Влез

View Full Version : Podkojni Kosum4eta

Alena
12-06-2006, 19:08
Ot pinsetata, mnogo ot kosum4etata po triugulnika mi se oburnaha.Pri vadeneto i 4ovurkaneto im, zapo4naha da mi stavat rani4ki ili puk podutini....ve4e suvsem se ot4aqh, moga li da otida na kozmetik, za da mi premahne pupkite, podutinite i ranite?izob6to ima li spravqne s ve4e suzdadeniq problem.

P.S. Temata ne e za tova kak da predotvratq podkojnite kosum4eta, a kak da se oturva ot vsi4ki rani.

mmmmm_f
12-14-2006, 14:43
egati i az imam takyf problem,tva dyzdavali ti problem pri sex kontaktite? :smt009

{Poison}
12-14-2006, 17:05
Ами имам специални гъби за подкожни косъмчета,ефикасни са.

Kaka_Mara
12-17-2006, 16:35
ima edni pemzi 4rez koito meje6 da si e3xfolira6 kogata i taka namalqvat podkojkite kosmi.Efiksni sa no zavisi kade ti sa podkojnite kosam4eta.pemzite sa za po gruba koja.

bodil4e_f
12-17-2006, 18:52
{Poison} пиши ми едно лс за тея Гъби?? плссс

05-10-2007, 09:17
gubi,pemzi,eksfolianti,kafe...i vs,koeto deistva eksfolira6to e za predodvratqvane poqvata na podkojni kosum4eta t.e,ako ima6 pup4ici daje ne trqbva da si pomislq6 da gi eksfolira6,samo 6te gi razrani6 i o6te po-zle 6te stane.Za dva produkta protiv podkojni kosmi sum 4uvala-Kerapi i Tend skin lotion.Kerapila sum go polzvala i-ni6to,negovoto deistvie su6to e izlju6tva6to,no vmesto mehani4no,go pravi s kiselina.Kum 14lv po aptekite e,nqkoi hora sa dovolni,no az ne sum ot tqh.Drugiq ne sum go polzvala,nz i to4no kak deistva(prodava se v nqkoi kozmeti4ni saloni i struva okolo 30 lv).Za vseki slu4ai mislq,4e trqbva da se procedira po sledniq na4in:
1.Da se premahnat pup4icite t.e.vuzpalenieto,rabotata e tam,4e ne znam s kakvo-posuvetvah se s lekar i toi mi izpisa edno lekarstvo,koeto protivovuzpalitelno trqbva da deistva,no ne6to ne vijdam efekta-a trqbva da vi kaja,4e sum mn redovna i vinagi po4istvam mestata s antibakterialna mokra kurpi4ka i kra4etata mi sa vinagi ovlajneni........no :cry:
2.Ot tam natatuk ve4e eksfoliaciq i t.n
Iz4ela sum kakvo li ne-ne samo za lekarstva,no i vsi4ki metodi za epilaciq-dori foto i lazerna epilaciq,koito v/u rani4ki ne se prilagat,a i sa dosta skupi-250 lv nai,nai -malko e edna procedura za krakata,a trqbvat 5-8,gledah edin doma6en lazer,koito se prodava v 4ujbina i moga da go imam,no struva 300evro,a i ne znam za deistvieto mu-vupreki,4e po forumite mn hora sa dovolni,nz...
Ohhhhhhh,az mai ne pomognah mnogo,sujalqvam!No ne se pritesnqvaite,vse ne6to 6te se iznameri i ...da dokladvame :)