Влез

View Full Version : По секса

12-08-2006, 20:28
има ли начин да се разбере дали гаджето ви е спало с друга по секса?

12-08-2006, 20:35
po-lesen na4in e prosto da go pita6.6tom ti e gadje se predpolaga,4e se obi4ate i si imate doverie.nqma ni6to sramno v tova da ne e spalo s druga.

shizzle
12-08-2006, 20:36
Начин да разбере дали е девствен? Да - стига ти самата да не си девствена. Тези с по-малко опит са несигурни, грешат, често обвиняват партньорката за собственото си невежество..

А иначе, ако сте си заедно от доста време и питаш дали можеш да разбереш дали ти е изневерявал - няма начин. Дори и да вкарва някой нов номер, може просто да е прочел нещо, не е задължително да са му го "показали". Всичко е до женска интуиция тук.

Boynce
12-08-2006, 20:37
Инетересен въпрос!На мен също ми е интересно.Аз до сега не сам забелязала някаква огромна разлика освен че вече не се страе много много :) ама то тва ...... ](*,) [-X ](*,) [-X ](*,) [-X

shalis
12-08-2006, 20:43
A na menmi e interesno ne6to dr...sorry 4e se otklonqvam ot temata ama...Pri momi4etata ima na4in da se arzbere dali sa devstveni, v smisyl imat si tam nqkva devstvena cipa, i 4ak sled kato se razkysa ve4e ne sa devstveni, a pri mom4etata? Nastypvq li nqkva razlika kato pri momi4etata?

12-08-2006, 21:35
po-lesen na4in e prosto da go pita6.6tom ti e gadje se predpolaga,4e se obi4ate i si imate doverie.nqma ni6to sramno v tova da ne e spalo s druga.
е немога да го питам преди известно време ми каза че в началото е имало още 3 освен мен,поради тази пречина незнам дали мога да му повярвам.ако издържа повече от преди това може ли да се дължи на на прекалено много секс?

12-08-2006, 22:21
A na menmi e interesno ne6to dr...sorry 4e se otklonqvam ot temata ama...Pri momi4etata ima na4in da se arzbere dali sa devstveni, v smisyl imat si tam nqkva devstvena cipa, i 4ak sled kato se razkysa ve4e ne sa devstveni, a pri mom4etata? Nastypvq li nqkva razlika kato pri momi4etata?
не :)

shizzle
12-08-2006, 22:28
ако издържа повече от преди това може ли да се дължи на на прекалено много секс?

Т.е. свършва по-бавно? Това означава, че начинът му на мислене се е променил и вече идеята му не е да си ръгне чушката, а да направи нещо наистина смислено. Да, най-често до тази промяна се стига след доста опит.. Но това не означава, че причината е друго момиче. Може и ТИ да си причината.

И все пак, ако той твърди, че е излизал с 4 едновремено - или е пълен идиот, или тотален женкар. Залагам на първото ^^

panterata
12-08-2006, 22:32
амии аз не мога да разбера точно какъв е въпроса ако е дали гаджето е девствено - да може да се разбере ако другия не е девствен ще усети .. а ако въпроса е дали може да разберем че не е изневерил по секса- ми не можем :)

Boynce
12-09-2006, 07:54
... а ако въпроса е дали може да разберем че не е изневерил по секса- ми не можем :)
Жалко [-( [-( [-(

shizzle
12-09-2006, 09:47
... а ако въпроса е дали може да разберем че не е изневерил по секса- ми не можем :)
Жалко [-( [-( [-(

И слава богу, бих казал аз. Кекекекеке :D

SINDEL
12-09-2006, 09:50
Жалко [-( [-( [-(

Тц тц :wink:

Boynce
12-09-2006, 11:06
Жалко [-( [-( [-(

Мъже [-X [-X [-X

shizzle
12-09-2006, 11:59
Хей, какво!? Вече 7 седмици съм на сухо, за да не изневерявам! Преди 3 се върнах във Варна, ама - късмет, на партньорката ми й дойде! А тук ми ти си въртят дупенцата едни първокурснички, по-загорели от мене.. Gah! Отвратително е да си верен ^^

krem4et0
12-09-2006, 12:13
Е,сексът не е всичко бе! Има далеч по-важни неща от нго в 1 връзка. А това дали ще изнверяваш се е личен твой избор. Аз лично в такъв момент смятам,че удачния вариянт е да караш на ръчна,докато те огрее!

12-09-2006, 13:00
100% ти изневерява :?

shizzle
12-09-2006, 13:24
Хахахах, като намери по-добър - да заповяда 8) А и около нея е пълно с мои агенти, които ми докладват за всичко ^_^

Шегата настрана, аз наистина много я ревнувам (без да й казвам), но от любов, не защото ми е давала повод :P