PDA

View Full Version : F_

please give answer
12-09-2006, 06:21
Zdraveite!IsKAM DA VI POPITAM DALI E VUZMOJNO DA SE OTVORIA S PRUST I BOLI LI MNOGO I DOKUDE TRIABVA DA SE VKARA ZA DA STANE RABOTATA.NE KAZVAM 4E GO ISKAM PROSTO MI E INTERESNO I ISKAM DA ZNAM .
MOLQ BEZ TUPI IZKAZVANIQ I PODIGRAVKI PROSTO ISKAM POMO6T

12-09-2006, 08:26
ako si mazohist opitai.Boli pove4e otkolkoto po ''drugiq na4in''

s7yle
12-09-2006, 08:27
Възможно е да се отворисх с пръст.Ми ккарваш го докато не скъсаш ципата!

ujasena
12-09-2006, 09:14
tva ne e li gadno :o
ne smqtate li estestveniq na4in za po-podhodq6t !?
i kakvo-vkarva6 si pr1sta i p1ha6 kolkoto se moje pove4e
i na drugiq den kazva6 :' a az ve4e ne s1m devstvena,napravih go i be6e tooolkova v1lnuva6to...' - tova za pred sebe si :lol:

lelq vi pikli tapi
12-09-2006, 09:16
ne e vqrno ne moje6 da se otvori6 s prast osven ko nqma6 super golemi prasti pri normalni jenski prast4eta prosto 6te q raztegne6 malko
AKO MOJE6E DA SE OTVORI6 S PRaST TO ZA S TAMPON KO OSTAVA TOGAVA VSI4KI KOITO SA POLZVALI TAMPONI SA OTVORENI IDIOTKI

l@zur
12-09-2006, 09:20
мани го тоя пръст пробвай нещо по така : сатър , брадва , лопата !!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

SINDEL
12-09-2006, 09:21
ne e vqrno ne moje6 da se otvori6 s prast osven ko nqma6 super golemi prasti pri normalni jenski prast4eta prosto 6te q raztegne6 malko
AKO MOJE6E DA SE OTVORI6 S PRaST TO ZA S TAMPON KO OSTAVA TOGAVA VSI4KI KOITO SA POLZVALI TAMPONI SA OTVORENI IDIOTKI

Естествено 4е може да се отвори сама! #-o
Мноо сте зле на4ии!!! ](*,) Работата е оба4е не да пъхне един пръст колкото се може по-дълбоко, а па пъхне няколко. Тя тая девствена ципа къде си мислите 4е се намира?! Съвсем близо до входа на влагалището е! Номерът е да се вкара нещо дебело, което да я разшири и да я скъса!
Ина4е с един пръст само колкото и дълбоко да го пъха нищо няма да стане! [-X

deidiy
12-09-2006, 09:46
естествено че неможеш да се отвориш с пръсти =; ципата е гъвкава такаче най-много да я разтегнеш :!:
пробвай с нещо по дебело горе дадоха предложения като сатъри :smt005 такаче развинти си малко фантазията можеш и с други придмети :smt005

ninsy
12-09-2006, 09:52

Естествено 4е може да се отвори сама! #-o
Мноо сте зле на4ии!!! ](*,) Работата е оба4е не да пъхне един пръст колкото се може по-дълбоко, а па пъхне няколко. Тя тая девствена ципа къде си мислите 4е се намира?! Съвсем близо до входа на влагалището е! Номерът е да се вкара нещо дебело, което да я разшири и да я скъса!
Ина4е с един пръст само колкото и дълбоко да го пъха нищо няма да стане! [-X

така е =D>

shizzle
12-09-2006, 09:58
Баф, -МОЖЕШ- да се отвориш с пръст! И не боли! (естествено, първо хубаво трябва да се възбудиш, само за всеки случай ^^ винаги е хубаво първо да се възбудиш. просто е хубаво да се възбуждаш lolol) За точна техника не знам, аз успях с един пръст и въртеливи движения. SINDEL също звучи достатъчно компетентно :D

SINDEL
12-09-2006, 10:02
Баф, -МОЖЕШ- да се отвориш с пръст! И не боли! (естествено, първо хубаво трябва да се възбудиш, само за всеки случай ^^ винаги е хубаво първо да се възбудиш. просто е хубаво да се възбуждаш lolol) За точна техника не знам, аз успях с един пръст и въртеливи движения. SINDEL също звучи достатъчно компетентно :D

:smt005 Хехх! Тва като го про4етох ... :-D На4и викаш успял си да се отвориш с пръст4е,а? :-D Сори, ебавам те. :wink:
RESPECT тотален, един от малкото знаещи (и можещи) потребители си, признавам те! :smt023