View Full Version : Тъпият ми характер
Да точно така тъпият ми характер ми скапа живота на скоро. Става дума за това че съм адски влюбчив(вече пусках тема за това) и нали харесвам си момиче залъгвам се за няколко дни че тя е всичко на света за мен, а все пак тя не мой да отреагира толкоз бързо и се разочаровам. Знаете ли, жени, много сте гадни. Тва не мога да го разбера- виждаш че момчето има интерес, обръща ти внимание, даже пренебрегва собствените си ценности за да то угоди и ти продължаваш да го използваш вместо да му кажеш "Виж сега мисля че нищо няма да се получи ай сме приятели". Да тази реплика е гадна,но я предпочитам пред това да ме разиграват някви пикли, които по няква случайност притежават някакъв чар,който до дни вече няма да ме вълнува. Такива момичета ме карат да се чувствам като боклук пък и мисля че не само тва е проблемът. Мислих че единствената ми цел е да имам приятелка- е имах момичето беше много свястно, но какво да правя просто нямах чувства бяха се изпарили. Идват празници се повеч искам да си имам мое момиче, но и все повече се убеждавам че тва няма да стане и че никога няма да имам силни чувства към момичето до мен.Искам да се променя или искам да се убедя че NO WOMAN NO CRY ще важи и за мен. Плс помогнете да реша.
С достатъчно воля можеш да направиш, така че никога вече да не си подвластен на собствените си чувства. Когато покажеш малко интерес или привързаност, жените моментално го усещат (небезизвестната реклама на Спрайт) и започват да се гаврят с теб. Хората са безмилостни...
Преди да започнеш да си мислиш, че е влюбваш, направи една равносметка. И мъжете и жените често правят погрешни решения относно това с кого да бъдат. По-малко емоции, повече мисловна дейност.
Май и ти не знаеш какво искаш... Сега, ако правилно съм разбрала- ти харесваш момичето, но бързо ти омръзва.Така, значи представи си че тя ти отвърне, обаче на теб пак ти писне и я зарежеш- няма ли да е кофти... Може би момичетата знаят за теб, че така "се пробваш" пък където стане...Още нещо, никъде не пише че ТРЯБВА да имаш гадже. Ако си с нагласата "Искам гадже" не се получава, сещаш ли се за оная реклама на "спрайт"- много е точна... Един ден наистина ще срещнеш момичето си, ще знаеш че искаш да си с нея самата, а не просто да си имаш гадже, да имаш точно нея. Не бързай. Не се отчайвай. Забавлявай се, купонясвай си, промени си "ловното поле"- може би търсиш не където трябва, може би просто момичетата които си харесваш са надмени или просто не за теб. Бъди хитър, разпитай дискретно тук-таме, може някое симпатично момиче, което пропускаш те харесва и сега се чуди "Аде ве няма ли да дойде моя ред"... Айде успех и само не се отчайвай. Понякога като нямаш гадже нямаш и проблеми честно...Аз сега такива проблеми имам че не е истина, но не това е темата де...Не се отказвай и се забавлявай по празниците :roll:
TikiraYang
12-07-2006, 13:55
moje bi go kazwam za 10 pyt
Love is for the weak-minded
bibi1fit
12-07-2006, 18:51
Според мен сам си виновен за проблемите си, защото неможе само външния вид на момичето да задържи вниманието ти повече от няколко дни. По-добре търси не толкова красиво, колкото сходно с твоя характери и интереси момиче.
може и така да е ама не ми помага6 особено, bibi@fit
Прав си наистина,че има такива момичета,които обичат момчетата да са в краката им и не ги интересува.Така че...не разкривай много много чувствата си,защото това ти е изиграло лоша шега.Маожеш да намекнеш на едно момиче,че я харесваш,но в никакъв случай не пренебревай ценноистите си и не давай всичко за нея,защото ще те тъпчат.