View Full Version : Analen sexx
Marioooo
12-06-2006, 14:56
Xora shte vi pomolq za savet.Znachi hodq s priqtelkata si godina i polovina i na datata kogato pravim tova vreme q obedih da mi dade analen sex.Pomolih q iskreno iskah mnogo da probvam i tq se saglasi nai-nakraq.I napravihme go bez prezervativ.Minaha 2 sedmici i se chustva stranno..vlajno i e okolo dupchicata.Neznam kak da go obqsnq.Po princip nqmam oplakvaniq spal sum s neq i bez prezervativ i ne sme imali problemi.Na nqkoe momiche dali mu se e sluchvalo?Znaete li ot kakvo moje da e?Ako i se e lepnalo neshto neshto simptomi kakvi se proqvqvat?Molqvi pomognete mi che mi e mnogo kofti che q nakarah a sega se pritesnqva :(
най-добре да иде на лекар!
той ще ви посаветава най-одбре
Xora shte vi pomolq za savet.Znachi hodq s priqtelkata si godina i polovina i na datata kogato pravim tova vreme q obedih da mi dade analen sex.Pomolih q iskreno iskah mnogo da probvam i tq se saglasi nai-nakraq.I napravihme go bez prezervativ.Minaha 2 sedmici i se chustva stranno..vlajno i e okolo dupchicata.Neznam kak da go obqsnq.Po princip nqmam oplakvaniq spal sum s neq i bez prezervativ i ne sme imali problemi.Na nqkoe momiche dali mu se e sluchvalo?Znaete li ot kakvo moje da e?Ako i se e lepnalo neshto neshto simptomi kakvi se proqvqvat?Molqvi pomognete mi che mi e mnogo kofti che q nakarah a sega se pritesnqva :(
Логично е че ако не сте го правили с презерватив и е нямала никакви овлажнители то тогава би се получило едно триене,което води до разраняване, тва според мен може да е лимфа която се опитва да заздравее раните от триенето. Друго логично обяснение ня
Ха! Ский к'о каза Умния! Нещо наистина умно! Ако не, поне логично ^^ Наистина не зацепих снощи, докато чета, че може да е нещо подобно.
Ей, Marioooo! (някой да се сеща за едно филмче в момента? не? жалко..) погледни й ти, тя там не може да се огледа. Чак после ходете на лекар, да не ставате за резил.