Влез

View Full Version : Празнота

Nonamed
12-08-2006, 17:48
Здравейте всички в този хубав форум!
Не се оплаквам от живота,но..Сега уча в друг град(не в родния) обаче една нощ санувах едно момиче което е много далеч от мен и по цял ден мисля за нея.. Чуствам се някак си празен от вътре..Просто чуството е много гадно. Няма никакъв начин да се свържа с нея и си съм поставил за цел да уча и да стана голям човек, т.е. умен, преуспял, само заради нея, обаче проблемът е там че трябва да минат 3 години преди да стана на 19 за да съм завършил и да замина, а и другото което е не е просто така лесно да заминеш в чужбина и да изкараш пари, просто никой нете чака с куфари с пари, животът е труден много. Обаче немога да спра да мисля за нея и се разкъсвам отвътре, просто почнах да не отделям внимание на себеси,на родителите ми, на приятелите ми. Това продължава вече 1 седмица. ](*,)

Crafter
12-08-2006, 17:59
За да те успокоя ще ти разкаца една история. Да видиш, че има и по-зле.

По същия начин сънувах едно момиче, което никога не е проявявало интерес към мен. Бях хлътнал много тежко и се чувствах, като камък на дъното на океана. И така със седмици, докато една вечер не се сдобих с телефонният и номер(приятел на приятел). От съображения за сигурност няма да разкавам какво се случи в подробности. Общо взето наприказвах куп глупости в следствие, на което целия квартал ми се подиграваше с месеци. И аз исках, да стана нейният герой и да се издигна в очите и, но това са момчешки глупости.
Искам да ти кажа, че това, което изпитваш ще премине, а ти ще разбереш, че е било само влечение. Дистанцирай се от тези чувства - те са една заблуда. Ако искаш да станеш "някой", тогава го направи за себе си, а не заради жена. Устрой живота си, така че да си щастлив когато си сам. Само тогава можеш да имаш връзка, която да те прави още по-задоволен.
Тъжно ежедневие+приятелка = побеляла коса.

Nonamed
12-08-2006, 17:59
Ето някой факти според мен който трябва да поясня.
Значи аз мисля следното:
Да съм в това състояние има както отрицателни така и позитивни последствия.
Ето ги позитивните. Мисля че това ме подтиква към развитие, към търсене на по-доброто, т.е. към учението. Мисля че това ме кара да се променя изцяло, дори почнах редовно да си мия лицето и да си почиствам лицето с лосиони...
Но ето отрицателните :smt009 . Мисля че това може много да ми навреди психически примерно, и ме отделя от другите. Непрекъснато мисля за нея и не спя даже спокойно. Всичките си цели свързвам с нея, даже в момета пиша всичко това,което чуствам със сърцето си. Друг отрицателен факт е, че съм чувал че това чуство вреди на сърцето.. Незнам оставям се на професионалното мнение на хората и Ви моля не пишете излишни коментари, освен вашето мнение от професионална гледна точка или можете да споменете дали вие сте се чуствали така, и какво ви е помогнало. БЛАГОДАРЯ ВИ!

12-08-2006, 18:03
За да те успокоя ще ти разкаца една история. Да видиш, че има и по-зле.

По същия начин сънувах едно момиче, което никога не е проявявало интерес към мен. Бях хлътнал много тежко и се чувствах, като камък на дъното на океана. И така със седмици, докато една вечер не се сдобих с телефонният и номер(приятел на приятел). От съображения за сигурност няма да разкавам какво се случи в подробности. Общо взето наприказвах куп глупости в следствие, на което целия квартал ми се подиграваше с месеци. И аз исках, да стана нейният герой и да се издигна в очите и, но това са момчешки глупости.
Искам да ти кажа, че това, което изпитваш ще премине, а ти ще разбереш, че е било само влечение. Дистанцирай се от тези чувства - те са една заблуда. Ако искаш да станеш "някой", тогава го направи за себе си, а не заради жена. Устрой живота си, така че да си щастлив когато си сам. Само тогава можеш да имаш връзка, която да те прави още по-задоволен.
Тъжно ежедневие+приятелка = побеляла коса.

Много ти благодаря за това мнение. Обаче аз найстина я харесвам, макар ,че несе познаваме, макар че не е чувала даже за мен.
Проблемът е че тя е много далеч, даже не е в България, няма имейл, няма как да се свържа с нея.. Незнам, мисля че си доста прав, но според мен това момиче е специялно за мен, първо че я харесвам, второ че сме еднакви по характер(лични впечатления).

Crafter
12-08-2006, 18:07
Нито съм безразличен или безпричастен, но ще ти кажа - заблуждаваш се, драги. Искрено съжалявам, че трябва да си счупиш главата, за да го разбереш. Най-добрите уроци се учат с помощта на болката.
Кураж!

gerinceto
12-08-2006, 18:10
Нито съм безразличен или безпричастен, но ще ти кажа - заблуждаваш се, драги. Искрено съжалявам, че трябва да си счупиш главата, за да го разбереш. Най-добрите уроци се учат с помощта на болката.
Кураж!
napalno sam saglasna s crafter

12-08-2006, 18:13
Благодаря ви искрено.. Често се влюбвам и ми става такова, и за 2-3 дена ми разкарва, но знам че тоя път е по различно. Знам, че вие сте прави, сигурно ще ми държи седмица, или пък месец, но ще ми мине. :-({|=

hoseto_
12-08-2006, 18:15
Щом дори не е България няма абсолютно никакъв смисал да мислиш за нея. Дори и по някакъв начин да се сваржеш с нея, дори и тя да отварне на чувствата ти, такава връзка е обречена от самото начало.

Nonamed
12-08-2006, 18:24
Щом дори не е България няма абсолютно никакъв смисал да мислиш за нея. Дори и по някакъв начин да се сваржеш с нея, дори и тя да отварне на чувствата ти, такава връзка е обречена от самото начало.

Ей приятелю, не забравяй че няма невъзможни неща..Туко виш някой ден се сбъдне, аз ще влезна в тоя форум ако съществува до тогава, и ще го заявя за да видиш, че няма невъзможни неща. Аз може да съм малък, може да съм неопитен в любовта, но живота ме е научил да се боря и съм свикнал да страдам, и приемам нещата, необичам да се предавам, защото само слабите се предават, мразя хората който водят необикновен начин на живот, по-точно мразя обикновенния начин на живот. Просто неме познаваш, макар че него вярваш има млади момчета, който са страдали и са способни на много неща.

Аз ще ти кажа, че един пълноценен човек, не слабак, когато си постави цел той я гони до край, може да нея спечеля, но ще направя всичко да се издигна, и ще се запозная поне с нея!

Пожелавам на всички пълноценни хора да постигнат свойте цели, защото животът не е вечен, един ден всички си отиват. :smt010 :smt011 :::

Krem4eto
12-09-2006, 08:03
Благодаря ви искрено.. Често се влюбвам и ми става такова, и за 2-3 дена ми разкарва, но знам че тоя път е по различно. Знам, че вие сте прави, сигурно ще ми държи седмица, или пък месец, но ще ми мине. :-({|=

На мене всичко ми е ясно ,но едно не разбрах:как така тя не е чувала за теб?И въобще тя в чужбина ли живее?Само на това ми отговори :) :) :)

Unamed
12-09-2006, 17:08
На мене всичко ми е ясно ,но едно не разбрах:как така тя не е чувала за теб?И въобще тя в чужбина ли живее?Само на това ми отговори :) :) :)[/quote]

Да, и за да сме точки - Англия. :-k

Krem4eto
12-09-2006, 18:52
На мене всичко ми е ясно ,но едно не разбрах:как така тя не е чувала за теб?И въобще тя в чужбина ли живее?Само на това ми отговори :) :) :)

Да, и за да сме точки - Англия. :-k[/quote]

Но ти говорил ли си с нея дори не за чувства за общи неща?А тя за постоянно ли е там?Ако можеш се бори за нея защото трябва да направиш това което искаш реалност!!!УСПЕХ!!!

Nonamed
12-09-2006, 19:44

Да, и за да сме точки - Англия. :-k

Но ти говорил ли си с нея дори не за чувства за общи неща?А тя за постоянно ли е там?Ако можеш се бори за нея защото трябва да направиш това което искаш реалност!!!УСПЕХ!!![/quote]

Не, несме говорили никога, обаче аз съм я виждал.
Да, мисля че за постоянно е там, но се притеснявам че ще си хване приятел докато аз придобия възможността да се запозная с нея.
Да, мисля да се боря за нея, защото аз по принцип съм борбен и несе предавам. [-o<

Forever lost....
12-11-2006, 11:59
Здравейте всички в този хубав форум!
Не се оплаквам от живота,но..Сега уча в друг град(не в родния) обаче една нощ санувах едно момиче което е много далеч от мен и по цял ден мисля за нея.. Чуствам се някак си празен от вътре..Просто чуството е много гадно. Няма никакъв начин да се свържа с нея и си съм поставил за цел да уча и да стана голям човек, т.е. умен, преуспял, само заради нея, обаче проблемът е там че трябва да минат 3 години преди да стана на 19 за да съм завършил и да замина, а и другото което е не е просто така лесно да заминеш в чужбина и да изкараш пари, просто никой нете чака с куфари с пари, животът е труден много. Обаче немога да спра да мисля за нея и се разкъсвам отвътре, просто почнах да не отделям внимание на себеси,на родителите ми, на приятелите ми. Това продължава вече 1 седмица. ](*,)

Знам как се чувстваш, аз съм в същото състояние вече 3 години...и няма надежда за изход от ситуцията. Съчувствам ти и ти желая всичко най-хубаво, дано тя ти обърне нужното внимание!

teardrop
12-11-2006, 12:17
Виж сега, тя дори не те познава. Не знае, че някой някъде там я чака и я обича и не може да спре да мисли за нея. Хубаво е, че вълненията ти те мотивират да се развиваш, но, както каза Crafter, прави го за себе си, а не за нея. Или трябва да направиш всичко възможно да се запознаеш с нея и едва тогава да мислиш дали имаш шанс, или да изчакаш да мине време и чувствата да утихнат. Аз бих ти препоръчала второто..Успех!

Nonamed
12-15-2006, 14:51
Виж сега, тя дори не те познава. Не знае, че някой някъде там я чака и я обича и не може да спре да мисли за нея. Хубаво е, че вълненията ти те мотивират да се развиваш, но, както каза Crafter, прави го за себе си, а не за нея. Или трябва да направиш всичко възможно да се запознаеш с нея и едва тогава да мислиш дали имаш шанс, или да изчакаш да мине време и чувствата да утихнат. Аз бих ти препоръчала второто..Успех!

Знам как се чувстваш, аз съм в същото състояние вече 3 години...и няма надежда за изход от ситуцията. Съчувствам ти и ти желая всичко най-хубаво, дано тя ти обърне нужното внимание!

Благодаря ви за изказаните мнения и на вас.
Реших да се опитам да сбъдна желанията(или по точно казано мечтите) си. Ще дам всичко от себе си и.. ще видим какво ще се получи. Forever lost.... Пожелавам ти на теб и на останалите всичко най-хубаво, дано да намериш или да се сбъдне това което искаш, също така пожелавам да се развиете като пълноценни хора, който светът да не зачита за "боклук" а нещо много повече, не пожелавам на никой да изпада в моето и твоето положение!