View Full Version : момиченце или истинска жена???
някой от вас имал ли се сексуални контакти с по вазрастна от него жена!
и какво е мнението ви?защото според мен секса с такава жена е десетки пъти по добър отколкото с някакво си момиченце на 16 17 или 18 години!
не само че не физиката и е доста по развита но и просто знае как да се ебе!!!!
Зависи дали според тебе това 4е съм на 20 ме прави жена, а не моми4е. Щото да - на 20 съм, а приятелят ми е на 18 (по4ти).
Което си е разлика все пак.
ми кво да ти кажа то много ясно, че всеки ще предпочете да прави секс с по възрастна. ти остави тва, че е по развита физически и знае как да се ебе има друго мн важно нещо - вече и е дошъл акъла в главата. ти кво можеш да очакваш от няква 16-17 годишна дето си пада по лошите момчета дето я возят в колите и са фали се едно е фанала господ за мъдите. :D
сексът с 30 - 35 годишна жена и младеж на 18 - 20 е голяма тръпка и за двамата
brutal_baby
12-08-2006, 12:31
ми кво да ти кажа то много ясно, че всеки ще предпочете да прави секс с по възрастна. ти остави тва, че е по развита физически и знае как да се ебе има друго мн важно нещо - вече и е дошъл акъла в главата. ти кво можеш да очакваш от няква 16-17 годишна дето си пада по лошите момчета дето я возят в колите и са фали се едно е фанала господ за мъдите. :D
мога да ти кажа , че не всички сме такива....
Ако въпроса опира само до секса може и така да е.Но не е гаранция,че ще е по-опитна от момиче на 18,защото тази жена,дори и да е по-голяма,може да е имала само един сексуален партньор,докато тая на 18 може да е имала 10.Така че...А и някои мъже не искат еди си кви си,а искат момичето,което обичат.
Значително по-възрастна жена (не говоря за 2-3 години)? За мен? НЕ! Егати, кога друг път ще мога да пълня 16 годишни девойчета, освен когато съм тийнейджър!? Освен това съм от другата страна на бариерата - харесвам по-малки и невинни ^_^ Нещо инцидентно с по-възрастна жена, нямам нищо против, но не повече :D
playful_baby
12-08-2006, 15:55
някой от вас имал ли се сексуални контакти с по вазрастна от него жена!
и какво е мнението ви?защото според мен секса с такава жена е десетки пъти по добър отколкото с някакво си момиченце на 16 17 или 18 години!
не само че не физиката и е доста по развита но и просто знае как да се ебе!!!!
ами ся гледаш за по-зрели мадами ама след някоя др годинка ще те питам кво мислиш по въпроса!
Myjete ste mnogo stranni...pyrvo iskate po-golemi, za da vi o6laifat, a posle tyrsite po-malki, za da moje da se pokazvate pred tqh na akkvo sa vi nau4ili...Ami to qsno, 4e pred po-malkite posle 6te ste dobri, ama akkvo 6te stane ako se izlojite pred nqkoq lelka? [-(
sled nqkoq godinka shte gledam tova koeto mi se ebe ! no sas sigornost nqma da e nqkoe malko momichence -ne se vijdam kato "pedofil"
a i zahsto da se izlagam pak i da stene tova kakvo obshto ima vajnoto e 4e shte sam pravil mn po qk sex otkolkoto s nqkoe neosaznato oshte momichence! [-X [-X [-X [-X [-X
Лазур, ти си егоист ^^ И си мързел! Ей това е. Няма да обяснявам защо, учете малко психология.
panterata
12-08-2006, 19:25
нормално е една по голяма жена да е по навътре в секса отколкото една по малка.. с опита човек се учи.. с годините.. но същото се отнася и за един мъж.. и айде тогава всички да сме с 10 години по големи от нас..
da ti imam i psihologiqta !!! tva da ne e nqkakva psihologiq za jivotni!
egoist i marzel \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ tva da be6e kazal 4e moga da letq shte6i mi prozvu4i po logi4no!!!!1
Еми имах щастието да го правя с кака само 7 години по - голяма от мен :oops: определено беше Сладко
fire_spark
12-08-2006, 21:18
абе един познат се ебеше с някаква много по-голяма от него (10 години и повече) и разправяше че по-добър секс не е правил.така че ако ти е за едното чукане с каката ше си направиш кефа :wink:
l@zur може и да греша но мисля че под "егоист и мързел" shizzle имаше предвид това,че ти е само за едното ебане и не ти пука за самото момиче/жена а мързел защото с едно по-малко момиче трява да се потрудиш повече понеже тя няма да е толкова наясно какво точно да прави.
абе един познат се ебеше с някаква много по-голяма от него (10 години и повече) и разправяше че по-добър секс не е правил.така че ако ти е за едното чукане с каката ше си направиш кефа :wink:
l@zur може и да греша но мисля че под "егоист и мързел" shizzle имаше предвид това,че ти е само за едното ебане и не ти пука за самото момиче/жена а мързел защото с едно по-малко момиче трява да се потрудиш повече понеже тя няма да е толкова наясно какво точно да прави.
Че беше добра беше но аз съм на мнение, че е по хубаво да го правя с врътници на мойта възраст, защото тая как ме утрака и другото нямаше как да е за повече тъй като не сме от един град и случайно се засекахме, дълга история. Пък и някак си си падам по не толкова опитните, или е защото аз си мисля подсъзнателно че не съм опитен или просто защото имам такъв вкус ...
SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 21:50
имал съм контакти с възрастна циганка ..... размазах и главата на паважа
затова ми викат Жоро Павето
Sasha2k8
12-08-2006, 22:05
имал съм контакти с възрастна циганка ..... размазах и главата на паважа
затова ми викат Жоро Павето
oooo mnou ti e razvita fantaziqta......koga go sanuva tfa?
Може и да греша, но мисля, че си прав(а) ^^ Поне резюмирано. Иначе може да се обясни и в 5-10 страници.
Към всички: Когато отговаряте на SS BOTEV VRACA, само увеличавате вниманието, което той получава. Затова просто не му обръщайте внимание, толкова ли е трудно?
SS BOTEV VRACA
12-09-2006, 09:26
интересен словоред имаш ма
интересно ми е какво изначава думата ТФА или МНОУ
както и да е простено ти е .... се пак си една лигава повлекана
интересен словоред имаш ма
интересно ми е какво изначава думата ТФА или МНОУ
както и да е простено ти е .... се пак си една лигава повлекана :smt005 :smt005 :smt005 :smt005