View Full Version : Просто исках да споделя,нищо повече
perky_girl
12-06-2006, 18:44
Мразя я!Мразя я!Мразя я!
Коя ли?Не се ли сещаш...?!Любовта!Мразя я от все сърце!Ако можех да си пожелая едно единствено нещо то щеше да е никога повече да не я почувствам! Хората правилно са си казали: ‘ако искаш да накараш някой да страда,пожелай му да се влюби’ и са излезнали прави!Защо обичаме,не си ли забелязал,че винаги след като обичаш даден човек,винаги страдаш!Защо се получава така?Не би ли трябвало след като изпитваш това чувство да си щастлив,да си на седмото небе както отново казват хората..незная..вече незная нито какво да чувствам,нито какво да мисля...
Много отдавна се случи всичко..толкова отдавна,а ми се струва,че беше наскоро..Изминаха почти две години от самото начало...а всичко е патриархално обърнато...Случи се неотдавна през есента,един красив есенен ден той дойде при мен.Заслепи ме с космическата си нежност.Милите му топли очи ме целуваха.Усмивката му ме влудяваше.Той ми предложи всичко.Аз не отказах.Бяхме наистина щастливи.Бяхме влюбени!Той просто беше моят живот,аз бях неговият!
Спомням си всичките ни хубави моменти,всеки път когато ме караше да се усмихвам,всичките нежни думи,които сме си казвали тази година и половина. Колко бързо минава времето...
А сега..сега доир нямам право да го помоля за прошка..толкова много сгреших...аз сама направих пътвата крачка...просто реших да сложа край на всичко.. беше ми писнало всичко да е толкова съвършенно,че чак нереално..толкова нерално,че чак го бях намразила...и както винаги постигнах своето... беше тежко-да признавам,но аз бях твърдо решена...и благодарение на силната си воля аз отново постигнах каквото исках...Разделих се с Него.Разделих се с момчето което даваше смисъл на живота ми,което беше моят живот..Бях решила,че мога и трябва да продължа на пред..Следвах всичките съвети,които бях давала на приятелките ми в подобни моменти..излизах,веселях се,прекарвах повече време със семейството и приятелите си,даже започнах да излизам с едно момче.За мен всичко беше на шега,аз обичах бившият ми приятел,но поради причината,че бях решена да го забравя,прибягвах дори до крайни мерки...Оттогава изминаха почти шест месеца,шест месеца,за които сегашният ми приятел се привърза към мен,за които аз успях да стана за пример на доста мои приятели,защото си мислеха,че аз съм преодоляла всичко благодарение на волята си.Умело се приструвах,дори когато се засичахме с предишният ми приятел,отвръщах глава настрани за да покажа на всички колко ми е безразличен.Детска постъпка,която не отговаря на годините ми,но когато човек е влюбен не осъзнава какво прави..Заради моето държание Той се отврати от мен...каза,че това не е бил човека които обичал..за него сега аз съм била човекът когото мразил от все сърце...аз се правих,че не ми пука.бях решила, че миналото трябва да се забрави и че трябва да се продължава да се гледа напред .Така и напраих,че да не виждам виждам бившият си приятел един месец,в който се опитах да се отдам изцяло на връзката си с новият ми приятел и на приятелите си.До преди няколко часа мислех,че съм успяла да направя наистина първата крачка вътрешно в себе си към това.Но Той днес има имен ден,заради уважението което изпитвах към него,а може би и заради желанието ми да го чуя,аз му се обадих по телефона...пожелах му всичко от сърце,а той ми отвръщаше на всяка мила дума с ледена забележка...беше толкова студен..знам,че го заслужам,знам,че и мога да се боря за него,а и зная какво ше кажете ‘той се държи така,защото си го наранила,омразата & любовта са 2те страни на една и съща монета’ да зная зная...но аз не искам съвет как да си го върна..аз искам да го забравя..твърдо съм го решила и ще го постигна...просто исках да споделя...да излея мъката си...
Благодаря!
;(((( ole yjs...mn gadno...nqma prosto kakvo da ti kaja ti mn dobre razbira6 vsi4ko...no vse pak vremeto lekyva makar 4e ve4e ot 1godina imam 4yvstva kym edno mom4e...edin den me izpolzva i sega as go obi4am ..kakto ida e vremeto lekyva
Да си го върнеш?
Всичко е добре, но в средата на твоята вълшебна приказка нещо ми се губи. Аз ли те разбрах погрешно или то си го оставила, защото всичко е било перфектно?!
Както и да е. Не е мое право да съдя, но не мисля, че мога и да помогна.
От това, което си написала си вадя заключението, че имаш по-голям шанс да спечелиш целувка по телефона и виртуален секс по радиото, отколкото да си го върнеш.
Кога ще се научите, че "извинявай, аз съм виновна/виновен за всичко" не оправя нещата. Щом веднъж сте дръпнали спусъка ще се научите да живеете със загубата.
Леле направо ме грабна...незнам на колко си и от къде си но знам че наиситна този сегашния ти приятел направо...де да знам...завиждам му....вярно е направила си грешка...права си сичко неможе да е винаги олкова съвършенно...и аз съм го правиллл...сичко върви иделално и в един момент просто решавам че трябва да се скараме за нещо...да има напрежение...но повярвай ми сега не бих го направил...защото това само доказва че колкото повече го правиш толкова повече си наранен....писна ми да съм наранен...писна ми да давам всичко от себе си и да получавам нщо....писна ми точнов момента в който аз изпитвам най големи иситнски силни и реални чуства да ми се отвръща с раздяла...нищо не остана у мен.....наиситна чакам мига който ще е щастлив за мен и ще срещна момичето на моя живот и ще бъде като в приказките...всяко момиче с което съм го мисля за такова а се оказва че е една скапана болка.....любовта боли без съмнение и е перфектния начин да накараш някой да страда...да го накажеш...бъди щастлива с новия си приятел и се опитай да оцениш моментите с него защото колкото и каквото и да е просто разбираш ли...след време ще го загубиш и ще осъзнаеш колко много си изпуснала защот омалко или много си казваш не ми е до неогх немога да се привържа..но един ден осъзнаваш че си си свикнала с него и неможеш без него...не ти е се 1 за него...и пак и пак искаш да си с него... ;( :smt010 :? :cry:
Уфф...
Общо взето ти затвърди две от най-грозните женски черти.
1. Не знаеш какво искаш - тази няма лечение.
2. Пускаш питомното, че да гониш дивото.
#-o #-o ](*,) =D>
Леле направо ме грабна...незнам на колко си и от къде си но знам че наиситна този сегашния ти приятел направо...де да знам...завиждам му....вярно е направила си грешка...права си сичко неможе да е винаги олкова съвършенно...и аз съм го правиллл...сичко върви иделално и в един момент просто решавам че трябва да се скараме за нещо...да има напрежение...но повярвай ми сега не бих го направил...защото това само доказва че колкото повече го правиш толкова повече си наранен....писна ми да съм наранен...писна ми да давам всичко от себе си и да получавам нщо....писна ми точнов момента в който аз изпитвам най големи иситнски силни и реални чуства да ми се отвръща с раздяла...нищо не остана у мен.....наиситна чакам мига който ще е щастлив за мен и ще срещна момичето на моя живот и ще бъде като в приказките...всяко момиче с което съм го мисля за такова а се оказва че е една скапана болка.....любовта боли без съмнение и е перфектния начин да накараш някой да страда...да го накажеш...бъди щастлива с новия си приятел и се опитай да оцениш моментите с него защото колкото и каквото и да е просто разбираш ли...след време ще го загубиш и ще осъзнаеш колко много си изпуснала защот омалко или много си казваш не ми е до неогх немога да се привържа..но един ден осъзнаваш че си си свикнала с него и неможеш без него...не ти е се 1 за него...и пак и пак искаш да си с него... ;( :smt010 :? :cry:
За приказки си пускаш Hallmark или AXN Sci-Fi. Като те попребие още малко живота ще разбереш, че единственото приказно нещо в него е ходенето до тоалетна.
За приказки си пускаш Hallmark или AXN Sci-Fi. Като те попребие още малко живота ще разбереш, че единственото приказно нещо в него е ходенето до тоалетна.
Оригинално! :roll:
ziky Запомни едно :Лесна любов няма ...Любовта се ражда с преодоляване на трудностите , в борба !
Това ле е латиносериал,това е реалният живот !
Тази мацка е помислила, че всичко е прекалено е лесно и затова го е зарязала. [-X
Пропуснах да добавя и позитивното от цялата тази какафония.
Осъзнаваш, че си сгрешила и това е добре. Ще ти спести терзания за вбъдеще.
i nii kak da ti pomognem vse pak ???
кофти е да направиш нещо, само защото си мислиш, че можеш и на края да се окаже, че не ти е по силите
BeBcHeTo
12-07-2006, 06:17
:(.....много гадно
Наистина е станало доста зле,но ти си си виновна.Само това мога да ти кажа.Няма да ти давам съвет,не го искаш,но просто се надявам,че ще забравиш момчето,което обичаш и ще срещнеш по-голяма любов.
{SwEeT_anGeL_F}
12-07-2006, 11:34
да..мислиш си, че си силен и можеш да се справиш с всичко и да преодолееш всякакви трудности, докато не дойде момент като този,когато всичко се оказва лъжа и "защитната стена", която до сега си градила изведнъж е рухнала..не мога да проумея защо така си го наранила.не го е заслужавал..и вече май е късно да му искаш прошка след държанието ти..мн е гадно :(
Любовта не е играчка, която днес да захвърлиш, защото ти е доскучало, а след време да пожелаеш отново. Ти си направила избора си и въпреки, че явно е бил погрешен и сега съжаляваш, не мисля че би успяла да си върнеш всичко онова, което си имала. Дори да успееш отново да се събереш с този човек, едва ли нещата ще са същите. Това е като една ваза, счупи ли се веднъж и да я залепиш след това, вече няма да е така красива. По добре преодолей всичко това и продължи напред, със съответната поука за теб ;-)
ve4e stavame 2, zn kolko e gadno da napravish ne6to, pod vliqnie i az nz na kakvo, moje bi to4no na taq suvar6ennost vav vruzkata, i posle \pone za men e taka\, da se "biesh v glavata", i da se 4udish i zakvo go napraih tva, samo deto ne go osuznavash dokato e vreme, i ako kakto i v tvoq dokolkoto razbrah i v moq slu4ai go obi4a6 toq 4ovek, stava napravo....................... :(
ve4e stavame 2, zn kolko e gadno da napravish ne6to, pod vliqnie i az nz na kakvo, moje bi to4no na taq suvar6ennost vav vruzkata, i posle \pone za men e taka\, da se "biesh v glavata", i da se 4udish i zakvo go napraih tva, samo deto ne go osuznavash dokato e vreme, i ako kakto i v tvoq dokolkoto razbrah i v moq slu4ai go obi4a6 toq 4ovek, stava napravo....................... :(
gerinceto
12-07-2006, 12:17
neznam kakvo drugo da ti kaja osven 4e i az sam v takova polojenie.ne moga da spra da obi4am edno mom4e v prodaljenie na 1 godina ve4e.vsi4ki mi kazvat 4e vremeto lekuva i 4e triqbva dosta volq za da go zabravq.zatova az ti predlagam tova i na teb.kasmet:{
Много жалко,че сега страдаш :smt022 и то заради своя грешка,защото колкото разбирам ти си го зарязала.Ти си знаеш защо точно си го напаравила,няма да те разпитвам отделно,макар,че не те разбирам,защо си постъпила по този начин. :smt017
Но си мисля,че има нещо друго,по думите ти:
....До преди няколко часа мислех,че съм успяла да направя наистина първата крачка вътрешно в себе си към това.Но Той днес има имен ден,заради уважението което изпитвах към него,а може би и заради желанието ми да го чуя,аз му се обадих по телефона...пожелах му всичко от сърце,а той ми отвръщаше на всяка мила дума с ледена забележка...беше толкова студен....
Така..ти сама казваш,че знаеш,че си го заслужаваш,което е хубаво,че си го осъзнала! НО аз си мисля,че ти обичаш онова момче,с което си била тази година и половина,а не това момче което се е превърнал той след вашата раздяла.Защото колкото разбирам той от 'нежен принц' се е превърнал в 'леден принц' :arrow: т.е. ти обичаш един спомен,който трябва да забравиш... И както казаха преди мен
Това е като една ваза, счупи ли се веднъж и да я залепиш след това, вече няма да е така красива.
Желая ти от все сърце скоро да успееш да го забравиш,а той да ти прости.И дано новият ти приятел,който явно държи на теб да успее да оттърси от теб мислите по бившото ти гадже!
Успех още веднъж :smt058
~magitto~
12-07-2006, 22:15
От думите ти разбрах,че ти го обичаш!Имаш силни чуства към него и от опит знам,че е ужасно да подтискаш любовта си!Той също те обича,но е много дълбоко наранен!Знам,че не искаш съвета ми,но все пак ще си го дам-говори с това момче колкото и трудно да ти е.Кажи му какво изпитваш,колко те боли,че не сте заедно и най-важното извини му се! Той го заслужава.Дори и да не ти прости,омразата му към теб ще се стопи пък и заслужава го,защото сигурно е съсипан!
Тя е права.... и аз обичам и мене ме боли... :( защото НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ ВИНАГИ БОЛИ !!
CVETELLINA
12-08-2006, 11:31
Само един въпрос-Защо бягаш от любовта?! :shock: Наистина не мога да повярвам,защо си провалила всичко?Съжалявам,че те обвинявам,обаче не мога да разбера-след като си имала всичко,което си искала,защо си го пренабрегнала,а сега страдаш... в този живот всичко се връща,бившият ти приятел е напълно прав,в момента да е безразличен,а ти нямаш никакво право да го виниш за това,или да го молиш за каквото и да било.Било му е трудно да те забрави 100%,ако те е обичал,а ти си го отблъснала,така че сега си продължавай напред с новия ти приятел,и остави другото момче също да си оправи живота!
SLED DUJDA IMA SLUNCE & SLED BOLKATA IMA SMIAH :smt059
toi e dal vsi4ko ot sebesi za da bude6 6tastliva,a ti ot tup i momenten kapris ili inat sega strada6.Dano izvle4e6 poyka
ot bolkata.Ne moga da te razbera nikoi ne biaga ot 6tastieto, vseki go tursi.Ne misli samo za sebesi,a i kak se 4uvstva 4oveka do teb
misli predi da napravi6 ne6to koeto vodi do tolko goliama bolka i ne se pravi na mazohist ,za6toto ne si :wink: :wink: :wink:
Evil_ChilD_f_
12-08-2006, 23:44
миии не знам ама просто съм възхитена .. от смелоста и волята която имаш бих искала и аз да съм такава... Верно си е че когато с=всичко е перфектно е скучно хах ... поне аз така мисля :) Бях чувала че ако във връзката м/у мъж и жена има конфликти тфа е знак на обич хихи
Иначе щом си успяла да преодолееш сичко това значи едва ли ш е е някакъв голям проблем да го забравиш напълно ....
svetlidim
12-09-2006, 01:54
=D> Браво!Наистина много хубав текст! =D> Не ми хареса само часта,в която го зарязваш защото всичко е перфектно.Дай Боже всекиму перфектни отношения с обичания човек,пък нека всеки решава сам какво да направи... :smt049
Moga da kaja samo 1 ne6to. Horaaaaa mislete akkvo pravite i ne pravete glupavi gre6ki!!!!!!!!1