Влез

View Full Version : БИГ Проблем : завистиливи гаджета

12-07-2006, 18:48
Значи вече доста такива случеи ми станаха имам си аз приятелка(не гадже) или позната (към които не изпитвам любовни чувства) но те си имат супер зависливи гаджета не мога да изляза с тях някъде или дори през свободните часове бяхме отишли на кафе и после се стигна да заплахи по телефона и мн тормоз за нищо камо ли на някои купон или рожден ден да отидем (не заедно а просто и двамата сме поканени по отделно) (или да и звъна по телефона например)така хем на нея и е кофти хем на мен (ще кажете да не се виждам с тях) но освен че това е кофти вече си имам проблеми с тея "гаджета" които от дума не разбират

soul_divine
12-07-2006, 18:57
da ti kaja...zavista pogubva 4ovek..za6to ne sednete..na nqkoe kafence i ne si re6ite problema? :wink:

12-07-2006, 18:59
da ti kaja...zavista pogubva 4ovek..za6to ne sednete..na nqkoe kafence i ne si re6ite problema? :wink:тои/те не разбира от дума мн тежки случеи сега позамлъкна ама имам чуство че ако се срешнем без бои няма да се разминем направо...

sssssss
12-08-2006, 23:00
XAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol: :lol: spored men misli6 mn glupavo.......za kakva zavist govori6 izob6to????na tva horat asa mu izmislili duma: REVNOST .re6enie ili spri da se vijda6 s pritelkite ti ,koito si imat problmni gadjeta ili 6te
si otnese6 perdaha

evil_lady_in_black
12-09-2006, 11:31
Значи вече доста такива случеи ми станаха имам си аз приятелка(не гадже) или позната (към които не изпитвам любовни чувства) но те си имат супер зависливи гаджета не мога да изляза с тях някъде или дори през свободните часове бяхме отишли на кафе и после се стигна да заплахи по телефона и мн тормоз за нищо камо ли на някои купон или рожден ден да отидем (не заедно а просто и двамата сме поканени по отделно) (или да и звъна по телефона например)така хем на нея и е кофти хем на мен (ще кажете да не се виждам с тях) но освен че това е кофти вече си имам проблеми с тея "гаджета" които от дума не разбират
Не са завистливи според мен а РЕВНИВИ

ludo_mace
12-09-2006, 15:05
По-правилната дума е ревниви ;) Иначе поговори с приятелките ти да си обуздаят гаджетата [-( Аз ако бях на мястото на някоя от тях отдавна да съм му била шута на тоя дет ме мисли за негова собственост [-(

fire_16_f
12-09-2006, 21:59
Ревноста е голям проблем на повечето хора вкл. на мен :oops:
много лошо е и че не разбират от дума...опитай се да им обясниш(пак), че не изпитваш нищо и за теб това е едноо приятелство..ако не разберът или остави приятелката ти, или я накара да се замисли заслужава ли си да има приятел, който я ревнува от всеки и заради, който няма да може да бъде свободна..

teenkopele
12-10-2006, 03:43

Абре наистина тъпо се получава, ама какво да се прави...твоите приятелки са попаднали на по-ревниви момци.
Не е нужно да се панираш от заплахи и т.н. То по телефона всичко могат да ти кажат, ама на живо е съвсем различно. Ако нещо почнат да налитат на бой и т.н....отвърни на ударът и удар. Досещаш се за какво говоря. :wink:

Pezzzz
12-10-2006, 19:42
еми.... помисли... щом мислиш че е достоина да ти е приателка значи е много добро момиче от тук идва и обеснението за толкова завистливия и мъж... гледкаи си спокоино напред и ако нещо ти прави проблеми свиркаи :) :mrgreen: :smt004

12-11-2006, 03:31
chestno da ti kaja ti samiq nqmash osobenno golqma rabota da se zanimavash s "prqitelkite" si pri polojenei che si imat gajeta men ako pitash mnogo trudno shte ubedish gajetata im che ti si samo priqtel s tqh + tova ne znam zastho ama mi se struva che momche da e prosto priqtel s momiche .. nevyzmojno! vse shte ima nqkkvo vlechenie ot strana na momcheto kym momicheto.