Влез

View Full Version : Imam problem

sssssss
12-07-2006, 08:42
imam mn seriozen problem molq vi pomognet e mi.ne moga da izpitamorgazum po vreme ne seks ne moga da si obqsnq na kakvo se dulji.kogato sama se zadovolqvam uspqvam a kogato imam partnior ne uspqvam.

miss_india
12-07-2006, 08:49
problema ti ne e seriozen, spoko, q mi kaji na kolko godini si?! za6toto kogato polovata sistema ne e dostatu4no razvita e napulno normalno da ne polu4i6 orgazum pri seks, kogato se dostigne zrqla vuzrast, moje6 da mu se naslajdava6 izobilno :D

krem4et0
12-07-2006, 08:55
Този проблем го имат доста жени. Така че не е ненормално!

ssssssssssss
12-07-2006, 09:05
emi na 17 godini i vodq polov jivot ot 5 meseca

12-07-2006, 09:06
problema ti ne e seriozen, spoko, q mi kaji na kolko godini si?! za6toto kogato polovata sistema ne e dostatu4no razvita e napulno normalno da ne polu4i6 orgazum pri seks, kogato se dostigne zrqla vuzrast, moje6 da mu se naslajdava6 izobilno :D

na 17 godini sum

shizzle
12-07-2006, 09:28
Какво правите с партньора? Само секс или има и любовна игра, колко е дълга, колко често го правите, колко му е опитът на младежа, колко му е желанието.. Защото, ако той свършва за 5 минути, а ти не успяваш - това е напълно нормално, при момичетата има нужда от повече време и повече сваляне на звезди.

Накратко - щом като си сама си свършваш без проблеми, значи си напълно здрава! *no.1 sign*

gotinam
12-07-2006, 09:31
партньора ти е куцо пиле. смени го с по-расов екземпляр :P

SINDEL
12-07-2006, 10:12

Не винаги мом4ето е виновно! [-X

За авторката - предполагам не успяваш да се отпуснеш по една или друга при4ина. Говори с мом4ето, няма нищо страшно

panterata
12-07-2006, 13:25
вината е в теб или в партньора ти или и в 2та. може да не се отппускате достатъчно , да нз точно какво да правите , как да го правите и т.н.. с времето и опита ще бъде всичко ок :)

gotinam
12-07-2006, 13:29

Разбира се, по-скоро шегувито го написах тва :)

shizzle
12-07-2006, 20:30
Подстрекаваш младото поколение към разврат, а? Между другото, да смениш партньора рядко ще ти даде решение. Ако момичето попадне отново на човек, който не може да го отпусне достатъчно, комплексите за цял живот са на една ръка разстояние ><

ssssssssssss
12-07-2006, 21:48
emi to poprincip i mom4eto ne e mn opitno da ne kaja 4e sum mu purvata.i da ima lubovna igra ,koqto opredeleno ni dopada dosta i na dvamata , i da toi svur6va za 5 min oba4e neznaino za6to kato svur6i i nqkak vsi4ko ohvadqva , koeto vsu6tnost e donqkude normalno.no neznam po vreme na samiq kontakt sled kato toi ve4e e svur6il vsi4ko dosku4ava.a za smqnata na partniora 4estno kazano ne 4e ne sum si go mislila ,ne za postoqnno po- skoro m/u drugoto, no nqm asmisul, za6toto naitina durja na priqtelq mi i ne iskam da go naranqvam.

ssssssssssss
12-07-2006, 21:50
emi to poprincip i mom4eto ne e mn opitno da ne kaja 4e sum mu purvata.i da ima lubovna igra ,koqto opredeleno ni dopada dosta i na dvamata , i da toi svur6va za 5 min oba4e neznaino za6to kato svur6i i nqkak vsi4ko ohvadqva , koeto vsu6tnost e donqkude normalno.no neznam po vreme na samiq kontakt sled kato toi ve4e e svur6il vsi4ko dosku4ava.a za smqnata na partniora 4estno kazano ne 4e ne sum si go mislila ,ne za postoqnno po- skoro m/u drugoto, no nqm asmisul, za6toto naitina durja na priqtelq mi i ne iskam da go naranqvam.

panterata
12-07-2006, 22:15
като ви доскучава направете нещо ново и различно.. импровизирайте , имайте въображение.. в пози , места и мн мн други неща.. ;)

shizzle
12-07-2006, 22:18
Щом не може да намери волята да те задоволи след собствения си оргазъм, тогава говори с него - първо той да те задоволи до оргазъм по време на самата любовна игра, та после да го пъха. А ако не се съгласи, ако не иска да даде нищо от себе си, ако няма свое предложение - бий му шута, изглежда, че само ти си обичливата.

shalis
12-08-2006, 08:02
Miii kaji mu da opita da se zadyrji malko, kogato useti, 4e 6te svyr6va da spre zmalko, za da moje da te dokara i teb do svyr6vane...i togava ve4e i toi da se otpusne i da si svyr6i mom4eto...ama taka e mnogo gadno. Ako trqbva da sym 4estna az do sega ne sym polu4avala orgazum, mnogo sym dovolna ot priqtelq mi, pravi mnogo usiliq, no ne moga:( :oops:

vvs_go
12-08-2006, 14:23
ай ся о6те малко 6те изкарате мацката фригидна

shizzle
12-08-2006, 16:06
Miii kaji mu da opita da se zadyrji malko, kogato useti, 4e 6te svyr6va da spre zmalko, za da moje da te dokara i teb do svyr6vane...i togava ve4e i toi da se otpusne i da si svyr6i mom4eto...ama taka e mnogo gadno. Ako trqbva da sym 4estna az do sega ne sym polu4avala orgazum, mnogo sym dovolna ot priqtelq mi, pravi mnogo usiliq, no ne moga:( :oops:

А той знае ли, че не можеш?

И за двете момичета - накарайте момчето да пробва с пръст (клиторно и/или вагинално), с език, с предмет да ви накара да свърши. Женската чувствително отдолу не винаги е напълно развита и й са нужни тренировки. Когато се научите да свършвате в любовната игра, ще имате и по-големи шансове да свършвате по време на секс.

А ето и едно вълшебно лекарство, което с приятелката ми открихме съвсем случайно. Момчето ляга по гръб на леглото, момичето - странично до него, обхваща с крака единия негов крак, притиска котенцето си към плътта му и се търка в нея. Като да мастурбираш с възглавница. Прави чудеса! (само дето вече ревнувам краката си lol)

12-08-2006, 17:48
ssssssssssss Колко еc-a си написал два са достатъчни SS WARRIORS
14/88

sssssss
12-08-2006, 20:53
awe nz.toi znae 4e ne svur6vam i se 4ustva kofti i dosta sduhva spored men, no prosto i az ne moga da go obqsnq....ne iskam da mu biq 6uta,za6toto toi naistina si zaslujava i mai naistina me obi4a opredeleno e ne e za i imam 4ustvoto 4e ako nqkoi den go zareja 6te bude imenno zaradi seksa

12-08-2006, 20:56
Щом не може да намери волята да те задоволи след собствения си оргазъм, тогава говори с него - първо той да те задоволи до оргазъм по време на самата любовна игра, та после да го пъха. А ако не се съгласи, ако не иска да даде нищо от себе си, ако няма свое предложение - бий му шута, изглежда, че само ти си обичливата.

a puk i az ne iskam da me zadovolqva s prust a s .... mu .tam e vuprosa 4e roi naistina mislq 4e dava vsi4ko ot sebe si.oba4e naposleduk vuznikna edin problem vinagi kogato svur6i i slojim drugiqt prez******* malko sled tova peni**t mu zapo4va da go boli pri vlizaneto mu v men i dori pri dopir

12-08-2006, 21:00

За авторката - предполагам не успяваш да се отпуснеш по една или друга при4ина. Говори с мом4ето, няма нищо страшно

govorim vsu6tnost vseki put no toi kazva 4e spored nego vinata e v men ,za6toto ne sum se otpuskala dostatu4no i sum bila mn bavna i 4e vsi4ko e bilo pri men na psihi4eska osnova i zatova se polu4avalo taka

sssssss
12-08-2006, 21:02
teq poslednite 3 az gi pisah 4e zabravih da napi6a ssss otgore da znaete

shizzle
12-08-2006, 22:08
a puk i az ne iskam da me zadovolqva s prust a s .... mu .

И аз искам да вдигам 120 от лежанка, ама не мога. Нещата се правят постепенно. Добре, пробвайте това - той те задоволява с пръст, докато не усетиш, че си много близко до оргазма и после те "довършва" с, цитирам, "..." си :)

tam e vuprosa 4e roi naistina mislq 4e dava vsi4ko ot sebe si.oba4e naposleduk vuznikna edin problem vinagi kogato svur6i i slojim drugiqt prez******* malko sled tova peni**t mu zapo4va da go boli pri vlizaneto mu v men i dori pri dopir

Това е нормално, след оргазъм главичката става много чувствителна и всякаква по-нататъчна стимулация води до отрицателни усещание. Е, това си зависи от човека и от опита, но иначе си е естествено. Изчаквайте тогава повече между оргазмите му, а ти можеш да го възбуждаш междувременно стимулирайки някоя друга част от тялото му (гърди, шия, гръб..)
А, да, "пенис" не е вулгарна дума, че да я цензурираш ^^ За мен и "кур" не е вулгарно, това просто си значи "голям корав член" :D

sssssss
12-08-2006, 23:21
spored teb sled kato svur6i trqbva da sprem sus seksa li ili pone za malko?

12-09-2006, 02:34
imam mn seriozen problem molq vi pomognet e mi.ne moga da izpitamorgazum po vreme ne seks ne moga da si obqsnq na kakvo se dulji.kogato sama se zadovolqvam uspqvam a kogato imam partnior ne uspqvam.

Проблемът е в теб и партньорът ти.
1 Отпусни се и мисли само за хубаво
2 Кажи на приятеля ти да стимулира, да те гали докато правите секс

shizzle
12-09-2006, 09:28
spored teb sled kato svur6i trqbva da sprem sus seksa li ili pone za malko?

Щом го боли, май нямате избор, нали? Но любенето не е само "ръгане". Целувки, галене, има толкова много други неща, които да правите междувременно. Не съм казал да приключвате изобщо!! Давате си малка интимна почивка и продължавате, докато и двамата не сте задоволени.