View Full Version : Бременна ли е ?
Така искам малко да разкажа една история..и някой спец. да ми каже дали е бременна приятелката ми :)
Значи на 17-ти.11.2006 и дойде цикъла..до 23-ти когато имаше операция на половите органи..и с нея правихме секс чак като се възтанови - 3-неделя и 4-ти понеделник - като тези пъти тя ми каза да свършвам в нея защото пие противозачатъчни..Направих го!
Но ето че днес..сряда тя ми каза че и тече кръв и си е направила 2 теста за бременност - и двата положителни..единият вторнир и другият днес сутринта...
Та искам да попитам дали тази положителност на тестовете може да се дължи на противозачатъчните (тя ги пие от месец)..или наистина да е бременна...и ако е бременна-значи е или от скоро (от неделя или понеделник) или е от преди 17-ти..а тогава и дойде цикъла както казах по-горе..възможно ли е да има цикъл и да е бременна .. цветна бременност?
Пич, спецове тук НЯМА. Има в гинекологичния кабинет. Но! Всичко звучи много интересно, i stay tuned in и ти стискам палци всичко да се развие така, както го искате. Малък практически съвет (така или иначе след малко ще се пръкнат разбиращи от бременности, операции, противозачатъчни и прочее) - ако хапчетата са предписани от гинеколог и ти не си партия, която не е за изпускане -> дишай спокойно. Ако ли не - хващай я под ръчичка и в клиниката. Може да е нещо от операцията?
Противозачатъчните бяха предписани от лекарката,която направи операцията..но самата операция няма нищо общо с това..
Точно преди секунди разбрах че 3-тият тест,който си е направила е отрицателен...
Отново изгря светлинааа !!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Все пак наистина искам да имам деца от нея..но все още съм много малък..нямам никакъв опит..няма да мога да дам нищо на детето си :)
Все пак наистина искам да имам деца от нея..но все още съм много малък..нямам никакъв опит..няма да мога да дам нищо на детето си
Za pyrvi pyt vijdam mom4e da razsyjdava taka...I bravo!! A 6tom na momi4eto mu te4e kryv, ako ne e ot tova 4e i e do6la otivaite na doktor...nai-dobre e mai mai!
nai dobre da ide na lekar-a taq ideq da imash deca ot neq na taq vazrast si q izbii ot glavata che shte ti preebe jivota
Нали това вика човекът - че ще изчака първо да си уреди живота! Иначе - похвално за намеренията :) И аз често съм мислил по темата, ама и аз нека първо осигуря някакви условия, та после :D
Според мен да си направи още някой тест или най-добре да бяга на гинеколог.
Положителен резултат не може да има в резултат на противоза4атъ4ните..но може да е от нещо, свързано с операцията...
Ако е бременна, то тва трябва да е от по-отдавна. Първо, като сте го правили тя е била на противоза4атъ4ни. Второ - при положение 4 сте го правили на 3ти, а тя е направила тест във вторник (5ти), тестът не би могъл да от4ете вярно още на втория ден след акта. Минимумът е поне седмица за верен резултат..
А и при положение, 4е на 17ти цикълът й е дошъл и си4ко е било ОК, шансовете да е бременна още пове4е намаляват, тъй като цветната бременност е много рядко явление.
Според мен кървенето е било свързано с нещо от операцията, а тестовете грешат, така 4е не се сдухвайте още и не мислете за бебета. Тест след още няколко дена, или я води на гинеколог, ако е супер притеснена и ще се разбере със сигурност. Стискам ви палци вси4ко да се окаже наред \:D/
panterata
12-07-2006, 13:22
Според мен да си направи още някой тест или най-добре да бяга на гинеколог.
Положителен резултат не може да има в резултат на противоза4атъ4ните..но може да е от нещо, свързано с операцията...
Ако е бременна, то тва трябва да е от по-отдавна. Първо, като сте го правили тя е била на противоза4атъ4ни. Второ - при положение 4 сте го правили на 3ти, а тя е направила тест във вторник (5ти), тестът не би могъл да от4ете вярно още на втория ден след акта. Минимумът е поне седмица за верен резултат..
А и при положение, 4е на 17ти цикълът й е дошъл и си4ко е било ОК, шансовете да е бременна още пове4е намаляват, тъй като цветната бременност е много рядко явление.
Според мен кървенето е било свързано с нещо от операцията, а тестовете грешат, така 4е не се сдухвайте още и не мислете за бебета. Тест след още няколко дена, или я води на гинеколог, ако е супер притеснена и ще се разбере със сигурност. Стискам ви палци вси4ко да се окаже наред \:D/ =D> =D> =D>
Tq-su6tata
12-09-2006, 14:06
Аз съм въпросната приятелка :) И не съм бременна всичко е наред вече-дойде си ми нормално.Тва което е написал явно са били някви аномалии дз и аз какво.
И да изясня той не иска да има деца от мен!Той ме заряза!
Аз съм въпросната приятелка :) И не съм бременна всичко е наред вече-дойде си ми нормално.Тва което е написал явно са били някви аномалии дз и аз какво.
И да изясня той не иска да има деца от мен!Той ме заряза!
аьХаьххаьхаьхаьхаьхаь 100% не си тва момиче, а се опитваш да злепоставиш момчето, но във форум където не познава никой това няма да има особено значение...
Tq-su6tata
12-11-2006, 09:59
Брееее!Ама ти кво веждесъщ ли си?
Момчето да си каже като го злепоставям!Само дето вече не го интересува и няма да влезе в темата!