View Full Version : samotna
za6to se 4uvstvam samotna. Vqrno 4e edno mom4e ne me haresva6e oba4e yse6tam 4e ne e zaradi tova. Prez cqloto vreme mi e mn gadno i samotno. Imam 4uvstfoto 4e nikoi ne me razbira.
Na kakvo moje da se dulj?
Mi pogledni se v ogledaloto ...... opla6i li se dam sq razbra li 6to ne te rabirat xaxaxaxaxaxax :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
{SwEeT_anGeL_F}
12-06-2006, 14:43
ne znam.za6to ne opita6 da promeni6 ne6to v teb-v haraktera si,vav vyn6niq ti vid ne6to koeto moje pyk da nakara mom4etata da te haresvat..nz kakyv to4no ti e problema.mn malko kazva6 za sebe si. :-k
CVETELLINA
12-06-2006, 15:47
Може да се дължи на възрастта.B пубертета повечето тинейджъри имаме такива моменти...Но всичко се преодолява,ще се оправиш.Просто излизай повече,весели се с приятели,запознавай се с нови хора и ще видиш,че всичко ще се оправи от самосебе си :wink:
На всеки се случва.. :wink:
za6to se 4uvstvam samotna. Vqrno 4e edno mom4e ne me haresva6e oba4e yse6tam 4e ne e zaradi tova. Prez cqloto vreme mi e mn gadno i samotno. Imam 4uvstfoto 4e nikoi ne me razbira.
Na kakvo moje da se dulj?
Намери си весеи занинмания..и аз в момента съм необвързан...вярно няма на кой да казвам обичкам те но съо няма и кой да ми сере постоянно в устата и да ме наранява....драскай си по скайпа с лейките регни се тука пиши по теми слушай по хубави песни излизай с приятели ходи на дискотеека правете простотиии....това е...пии от живота докато е време защото някой ден ще изтече и в един момент разбираш че нищо не си успяла да изживееш.. :) :-({|=
mi moje da se dulji na tova 4e si grozna ili luda
S_T_E_V_E
12-11-2006, 17:40
Просто като излизаш с приятели и като се забавляваш всичко ще си се оправи - купон да става ! :)