си ги харесвам и едвасе преборих с мама за тях и мн си ги нося.Обичам и къси якета,но наще са твърдо против да ги нося,ама тях кой ли ги слуша!Иначе съчетавам цветовете с обици,висулките по мене,даже и някой път с лака...

babi_girl
12-13-2006, 13:21
аз си падам по толпите цветове - кафяво, бежово, орнажево. Съчетавам ги и с някой студени цветове - синьо, зелено. обичам по официялните тоалети - поли панталони. Гледам аксесоарите (колан, шапка, чанта, бижута) да са в един цвят. А за гримирането - през деня си слагам гланц и кафяви сенки, които не се забелязват много, а вечер съобразявам света на сенките с цвета на дрехите ми.

hollaback_girl
12-15-2006, 21:01
mi...kato za na4alo...nosq se vav vsqkakvi cvetove..naskoro otkrih 4e se haresvam v 4erno :) dankite sa po krakata i s niska taliq zadaljitelno.obiknoveno si kupuvam iz4isteni modeli..tezi s mn ornamenti ne mi dopadat.pri bluzkite ima golqmo raznoobrazie,no po princip ne si padam po 6areniikite.kato se zamislq obiknoveno bluzite mi sa v edin ili maximum 3 cvqta.imam 3 poli-edna mn kasa,tamno sivo kadife za po-hladnite meseci,edna dankova,prokasana malko,tamnosinq s brodirani cvetq,mn q noseh lqtoto,i edna bledo lilava do kolwnoto ot kadife,ne to4no na volani ami ne6to podobno.obuvkite mi sa obiknoveno kecove-ot tezi po-visokite imam 2 4ifta i edni do nad glezena oranjevo-4erveni s cvetq.ednite mi kecove stavat i za zimata 6toto sa po-debeli,otdelno imam i edni kafqvi tip voini6ki,na 6irok ne mn visok tok-4cm max.a da i da ne zabravqme djapankite koito mn uvajavam za lqtoto.a da imam i ot onezi 4ehli4ki deto otpred sa zatvoreni kato pantofki i sa ob6iti sas sini paitei i manista(prili4at malko na doma6ni 4ehli po forma).mai e tova...

evil_lady_in_black
12-16-2006, 06:53
Това за цветовете е тъпо #-o мн ясно че трябва да си отиват няма да облечеш розова блуза и червено яке ?!?!?!?!?Аз си падам повече по розавото и черното което доста добре се съчетават двата цвята.Само тая зима понеже е модерно кафяво и затова съм обнелила гардероба с кафяви дрехи

i'm so excited!
12-16-2006, 08:09
най-много обичам готини дънки (нямам) и тениска отгоре :lol:
или като е по студено, пуловер с V-образно деколте и полошърт отдолу, и яката да е извадена.
и кубинки. :D

abstraction
12-16-2006, 08:44
Обличам се както дойде, но все пак имам няколко правила:
Никога не нося жълто, розово или светло синьо.
Имам и тесни ии широки дрехи и никога не ги съчетавам помежду си. Единствено ми харесва една комбинация между тесни прилепнали дънки и една много готина широка блуза с открити рамене.
Любими цветови комбинации: черно със черно;черно със зелено; сиво със зелено; бежаво с черно. Както се вижда хич не си падам по ярките цветове. Всъщност единствената ми таква дреха е един гащеризон с червени райета.

Нося малко нестандартни украшения - кожени или плетени гривнички; разни ланчета с дървени чудеса на тях и общо взето това.

През лятото нося кецове, а през зимата пак кецове, или идин вид обувки, мисля че се казваха кларкови.

Swinkenhoffer
12-16-2006, 09:12
минах през кви ли не цветови гами, но стила ми винаги се е оставал почти еднакъв...
обожавам дънки, изчистени, черни или квото и да е синьо. нормални гащи е трудно да се намери, вече почти всички са с некви брокати и подобни лайна. предпочитам да се нещо средно м/у тесни и нормални и крачола да се разширява долу (не точно чарлстон, но подобно...) и им режа подгъва долу... не знам що о.О по-долно изглежда.
обичам ризи!! основно това нося - карирани, на раета, едноцветни, двуцветни, лилави, черни, сиви. всякакви. пуловери също обичам в бежаво или някво подобно + суичъри.

за дрънкулки - лятото нося винаги кожени гривни или от тоя род, ама зимата не ми е удобно. иначе на врата редовно си имам разни глупости.

за обувки - квото ми се носи. за момента предпочитам гуменки и кецове, щото много ходя, а с кубинки ме заболяват и/или измръзват пръстите.

KaKvo HaREsVatE viE...?
12-16-2006, 14:25
az puk vinagi sam s 6iroki danki , normalno 6orika bluzka(pove4eto sa s ka4ulka) i suit6ar(ili nqkvo gorni6te).nosq kecki i hi4 ne si padam po teq sme6nite botu6ki s puh4eta, tokove i tem podobni #-o UJASNI SA!!! ama koito si gi haresva da si gi nosiiiii :-D otnosno grima-ne se grimiram 4esto nai mn 4eren moliv , spiralka i glanc eventualno (da nema da zaprili4vam na kurva q) :smt016 aaaa i v posledno vreme ne6to sam se zaribila po sivo,kafqvo i tutunevo zeleno :roll: eeeeeemi tva e ot mene :-#

KoKaTa
12-16-2006, 14:31
tva gornoto mnenie e moeto ama ne si napisah nick4eto :lol: ama kvo da pravim ? i nie tapite sme hota :roll: :mrgreen:

krisi_l@loka
01-04-2007, 20:59
Ами най- често обличам дънките, обикновена блузка и кецките и си ми е супер така най-ме кефи, обличам се най-вече спортно(примерно не обличам анцузи-просто дънките) На мен лично ми харесва стилът ми на обличане :P Съчетавам дрехите си по цветовете, но не да изглеждам еднообразно:) Не се гримирвам - просто молив за очи и безцветен гланц за устни :) и така

Briseis
01-04-2007, 22:30
Всички тук имате някакъв стил, определени цветове...При мен няма такова нещо.Обожавам десени на точки и райета.Като цветове нося много зелено и черно, и оранжево, и червено, и жълто.Абе имам дрехи във всички цветове без кафяво.Цвета ми е отвратителен и въобще не ми харесва.А най-много мразя розово.
Много мразя да се навличам.Миналата година с един черен пуловер съм изкарала цяла зима /а сега вече не ми харесва/.И затова зимата ходя просто с една блузка и яке.И все ми е топло.Иначе като кройка най-обикновени блузки.Имам само 2 с по-дълбоко деколте и те са ми за "специални случаи".Най-често си нося потничетата и тениските от лятото в/у боди с дълъг ръкав или едноцветна блуза.За дънки....Еми аз нямам.Т.е. имам едни светли, широки, но те са летни.И сега си взех едни полу-шалвари, обаче къси до коляното, без никакви бродерийки и много си ги харесвам.Те пък са тъмни.Иначе имам много панталони.Само 1 е по мен.Просто не ми е удобно с впити панталони, да не говорим за дънки.Иначе са с ниска талия.
Пола имам само една обаче я нося много.Много си я харесвам, но трябва да си взема клинче.
Маниачка съм на обувки и съм способна да изхарча тлъсти суми.Ако можех постоянно щях да си купувам.Тези ретро обувкита, които са на мода много ме радват и в най-скоро време ще си взема.Ботушите ми са високи тип спортни.
Аксесоари нямам много и трябва да си взема.Радват ме обемните такива.

GaNGsTa`Gi®l
01-05-2007, 09:54
Нося различни цветове попринцип,но тази година нещо ме прихвана и повечето ми блузи са в синьо имам и няколко черни и бели...обичам да ходя с по-широки дрехи и мисля че ми седят добре,но ако видите в гардероба ми каква е лудница просто има всякакви стилове...((: За дънки имам от опити до МНОГО широки...Грим...слагам пудра фондйотен (аве незнам как се пи6е хах ) ако има време и ми се занимава спирала и молив...сенки много рядко и гланц тфа е (:

SweeTy_Mi6i
01-05-2007, 10:21
ami otnosno cvetovete naposleduk sum vse v masleno zeleno,rozovko no ne mn iskrq6to,oranjevo obojavam,nqkakvi takiva po-ybiti i po-nejni.
nosq si dunki v pove4eto sly4ai,a blyzkite sa mi razli4ni nqmam opredelen stil stiga da mi grabne okoto i da mi stoi dobre i si q vzimam

lo6a_karma
01-05-2007, 17:09
Облеклото ми зависи от случая. По принцип нося главно поли, но когато съм на училище избягвам късите кройки, или поне ги съчетавам с такива дрехи или аксесоари, за да изглеждат стилно и подходящо. Дънките са по тялото - къси, дълги, 3/4... Обувките ми задължително са на токче, макар че имам и ниски. Гримът ми е изключително лек - като наблягам на подчертаването на очите - молив и спирала БЕЗ сенки. Естествено слагам гланц - в полупрозрачни тонове.
За цветовете - предимно розово, черно и бяло.

и яз таи се овли4ам!!! :D :D :D

Lorraine
01-05-2007, 18:29
еми нося най-често дънки-ако са дълги със кецове,ако са 7/8 си ги вкарвам в ботушките(дали ще са с токче или не зависи дали имам физическо или ще обикалям някъде..) и по-рядко нося къси поли и панталони.Слагам доста често блузки с паднало рамо..също така и само по сутиен и отгоре някаква плетена блузка на дупки и мннн яко седи(ефекта ЛУАЛ :smt016 ) !..или някфи блузки с копченца отпреде и по отворенки..може и по спортно със суичъри отгоре(и късички и дълги) или пък бяла блузка с едно синичко късо плетенко..дето отпреде се закопчава с голямо копче..за всекидневието предпочитам ризка със сако отгоре.. и едно тънко шалче на сърчица което си връзвам като вратовръзка :) :-D :smt006 \:D/ :smt016