PDA

View Full Version : Вашите фантазии

~magitto~
12-08-2006, 08:03
Ами става въпрос за това,че всеки си има фантазия,от която се възбужда!Каква е твоята?
Ако има такава тема,сори!

bulgarche
12-08-2006, 08:12
Да, много такива теми има.
Аз за пореден път ще кажа, че май нямам фантазии...или...

l@zur
12-08-2006, 09:04
определено една брюнетка и една блондинка с черни жартиери каси полички големи гарди стегнато дупе биха ми сваршили невероятна работа :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

SINDEL
12-08-2006, 10:29
определено една брюнетка и една блондинка с черни жартиери каси полички големи гарди стегнато дупе биха ми сваршили невероятна работа :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Скууукааа!!! [-(

12-08-2006, 11:24
аз не искам мн :) само докато го правя момичето под мен да ми казва мн нежно и същевременно перверзно "Чукай ме, чукай...." ме е мн нали а и също докато ми прави "свирка" да ме гледа в очите и да ми казва "обичам те" не е мн:)

quench
12-08-2006, 11:42
Фантазии,хм - чудя се дали да споделям,ще се изредят пак разни нещастници да ми говорят колко съм бил ненормален и как съм бил педерас или некви чичковци,които обикалят из "секс" и четат постовете на малките момиченца,докато лъскат,ще кажат "Аз съм бащата на едно момиче тука,а ти си много болен,извращаваш малките дечица"
Не знам,мисля да не публикувам фантазиите си,мисля,че повечето читатели не го заслужават. Ако се изместим малко по-западно от Ориента,ще понапиша нещо - сега ми е празник и не искам да ме нервират разни 12 годишни всезнайковци-мъжкари или дърти педофили...

SuN4o_F
12-08-2006, 14:10
определено една брюнетка и една блондинка с черни жартиери каси полички големи гарди стегнато дупе биха ми сваршили невероятна работа :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D komers...

vvs_go
12-08-2006, 14:22
руса висока мацка само по пола която да сваля!

mgxpower
12-08-2006, 14:24
Край морето да е тъмно да е топло :D

shizzle
12-08-2006, 16:26
Фантазии,хм - чудя се дали да споделям,ще се изредят пак разни нещастници да ми говорят колко съм бил ненормален и как съм бил гей или некви чичковци,които обикалят из "секс" и четат постовете на малките момиченца,докато лъскат,ще кажат "Аз съм бащата на едно момиче тука,а ти си много болен,извращаваш малките дечица"
Не знам,мисля да не публикувам фантазиите си,мисля,че повечето читатели не го заслужават. Ако се изместим малко по-западно от Ориента,ще понапиша нещо - сега ми е празник и не искам да ме нервират разни 12 годишни всезнайковци-мъжкари или дърти педофили...

Мдам.. И моите истински фантазии не са от най-общоприетите. Имам толкова много kinks, че.. Какво точно се разбира под "фантазии" - ситуации, които искам да ми се случат; ситуации, които може и да са ми са се случвали; или изобщо неща, които ме възбуждат (като облекло, играчки, поза и т.н.)

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 17:35
ФАНТАЗИЯТА Е ДА ИЗТРЕБЯ ЕВРЕИТЕ СИГАНИТЕ И ЧЕРНИЛКИТЕ
ОЙ ОЙ ОЙ
14/88

shalis
12-08-2006, 19:44
Mmmmm...edna golqma kamina s plamtq6t ogyn.Toplinata na plamycite gali golite tela...Aromat na muskus...4erni sateneni 4ar6afi s golemi meki vyzglavnici....mmm :oops: :oops: :oops: Na men pone tazi misyl mi deistva vyzbujda6to

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 21:17
мале като видех голяма камина си помислих че ша гориш циганската сган

TikiraYang
12-08-2006, 21:28
da prawq 3-ka s 2-te momicheta koito sam obichal :'>

N.C.L
12-08-2006, 21:30
ФАНТАЗИЯТА Е ДА ИЗТРЕБЯ ЕВРЕИТЕ СИГАНИТЕ И ЧЕРНИЛКИТЕ
ОЙ ОЙ ОЙ
14/88

КЪРТИШ , та мойте фантазии, къдрава чернокоса, да се любим бавно, да се целуваме на тиха музичка с много оргазми и от двете страни

~magitto~
12-08-2006, 21:37
:oops:

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 21:52
Три бръснати глави ли си представяш

~magitto~
12-08-2006, 21:56
Ми де да знам!Просто си ги представям пък лицата просто незнам!А ако толко те вълнува единия може да е негър!Това също ме възбужда!

12-09-2006, 03:01
Фантазии,хм - чудя се дали да споделям,ще се изредят пак разни нещастници да ми говорят колко съм бил ненормален и как съм бил гей или некви чичковци,които обикалят из "секс" и четат постовете на малките момиченца,докато лъскат,ще кажат "Аз съм бащата на едно момиче тука,а ти си много болен,извращаваш малките дечица"

Мдам.. И моите истински фантазии не са от най-общоприетите. Имам толкова много kinks, че.. Какво точно се разбира под "фантазии" - ситуации, които искам да ми се случат; ситуации, които може и да са ми са се случвали; или изобщо неща, които ме възбуждат (като облекло, играчки, поза и т.н.)

Тука просто тря отговориш на въпроса който е зададен темата, не е нужно да изкарваш тълковния речник и да обясняваш какво означава думат.Не е толкова сложно и е близко до акъла. Никой не може да се прави на по умен от мен! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Относно темата, мръснишко държане и къси дрешки! :P :P :P :P :P

12-09-2006, 03:31
едно леглооо... топъл и мек юрган.. пухкава възглавница.... аххххх как ми се спи

XXX_f
12-09-2006, 06:18
moqta fantaziq e da zavurja nqkoi gotin i qk muj za stola da mina pokrai nego sus mini kojena pola i jartieri otgore edno golqmo bustie s kamshik v ruka da go odarq leko i da go nakaram da ispitva ogromna nujda da me dokosne i da sum losha s nego :oops: :oops: :oops:

quench
12-09-2006, 14:27
Cool!!! Lets meet and make needlessly agressive sex!

shizzle
12-09-2006, 14:31
Хахаха, перверзниците се надушиха вече, а? Само един съвет - като го вързваш гол, гледай преди това да стоплиш стаята. И да подложих нещо меко на стола! На мен едва ми стана :/ Иначе тръпката е един път :D

quench
12-09-2006, 15:28
Да бе! Колкото е по-rough,толкова е по-дборе! Не знам,може да съм много hardcore...

shizzle
12-09-2006, 15:36
Като имаш хилав задник като моя и седиш на прост дървен стол (ама само дърво, абсолютно плоско) половин час, ще те видим колко си хардкор ^^ А и не само това, после като те яхне става още по-забавно! Имах мускулна треска на задника 2 дена. :twisted:

quench
12-09-2006, 15:53
Значи по-добре да не те качват на rack-a... Просто не си се отпуснал и отдал на господарката си,затова си се чувствал така след това. Тея неща се правят с ултимативно желание,а не само за експеримента - наче няма да ти скочи серотонина и ще те боли силно или както е в твоя случай - ще изпиташ дискомфорт. Идеята на "неудобствата" при софткора и на "болката" при хардкора са да те накарат едновременно да изтръпнеш и да се почувстваш high! Не знам иначе как да опиша чувството по-просто...

tequila
12-09-2006, 16:10
moqta fantaziq e da zavurja nqkoi gotin i qk muj za stola da mina pokrai nego sus mini kojena pola i jartieri otgore edno golqmo bustie s kamshik v ruka da go odarq leko i da go nakaram da ispitva ogromna nujda da me dokosne i da sum losha s nego :oops: :oops: :oops:
лелееее момиче направо не мога да повярвам... на мен това ми е любимата ... ама абсолютно същата... иначе имам и други ... ама не е истина да мислим по толкова еднакъв начин http://www.gifpark.ru/Gifs/SMILES/2/36_2_25.gif

Nonsense
12-15-2006, 22:29
Много ми е хуууубаво като си представя да го направя с непознат..

jeditte
12-16-2006, 00:12
Почти празна билярдна зала, с онези приглушаващи светлината абажури с ресни, ароматът на мъжки парфюм се смесва с лютивия тютюнев дим, неангажираща музика, може би джаз... една особена атмосфера на застиналост и безвремие... Аз и Той, на билярдната маса...мммммммм...Нямам нищо против да има наблюдатели...
Има нещо особено възбуждащо в билярда, обстановката, положенията на тялото- можеш да се любуваш на телата, както и да покажеш своето, движението на ръката, самият звук... възбужда и фактът, че можеш да покажеш на някой мъж, че си по-добра от него в играта, като в същото време да го съблазниш... Чудя се какво ли е усещането да търкаляш по кожата си студената топка...от какво са, мрамор?
Като се замисля, обичам да ходя с мъжка компания на билярд и да им се любувам, а дълбокото деколте е предимство в тая игра :roll: Ако някой познат можеше да прочете това- билярдът в петък вечер просто няма да е същия... :twisted: :twisted: :twisted:

mravkata_z
12-16-2006, 11:08

a пък аз това и съм го правила......... :-D и на мен са ми го правили...и майче предпочитам да са по груби с мен :-$
аз почти нямам фантазия или сексуално желание, което да не съм изпълнила 8) но и тази нощ имах еротични сънища- е все още не съм ги изпълнила, марче точно това едвали ще стане и за в бъдеще. А какво санувах и ми действаше възбуждащо ли? Ами:
Бях вече студентка в уневеститета първи ден на някаква лекция и не се познавахме с колегите, нзм как но седя в скута на явно колега- не само че беше непознат а и не му бях видяла лицето. 8-[ И майче бях с пола и нзм как стана но супер много се възбудихме и правихме така както си седях в скута му анален секс, и стаята беше пълна с хора- и никой не разбра. И беше някак си супер бавно и възбуждащо,докато го вкарва....и така после си тряъгнахме по живо по здраво от лекцията, но аз вс епак не му видях лицето и не разбрах кой е :smt006

{Poison}
12-16-2006, 15:25
Много е брутално за споделяне

Buttk0
12-16-2006, 15:26
nishto nie shte te izslushame s razbirane ... Go Ahead

quench
12-16-2006, 15:27
Моля те,сподели - на мен само думата "брутално" ме кара да полудея! Де да знаеш - то може за другите да не е брутално...
:wink:

jeditte
12-16-2006, 20:13
Сетих се за още една фантазия... :twisted:
Някакво събиране/ рождения ми ден примерно- да ми направят нестандартен подарък/- да ми завържат очите и да ме оставят насаме с някого, да се "позабавляваме"...и така и да не разбера кой е бил той... :twisted:
Но разбира се практичното ми мислене разваля удоволствието от фантазиите- винаги има елемента "това не може да стане защото..." Иначе идеята сама по себе си не е лоша...

deidiy
12-16-2006, 20:18
Сетих се за още една фантазия... :twisted:
Някакво събиране/ рождения ми ден примерно- да ми направят нестандартен подарък/- да ми завържат очите и да ме оставят насаме с някого, да се "позабавляваме"...и така и да не разбера кой е бил той... :twisted:
Но разбира се практичното ми мислене разваля удоволствието от фантазиите- винаги има елемента "това не може да стане защото..." Иначе идеята сама по себе си не е лоша...
=D> не е лоша

quench
12-16-2006, 20:55
Има степен на оригиналност!

12-17-2006, 03:08
Има степен на оригиналност!

Дае, ти какво се правиш ся? На всеки РД те напиваме, връзваме те и ти пускаме козичката Светла да те олиже. Онова което наричаш страп-он и казваш че ти е харесало в онзи момент, беше просто вимето й!
Ай капито?

vvs_go
12-17-2006, 07:30
mi nqkvo lqto tam da e toplo izvestno koli4estvo smetana i led mmmm

SINDEL
12-17-2006, 09:49
Хммм... фантазия.. ами фантазията ми вклю4ва кръв в големи коли4ества, така 4е не знам дали е идейно да споделям :oops:

12-17-2006, 11:39
широк мъжки гръб, бръснарско ножче, тънка червена следа...

Heartbreaker
12-17-2006, 12:21
Снежанка гола :D

Tempestjuji
12-17-2006, 17:51
мале като видех голяма камина си помислих че ша гориш циганската сган

и аз така :P

Mom4e_18_
12-17-2006, 18:39
MMm... Edinstvenoto mi jelanie e gadjeto mi da mi pravi frenska liubov.. A tq ne iska za sujalenie [-X
Shte e qko ako nqkoi den se navie \:D/
No za sujalenie ne znam kak moga da q nakaram..s molene ne stava :oops: