View Full Version : typ e jivota .. kfo da se prai
fuckin'life
12-08-2006, 20:27
eto q i moqta istoriq ... zna4i vsi4ko zapo4va ot tfa momi4e .. tolkova q obi4am .. 4akah dylgo 2-3-4 meseca kazah i 4e q haresfam .. ne samo 4e qharesfam OBICHAM Q .. "Zabivam" q veche 6 meseca .... nishtu ne stafa .. da sh kajete ne si zaslujava .. sh kajete 4e sm typ kfo da praa.. preebbafka golea .. imah tolkova shansove s momi4eta .. propilqh gi .... zardi neq .. uj shte izlezem na kafe ala bala .. preebava me seki pyt .. uj v diskoto ala bala pak .. i tam .. ne staa ralata .. i nakraq nqkf si piklio kolko neq .. totalno trygvat za 2 vecheri .. kfo e tfa dea i kiqci ](*,) po4nah da si blyskam glavata .... kf oda praq da se trovq li .. ne si zaslujava .. da umra li pak taka .. da go prebiq li toq .. ne .. kfo da praa prosto veche ne znam .. tolkova mnogo q obicham 4e sm sposoben na si4ku .. celiq mi jivot se precaka zardi neq .. tq dori i i kapka vnimanie ne mi obrysha i za stotna dori kfo da praa .. stavma banalen .. pisah i pesen .. dadoh i q .. nikakfa reakciq .. qvno nqma 4uvstva kym men ,.. .no qvno nikoga nqma da q zabravq .. prosto jivota e SKAPAN !!! no ne si zaslujava da se samoubiesh zardi momi4e koeto nqma nikakfi 4uvstva kym teb....... ](*,) dano ne sm vi otnel mnogo ot vremeto no iskah da spodelq i moqta istoriq ..
teardrop
12-08-2006, 20:38
Пич, много трудно ти се чете темата, едвам прочетох някои думи...А иначе по темата-тъпо и банално, но ще я забравиш с времето. Явно наистина няма чувства към теб. Недей да се унижаваш повече и да й ходиш по гъза, не го заслужава. Сега е трудно да я забравиш и да спреш да мислиш за нея, но в един момент ще стане така, че ще се сещаш за нея с презрение. Ще мине, повярвай.
Гадно,но факт!Ти сам си го написа"живтът е гаден", с повечето хора!
spored men e razbrala 4e moje da te vyrti na malkiq si pryst i kakto vijdah go pravi kvi ku4ki sa jenite samo
3nam to4no kak ce 4uctvuj... i ci mn prav lubovta e kato drogata..
moq clu4ui e to4no tukuv kuto tvoq... no kva da ce pravii
Nemojej da 3apovqdaj na curceto .. koida obicha i koi ne .... to ne pita!!!
Evil_ChilD_f_
12-08-2006, 23:49
мммм ... според мен тя знае че може да те има и не изпитва голям интерес към теб ... или наистина не изпитва нищо към теб за съжаление ... ама ние жените може да се държиме като тъпи ку*ки е така за да сме интересни и не винаги си заслужаваме толкова внимание ... ( момичета само не се обиждаите плс :) ) ае пич успеххх с мацката :mrgreen:
svetlidim
12-09-2006, 00:51
Много гадно е постъпила с теб наистина.Това,че си и написал песен и че си се посветил изцяло на нея,говори много добре за самия теб като човек. =D> Браво!Такава личност като теб няма да бъде нещастна още дълго време.Повярвай ми! \:D/
Не,живота не е скапан.Сега така си мислиш.Просто харесваш едно момиче,което няма чувства и това те наранява.Но трябва да го преодолееш.Не можеш да я накараш да те обича.Явно след 6 месеца тя не отвръща на чувствата ти и просто трябва да намериш момиче,което ще може да те направи щастлив.То е ясно,че искаш само нея,но това май е невъзможно.Опитай се да я забравиш.
Колкото и банално да звучи - опитай се да я забравиш!Сега няма да можеш, но след време ще се сещаш за нея с безразличие!Сигурна съм, времето лекува всичко!
perky_girl
12-09-2006, 09:57
Не,живота не е скапан.Сега така си мислиш.Просто харесваш едно момиче,което няма чувства и това те наранява.Но трябва да го преодолееш.Не можеш да я накараш да те обича.Явно след 6 месеца тя не отвръща на чувствата ти и просто трябва да намериш момиче,което ще може да те направи щастлив.То е ясно,че искаш само нея,но това май е невъзможно.Опитай се да я забравиш.
подкрепям
лошо е когато харесваш или обичаш някого той да не ти обръща внимание тогава живота става гаден идва ти да направиш куп глупости и се чудиш защо все на теб бла бла бла
ти сам каза " preebava me seki pyt" но защо прави така? дали защото няма чувства към теб или и тя изпитва нещо силно и не иска да ти каже демек прави ти нещо като проверка. гадна е тая случка. ти я обичаш а тя теб не :smt011 според мен трябва да направиш така че да не й обръщаш повече внимание не я поздравявай отминавай я като обществена тоалетна по този начин ще провериш чувствата й по някое време тя ще се почуди "чакай малко този нали ме обичаше защо сега прави така може да има друга а аз май също го обичам" тогава като в една хубава стара приказка ще вземе да й оври мозъка и да ти каже че те обича.[/b]
DiabolicAngel
12-09-2006, 10:55
Ще я забравиш бъди сигурен.След време ще срещнеш друго момиче,което ще те обича такъв какъвто си!А за това момиче което сега казваш,че обичаш,ще си спомняш с усмивка само!Упех :D
:smt059 :smt074 :smt084 :smt083 :smt097 :smt118 :smt116
Adrenaline
12-09-2006, 13:46
Моята ситуация е много подобна :smt010 Влюбен съм в едно момиче от мойто даскало по малка е от мен, но незнам нещо не ни се получават нещата можеби аз съм виновен за това. Пък и тя май си има приятел знам ли я. Не съм и писал песен но и направих една много яка флаш анимацийка с нейна снимка и стана много готина, но .. незнам мисля да си слагам край на живота скоро тя ма не бере за слива. Ще се самоубивам ебал съм го :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
;]
Моята ситуация е много подобна :smt010 Влюбен съм в едно момиче от мойто даскало по малка е от мен, но незнам нещо не ни се получават нещата можеби аз съм виновен за това. Пък и тя май си има приятел знам ли я. Не съм и писал песен но и направих една много яка флаш анимацийка с нейна снимка и стана много готина, но .. незнам мисля да си слагам край на живота скоро тя ма не бере за слива. Ще се самоубивам е*** съм го :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
;]
Kak she se samoubivash be, ti akul imash li be, az pesni sam zapisval ko li ne sam prail i posle mi e kaano 4e sam kloshar i neam 5 stinki v djoba i beh zarqzan, ama sa izkarva dvoino poe4e ot noviq na taa i se pruska ot qd. Si4ko she se naredi be, nameri si drug interes i she ti se potropa na vratata i kat otvorish she vidish neshto koet she ti haresa.
Nikfi samoubiistfa. Puk i ponqkoga ne e losho 4ovek da posedi sam, gadno e da, ne me pitai ko mi e, ama moga da si osmislq neshtata, ne si daam zor samo det mi e shit nishto drugo.
NIKVI SAMOUBIISTFA, JIVOTA E PO-CENEN OT NQKFA JENA ILI NEKFO MOM4E.
aP0kAlIpSiS
12-09-2006, 19:44
Моята ситуация е много подобна :smt010 Влюбен съм в едно момиче от мойто даскало по малка е от мен, но незнам нещо не ни се получават нещата можеби аз съм виновен за това. Пък и тя май си има приятел знам ли я. Не съм и писал песен но и направих една много яка флаш анимацийка с нейна снимка и стана много готина, но .. незнам мисля да си слагам край на живота скоро тя ма не бере за слива. Ще се самоубивам е*** съм го :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
;]
Винаги ми е било ужасно зле като чуя някой да говори така.. ако четеш това в момента моля те да помислиш върху въпроса "Защо ни е даден живота??" Мисля, че си достатъчно умно момче за да разсъдиш, че не ни е даден за да се пропилее заради едното момиче.Нямаш престава колко други моми ще има в живота ти-някои ще те обичат други-не, но това не бива да те отчайва.. Трябва да посрещаш трудностите с високо вдигната глава.
takovai i takovata i da ne ti puka pich
she ima mnogo jeni tepurva sa se pochva poprincip vinagi ima takiva deto ti mnogo gi haresvash ama na tqh ne im dreme za teb taka4e nishto ne gubi6 nqma strashno
Adrenaline... Много ти съчувствам.. но според мене решението е не като (както викат ГАДЖЕТА) а като приятели... вярвай ми ще ти е приятно..
И АЗ щях да се пръсна от Болката на несподелената ЛЮБОВ.... но както се казва ЖИВОТЪТ Е ГАДЕН !!! :cry: :cry: :cry: