Влез

View Full Version : Подарък преди да станем гаджета

The_Caress
12-07-2006, 16:35
Та, чудя се дали да подаря нещо на момичето, което харесвам(предполага се, че и то ме харесва) сега около празниците. То, че е хубаво да и направя подарък, хубаво е , но не сме гаджета, познаваме се от 3 години(в един клас сме). И сега идва проблемът - не ме е страх да го направя, но ако ме отреже и работата не стане, нещата отиват на зле за мен, тъй като знаето какво е да сте в един клас. :oops:
Би ли се зарадвала на такъв подарък и то като предтекст да станем гаджета или е по-добре, ако евентуално стане нещо между нас, тогава да правя подаръци :?: Щото ако се зарадва, но ме отблъсне, не знам повече как ще я гледам... :roll:

На 17 сме - и двамата.

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-07-2006, 16:39
Ами според мен това е добра идея а и съм сигорна че тя ще се зарадва.А ако случайно не се получат нещата просто ще и кажеш че я чустваш като близка приятелка затова си го направил :D

koalka
12-07-2006, 17:14
Според мен е най-добре да й подариш нещо.

12-07-2006, 17:31
да и аз мисля,че трябва да и подариш нещо.сас сигурност ще се зарадва:)айде успех и да казваш как е минало:)

{SwEeT_anGeL_F}
12-07-2006, 17:37
ами да,защо не? :) ще се зарадва много на вниманието ти :) а ако се отдръпне то направи както ти каза IzGuBeNo^AnGeL4E : ".А ако случайно не се получат нещата просто ще и кажеш че я чустваш като близка приятелка затова си го направил " успех :)

The_Caress
12-07-2006, 18:17
Тя знае, че я харесвам като повече от приятелка, защото и го бях казал преди половин година някъде(тя също ми каза, че изпитва нещо към мен) Но сега, ако ме отблъсне, не знам какво мога да направя - ако и кажа, че я чувствам като по-близка приятелка, едва ли ще повярва, че само приятелството ме е накарало да правя подаръци... Ако не се получат нещата, ще ме е много срам пред нея занапред :roll:

daredevil_pm
12-07-2006, 18:30
ako mojesh i ne te e sram DAWAI
Shte ima uspeh
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako li ne mi nzzzzz :D

The_Caress
12-07-2006, 18:38
Мерси много за подкрепата, убедихте ме! :wink:
Сега въпросът е какво да и взема... Мислех някакъв сребърен пръстен или гривна, понеже виждам, че ги харесва. Вие какво предлагате?

{SwEeT_anGeL_F}
12-07-2006, 19:10
ами след като си видял че й харесват-->тогава и купи нещо такова.100% ще се трогне,а това е само в твой плюс :)

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-07-2006, 20:34
По-добре и вземи гривна че с пръстена ще ти е малко по трудно все пак трябва да оцелиш размера :-k

The_Caress
12-07-2006, 20:44
По-добре и вземи гривна че с пръстена ще ти е малко по трудно все пак трябва да оцелиш размера :-k

И аз се насочих към гривна, обаче дано само не ми се изсмее(пред мен няма де, но иначе може) :?

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-07-2006, 20:50
Не не мисля че ще се изсмее сигурна съм че ще се зарадва и все пак ще е нормално ако в 1вия момент е малко потресена и незнае какво да каже такаче в този момент не се шашкай и ти :wink:

Crafter
12-07-2006, 20:50
Дано не съм закъснял с отговора.

Съветът ми е в никакъв случай да не и взимаш подарък. Ако не сте заедно от поне две-три седмици, не го прави. В началото на една връзка (а дано) много ясно се очертава кой ще носи панталоните. То е ясно, че не сте тръгнали да се жените, но парада трябва да го водиш Ти! Почнеш ли от самото начало да и се подмазваш и да я умилостивяваш с подаръци... отиде коня в реката. Действаш твърдо!
След като се обвържете, да, но в момента, аз съм против.

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-07-2006, 20:53
Е и това го има все пак но той я познава то си зависи и от момичето!Може пък това да я размекне което е + за него нали :lol:

Crafter
12-07-2006, 20:56
Напълно е възможно. Освен това, аз като казвам "не" той да не го приема за чиста монета. Все пак си правя догадки на базата на моят собствен опит.

The_Caress
12-07-2006, 20:57
Дано не съм закъснял с отговора.

Съветът ми е в никакъв случай да не и взимаш подарък. Ако не сте заедно от поне две-три седмици, не го прави. В началото на една връзка (а дано) много ясно се очертава кой ще носи панталоните. То е ясно, че не сте тръгнали да се жените, но парада трябва да го водиш Ти! Почнеш ли от самото начало да и се подмазваш и да я умилостивяваш с подаръци... отиде коня в реката. Действаш твърдо!
След като се обвържете, да, но в момента, аз съм против.

И приятелите ми са на същото мнение. Ааа, избива ме на псувни, как ме е яд... толкова съм объркан. Проблема ми е, че трябва по някакъв начин да "пробвам" дали ще стане с нея, щото всеки ден я виждам и не мога да я забравя. С приказки няма да мога да се разбера много с нея, щото като почна да говоря с нея на тая тема и тя усеща, че пак съм в краката и. Така, че какво направо на кафе и да се хвърлям на врата и, и ако стане - стане, ако не - срам завинаги :?: :lol:

Crafter
12-07-2006, 21:01
Абе стига с този срам, бе драги. Днеска срам, утре ще го забравиш. За мен по-лошият вариант е да не правиш нищо. От това повече трябва да се срамуваш. Ти да не мислиш, че синоптиците знаят на 100% какво ще е времето утре? Хващат една прогноза за ушите и ако стане - стане. Ако мислиш, че подаръка ще бъде добър подход, добре. Напрви, така че не теб да ти е по-лесно да общуваш с нея. Какво казват приятелите ти и какво казваме ние тук са отделни неща. Важно е ти какво ще сметнеш за правилно.

The_Caress
12-07-2006, 21:08
Абе стига с този срам, бе драги. Днеска срам, утре ще го забравиш. За мен по-лошият вариант е да не правиш нищо. От това повече трябва да се срамуваш. Ти да не мислиш, че синоптиците знаят на 100% какво ще е времето утре? Хващат една прогноза за ушите и ако стане - стане. Ако мислиш, че подаръка ще бъде добър подход, добре. Напрви, така че не теб да ти е по-лесно да общуваш с нея. Какво казват приятелите ти и какво казваме ние тук са отделни неща. Важно е ти какво ще сметнеш за правилно.

Много ме кефи мисленето ти :wink:
Измислих го: първо пробвам "тежкарската', :lol: т.е. като седнем на кафе и аз само с действия да опитам и ако не стане - накрая да и дам подаръка - поне ще знам, че съм направил всичко, което е било по силите ми и което съм искал. :|

Пък каквото сабя покаже ...

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-07-2006, 21:11
Така си е!Недей се води по чуждите акъли защото винаги има за или против всеки тук просто дава мнението си с цел да ти помогне но наистина и всеки се води по собствения му опит!Различни хора,различни характери,различни виждания такаче виж ти към кое клониш дали за или против :smt023

Crafter
12-07-2006, 21:21
Последна забележка и се спирам.
Всеки човек (мъж имам впредвид - жените трудно ги оприличавам като хора) изпитва онази несигурност при среща. Сещаш се за рекламата на Спрайт, да? Днес за втори път я споменавам. Както и да е. Е, жените наистина имат това шесто чувство, трето око или както там искаш го наричай. В никакъв случай не се настройвай към провал. Като мъж просто ти е забранено да си мислиш, че тя ще каже "не". Това трябва да го подтиснеш моментално. Говориш спокойно/нормално и се обясняваш в любов(образно казано) без да се притесняваш, че тя ще те отблъсне и тн. Позитивно мислене.
Не знам дали си мислил по въпроса от тази гледна точка, но ако всичко мине нормално, утре вече няма да си сам. Само по себе си, това трябва да ти бъде страхотен мотиватор.

The_Caress
12-07-2006, 21:26
Благодаря на всички ви, особено на Crafter!!!