Влез

View Full Version : DER STURMER

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 21:31
За пореден път бе спрян национал социалистическият сайт http://********.htm Гадните еврейски пройдохи и техните комунистически агенти за пореден път доказаха че свобода на словото няма а всичко е една огромна диктатура

Moderated by miloto
Рекламата на такива сайтове е недопустима :!: [-X

N.C.L
12-08-2006, 21:33
Що пък еврейте ? Мен не ме кефат африканците напримерно лол ^^

Sasha2k8
12-08-2006, 21:33
За пореден път бе спрян национал социалистическият сайт http://derstuermer.com/derstuermer/indexbg.htm Гадните еврейски пройдохи и техните комунистически агенти за пореден път доказаха че свобода на словото няма а всичко е една огромна диктатура

aaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii tfa be6e kraq........ tuka ne e mqstoto da publikuva6 takia 6ibani temi be ei gad gnusna mirizliva.s...verno mnou qko 6te se izkefa da gledam kak se mu4i6 dokato ta biqt ;-)

TikiraYang
12-08-2006, 21:38
мен пък кво ме ЕБЕ таз работа,че бил спрян национал социалистическият сайт http://derstuermer.com/derstuermer/indexbg.htm
отивай навън да подишаш малко чист възух,изпий 1 2 3 бири,отиди си у вас и си легни като бял човек,а не да избиваш комплекси в теен форум,просто ако имаше малко повече акъл щеше да го осъзнаеш преди да ти го намекна.Капиш ?

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 21:40
аз винаги лежа като бял защото СЪМ бял

Sasha2k8
12-08-2006, 21:40
мен пък кво ме ЕБЕ таз работа,че бил спрян национал социалистическият сайт http://derstuermer.com/derstuermer/indexbg.htm
отивай навън да подишаш малко чист възух,изпий 1 2 3 бири,отиди си у вас и си легни като бял човек,а не да избиваш комплекси в теен форум,просто ако имаше малко повече акъл щеше да го осъзнаеш преди да ти го намекна.Капиш ?

hehe...kapi6 kapi6! abe saglasna sum s teb....maaa neka ne zabravqme 4e toq e nekuf psihi4no bolen ;) vmesto da se zanimava s macki se burka tuka v foruma....ma nadali nqkoq 6te se fane s takuf sektant de :D :lol:

TikiraYang
12-08-2006, 21:42

ох, Господи каква високо-интелектуална мисъл

Sasha2k8
12-08-2006, 22:08

eeem az ne sam obedena 4e si bql...po skoro gden mrusen sluzest glist

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 22:12
а ти си чифутка

~magitto~
12-08-2006, 22:14
:mrgreen: Бати думата!Айде престани де!Ше ни направиш голяма услуга ако идеш в неко друг форум да си предаваш фашистките идеи!

Sasha2k8
12-08-2006, 22:15
а ти си чифутка
:lol: :lol: :lol: maikoooo ae obqsni mi kfo e 4ifutka i togava mi se prai na umen :mrgreen:

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 22:18
чифут=евреин ...............

Sasha2k8
12-08-2006, 22:20
чифут=евреин ...............
mhm ae dokaji 4e sum evreika......ma mai ne sum _|_

SS BOTEV VRACA
12-08-2006, 22:21
да ти си просто една еврейска подлога ..........

Sasha2k8
12-08-2006, 22:23
да ти си просто една еврейска подлога ..........

ei pederas ae dokaji go de :@

shizzle
12-08-2006, 22:36
mhm ae dokaji 4e sum evreika......ma mai ne sum _|_

Тук само подкрепяш мнението му, възприемайки "еврейка" за обида. ^^ Аве оставете човека да си спами на мира!

Sasha2k8
12-08-2006, 22:51
За пореден път бе спрян национал социалистическият сайт http://derstuermer.com/derstuermer/indexbg.htm Гадните еврейски пройдохи и техните комунистически агенти за пореден път доказаха че свобода на словото няма а всичко е една огромна диктатура

TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol: TEMERUT :lol:

deidiy
12-09-2006, 10:13
видяло се е че колкото и да те обиждаме няма да престанеш :smt011 но ми отговори,защо трябва да пишеш безумни теми и после да обиждаш всеки,който е с различно от твоето мнение [-(

TikiraYang
12-09-2006, 11:18
видяло се е че колкото и да те обиждаме няма да престанеш :smt011 но ми отговори,защо трябва да пишеш безумни теми и после да обиждаш всеки,който е с различно от твоето мнение [-(

Ще отговоря вместо него - защото е ОГРАНИЧЕН !

N.C.L
12-09-2006, 11:29

Ще отговоря вместо него - защото е ОГРАНИЧЕН !

Не сигурно е 1/25 еврей и за това ^^ или са го били еврей, негри, цигани, японци на един ден и той се е травмирал

DER JUDEHASSER
12-09-2006, 11:35
Ei mazni evreiski robi, i vie shte gorite v kazana sus sapun!!!